Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Aπό πού θα περάσουν τα οχήματα σε περίπτωση που χρειαστεί εναλλακτική της ΠΑΘΕ διαδρομή;

12 Σεπτεμβρίου 2023
10:00
Από την χθεσινή ειδησεογραφία μαθαίνουμε ότι είναι «αποκομμένη η Εθνική Οδός από τον Θεσσαλικό Κάμπο έως και μετά τα Τέμπη» (πηγή: https://www.zougla.gr/greece/synechizetai-i-apagorefsi-kykloforias-epi-tou-aftokinitodromou-aigaiou-gematos-lasponera-o-dromos).
Υπάρχουν δε εκτιμήσεις ότι σε πολλά σημεία της ΠΑΘΕ, έχουν καταστραφεί τα αναχώματα και θα χρειαστεί επανακατασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρει ενδεχομένως μήνες, αν όχι χρόνια…
Θα θυμόσαστε όλοι ότι όταν είχαν κλείσει τα Τέμπη από κατολισθήσεις, η εναλλακτική διαδρομή ήταν αυτή που περνούσε από την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων και κατέληγε στην Εγνατία στο ύψος του Δρεπάνου.
Κι αναρωτιέται ο μέσος πολίτης:
α) Με την Υψηλή Γέφυρα ανέτοιμη…
β) Με την γέφυρα Ρυμνίου συντηρημένη μεν μετά από πολλά χρόνια αλλά με μια τραγική κι επικίνδυνη διαδρομή ως την Κοζάνη που αδυνατεί να σηκώσει μεγάλα φορτία αφού για ανεξήγητους λόγους ο δρόμος από Κοζάνη προς αυτήν έχει σταματήσει λίγο πριν τον Κήπο εδώ και πολλά χρόνια…
από πού θα περάσουν τα οχήματα σε περίπτωση που χρειαστεί εναλλακτική της ΠΑΘΕ διαδρομή;
Ενεργός Πολίτης

7 σχόλια

  • Απλά για το επιτελικό και όχι μόνο κρατος τα πράγματα
    Η θα βάλουν καράβια να τα μεταφέρουν από τα λιμάνια η θα κάνουν το γύρο της χώρας για ναρθουν

  • Μα τι λες… Θα κατέβουν στη Λάρισα που είναι πλημμυρισμένη;

    Η εναλλακτική διαδρομή για την Αθήνα είναι μέσω Ιονίας Οδού.

    ΥΓ. Μη διαβάζεις πολύ Μάκη…

    • Κι αν είσαι Λαμία και θες να 0ας, Θεσσαλονίκη;

      Υ.Σ.
      Μήπως αμφισβητείς κι ότι κόπηκε η Ελλάδα στα δύο, επειδή το γράφει κι ο Μάκης;

  • Και τι τους νοιάζει τους βουλευτές και υπουργούς; Να είναι καλά τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα. Ο λαοτζικος θα ακολουθεί τις πινακίδες στα χωράφια.

  • Η εναλλακτική είναι ο δρόμος Καλαμπάκας – Γρεβενών, ένας δρόμος επικίνδυνος, στενός, με πολλές στροφές, ανηφόρες, κατηφόρες, κατοσυντηρημένος και με μία γέφυρα στον ποταμό Βενέτικο, η οποία είναι από το 1950 και από τότε δεν μπήκε επάνω της, ούτε πετραδάκι (όχι έργο!) τρισχειρότερη και παλαιότερη από τον Σερβίων. Θα κλάψουνε μανούλες πάλι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι