Ελένη Καλύβα, η Οικονομολόγος & Γενική Διευθύντρια Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη

12 Σεπτεμβρίου 2023
16:20
Κανένα σχόλιο

Ονομάζομαι Ελένη Καλύβα του Γεωργίου και της Μαρίας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κρόκο, όπου και διαμένω μέχρι σήμερα, μαζί με τον σύζυγό μου Βαγγέλη Καραγκιόζη-Ζαρκάδα.

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, τμήμα στελεχών επιχειρήσεων, ενώ συνέχισα μέσα στα χρόνια να επενδύω στην επιμόρφωσή μου παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων. Σήμερα, εργάζομαι στον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, όπου κατέχω τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, με επιπλέον αρμοδιότητα την Οικονομική Διεύθυνση και την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς. Διετέλεσα Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας για 26 χρόνια και ασχολήθηκα με την ανάπτυξη των συστημάτων ποιότητας. Επιπλέον, είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.

Εκτεταμένη είναι η ενασχόλησή μου και  με τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπου διαθέτω μια εμπειρία 18 χρόνων στον τομέα της προώθησης βιολογικών και ΠΟΠ προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στην οργάνωση προγραμμάτων ERASMUS. Παράλληλα έχω συμμετάσχει και στο πρόγραμμα INTERREG IIIC σε συνεργασία με ελληνικά, ιταλικά και ισπανικά πανεπιστήμια ως εξωτερική συνεργάτιδα, για την κοστολόγηση του ελληνικού κρόκου για τη σύνταξη της Λευκής Βίβλου “Ο ΚΡΟΚΟΣ στην Ευρώπη”.

Ως ενεργή πολίτης της Κοζάνης και στέλεχος με μακρά και πολύτιμη εμπειρία, έχω την επιθυμία να συνδράμω ακόμη πιο ενεργά στην ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του τόπου. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και σαφές όραμα, κάθε στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σας καλώ να το καταφέρουμε μαζί!

Τ: 6983 07 02 47    E: [email protected]    FB: Eleni Kalyva

Δήλωση υποψηφιότητας

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου,ως Περιφερειακή Σύμβουλος, του συνδυασμού Συμμαχία για την Ανάπτυξη με τον Γιώργο Αμανατίδη.
Με τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική του πρόσκληση και αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του,γιατί διέκρινα έναν άνθρωπο συνεπή,εργατικό με γνώση και κυρίως αποτελεσματικότητα.
Πιστεύω ότι με αρωγό τον Γιώργο Αμανατίδη, η Δυτική Μακεδονία μπορεί να κάνει βήματα μπροστά και να γίνει πόλος ανάπτυξης και προόδου.
Είμαι έτοιμη να διοχετεύσω όλη μου την πολυετή εργασιακή εμπειρία στον αγροδιατροφικό τομέα ,που με την αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων θα αναδείξουμε τα προιόντα γης με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία.
Σας καλώ όλους να συμμαχήσουμε για την Δυτική Μακεδονία και να μου δώσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για το κοινό καλό.
Ελένη Καλύβα
Οικονομολόγος
Γενική Διευθύντρια
Αναγκαστικού Συνεταιρισμού
Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι