Σταγόνα Ελπίδας: “Σας περιμένουμε να δώσουμε αίμα και να συμμετέχουμε στην μεταφορά της Φλόγας”

12 Σεπτεμβρίου 2023
19:52
Κανένα σχόλιο
Μετά το ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Α που έκτακτα έγινε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2023 και την εντολή που λάβαμε για έκτακτες Εθελοντικές Αιμοδοσίες.  Προς όλα τα παραρτήματά μας, συλλόγους μέλη μας, παρακαλούμε να οργανώσετε έκτακτες Αιμοδοσίες γιατί τα νοσοκομεία Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας λόγο των πλημμυρών έχουν τεράστιες ανάγκες σε αίμα.
Οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, οι ασθενείς με αιματολογικα προβλήματα, τα προγραματισμενα χειρουργεία, τα έκτακτα δεν σταματάνε.
Η έλλειψη αίματος σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει επάρκεια και στα υπόλοιπα νοσοκομεία.
Παρακαλούμε οργανώσετε Αιμοδοσίες γιατί το πρόβλημα συνεχίζεται από το καλοκαίρι μέχρι και στο Άμεσο μέλλον.
Αυτή είναι η προτροπή της Π.Ο.Σ.Ε.Α για τις ανάγκες σε αίμα.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας αύριο Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης από 3,30 έως 8μμ θα είναι με κλιμάκιο της αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης με στόχο την όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.  Παράλληλα στις 7μμ θα ξεκινήσει λεωφορείο από την πλατεία για να μεταφέρει τους Λαμπαδηδρόμους στην είσοδο του Μαμάτσιου και από εκεί με τις δάδες μέσω της Παύλου Μελά να φέρουμε την Φλόγα της Αγάπης στην πλατεία να ανάψουμε τον βωμό.
Σας περιμένουμε να δώσουμε αίμα και να συμμετέχουμε στην μεταφορά της Φλόγας.
(Μπλουζάκια και δάδες θα δοθούν στην πλατεία. )
Για το ΔΣ Πρόεδρος
Χρήστος Σκόρδας
 Γραμματέας
 Κωνσταντίνος Τσιώγκας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.