Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Κοζάνη: Είμαστε πολίτες 3ης κατηγορίας εδώ στα Πλατάνια;

13 Σεπτεμβρίου 2023
10:21

Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Μαλούτας όταν έλεγε ότι άργησαν να κοπούν τα χόρτα λόγω βροχοπτώσεων;;; Μάλλον δεν έχει έρθει η σειρά μας ακόμη;; Η είμαστε πολίτες 3ης κατηγορίας εδώ στα Πλατάνια;;; Σημερινές εικόνες από δρόμους στα Πλατάνια από τον πρωί ο μου περίπατο…

31 σχόλια

  • στην οδο ελεατη ζηνωνα υπαρχει οικοπεδο που εχει γινει δασος και ενω εχουν γινει πολλες καταγγελιες δεν εχει γινει τιποτα. μαλλον εγινε. καθαριστηκαν μερικα μετρα προς τον δρομο και το αλλο αφεθηκε να γεμιζει δεντρα χορταρια κλαδια και φιδια

  • Πάλι καλά εμείς που ζούμε στα χωριά του δήμου τι να πούμε. Σας δώσαμε και επιδότηση στην τηλεθέρμανση και εμείς για να ζεστάνουμε την κατοικία χρειαζόμαστε χίλια πεντακόσια με δύο χιλιάδες ευρώ. Καμία αρχή ούτε περιφερειακή η δημοτική δεν ενδιαφέρθηκε να κατασκευάσει έναν αγωγό αερίου από Πέρδικα και δώσει αέριο στα χωριά. Το αέριο έρχεται πάλι για την τηλεθέρμανση και τόσα άλλα.

  • MΑλουτα,ανοιξε επιτελους το δρομο μεσα απο τον ΟΣΕ για να ανασανει η Γκερτσου και η Ιωνιας.Δε βλεπεις το καθημερινο χαλι;Τι εργο θα αφησεις σ`αυτην την πολη.Τιποτα;

  • Είναι προφανές ότι μας αντιμετωπίζει ο Δήμος σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας. Κάθε χρόνο είμαστε οι τελευταίοι για τα χόρτα. Σε λίγο θα μπουν και μέσα στα σπίτια μας.

  • Φυσικά και είστε τρίτης κατηγορίας δεν ξέρετε ότι οι Κοζανίτες της άνω Κοζάνης σας αποκαλούν χωριαταιους η χωριατουλια όλες τις γειτονιές που επεκτάθηκαν τουλάχιστον προς κρόκο και καρυδιτσα?? Αν δεν το ξέρετε το μαθαίνετε τώρα ..Ξαναψηφιστε τους….

    • Έχεις μείνει πίσω αυτό γινόταν παλιά, τώρα γέμισε και κοζανιτες γιατί η Κοζάνη δεν έχει καινούργια σπίτια. Δεν το ήξερες; Δεν ρώταγες; και ναι θα τούς ξανά ψηφίσουμε όχι για τα έργα που κάνουν αλλά γιατί μας κούρασε η προπαγάνδα με την πρώτη ευκαιρία που κάνετε οι υπόλοιποι λες και υπάρχει κάποιος καλύτερος, πάρε των ένα και βάρα των άλλο. Από θα όλοι πρώτοι είναι.

  • Μας περνάνε για άτομα μειωμένης αντίληψης.
    Μικροπολιτική στο μεγαλείο της.
    Ο Δήμος Κοζάνης επέβαλε πολλά πρόστιμα λόγω μη αποψιλωμένων οικοπέδων. Κληθήκαμε λοιπόν μέσω “υπόγειων διαδρομών” να υποβάλλουμε ένσταση. Δηλαδή τα οικόπεδα όσων είχαν χόρτα προκειμένου στη συνέχεια να τα μειώσει στο μισό!
    Το θράσος των “δεινόσαυρων” να παραμείνουν στη διοίκηση του δήμου είναι απύθμενο.
    Τα προηγούμενα χρόνια δεν επιβλήθηκαν πρόστιμα.

  • Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα μικρό μέρος της κατάστασης που επικρατεί, τόσο στα πεζοδρόμια όσο και στα οικόπεδα ορισμένων συμπολιτών μας. Είναι ντροπή για την δημοτική αρχή, το λιγότερο που μπορώ να πω!

  • Εγω κουρεύω τα χόρτα ΜΟΝΟΣ μου όταν φτάνει στο απροχώρητο η κατάσταση. Δοκιμάστε το, θα χάσετε και κανένα κιλό.
    Θα βρείτε και καμιά χελώνα να βοηθήσετε. Ταΐστε και κανένα άμοιρο αδέσποτο. Βοηθώ την κατάσταση σαν Δημότης.
    Τις Κυριακές μαζεύω σκουπίδια απ το Ξενία και το δασάκι μας, εκεί που πετάτε εσείς και τα παιδιά σας (παιδικούς χυμους, κρουασαν κτλ) που δεν τα έχετε μάθει να μη πετάνε σκουπίδια κάτω. Επίσης υπάρχει υπηρεσία του Δήμου για να τηλεφωνήσετε. Την επόμενη μέρα θα έρθουν να κουρέψουν. Δοκιμάστε το. Πιάνει.

    Αναλάβετε λοιπόν δράση σαν ενεργοί πολίτες. Βοηθήστε το Δήμο σας αν τον αγαπάτε. Μη διαμαρτύρεστε μόνο. Σας έχω σιχαθεί ΟΛΟΥΣ.

    • εχουν γινει τουλαχιστον 4 καταγγελιες για το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΤΑ οικοπεδα στην ελεατη ζηνωνα
      επειδι η οδημος κωφευει και εγω δεν εχω μηχανηματα (δεν θελει χορτοκοπτικο αλλα ΜΟΥΛΝΤΟΖΑ)
      μηπως βρε ΝΙΚΟΛΑ μπορεις να βοηθησεις μια και πας παντου;

    • Όταν ο γείτονας πετάει δίπλα στο οικόπεδο τα κομμένα δέντρα και χρειάζονται φορτηγά εσύ πας και τα μαζεύεις; Αφού είσαι τόσο νοικοκύρης έλα και από εδώ.

    • Οι άνθρωποι μιλάνε για καταγγελίες που δεν έγινε τίποτα και εσύ μιλάς για τηλέφωνο, τι δεν καταλαβαίνεις! Τι δεν καταλαβαίνεις!

  • Αν είναι να καθαρίζω μόνο μου το δρόμο η τα χόρτα ρε μάγκα μου γιατί πληρώνω δημοτικά τέλη ,είμαι μαζόχα? Γιατί πληρώνω αυτόν τον άχρηστο για πληρώνει 80.000ευρω για τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης και 100.000ευρω για τα 200 χρόνια και να μην έχει προσωπικό να καθαρίσει την πόλη. Ως πότε θα είμαστε οι ηλιθιοι της υπόθεσης. Ξυπνήστε?????

  • Αυτοί που ντεμέκ είναι για να κόβουν τα χόρτα, δεν καταλάβατε ότι εν τέλει την ψήφο τους με την πρόσληψή τους για να μην κόβουν τελικά χόρτα…

  • Η Ιωνίας έχει βυθιστεί στο σκοτάδι γιατί τα δέντρα είναι τόσο ψηλά που έχουν καλύψει το φωτισμό. Η κατάσταση με τα χόρτα στην περιοχή Πλατανια απαράδεκτη. Τα πεζοδρόμια έχουν εξαφανιστεί. Ας μην αναφέρουμε τα αδέσποτα. Ο δήμαρχος ανύπαρκτος…

  • Ενώ με τους προηγούμενους δημάρχους η Κοζάνη ήταν Λος Άντζελες και σας φταίει ο Μαλουτας …Είτε το θέλετε είτε όχι ο Μαλουτας θα είναι πάλι δήμαρχος..

  • Έχεις μείνει πίσω αυτό γινόταν παλιά, τώρα γέμισε και κοζανιτες γιατί η Κοζάνη δεν έχει καινούργια σπίτια. Δεν το ήξερες; Δεν ρώταγες; και ναι θα τούς ξανά ψηφίσουμε όχι για τα έργα που κάνουν αλλά γιατί μας κούρασε η προπαγάνδα με την πρώτη ευκαιρία που κάνετε οι υπόλοιποι λες και υπάρχει κάποιος καλύτερος, πάρε των ένα και βάρα των άλλο. Από θα όλοι πρώτοι είναι.

  • Αν εσείς στα Πλατάνια είστε πολίτες τρίτης κατηγορίας εμείς στα χωριά τι είμαστε; Δέκατης πέμπτης; Γύρνα τους Οικισμούς να δεις τι γίνεται. Και όχι τους μικρούς και απομακρυσμένους αλλά τα κεφαλοχώρια.

  • Ελάτε και στον Άγιο Αθανάσιο να δείτε τι ωραία καθαριότητα έχουμε ..αυτά ο μαλουτας δεν τα βλέπει πέφτουμε μακριά από το κέντρο βλέπετε…για τους ψήφους έρχονται όλοι😭😭αλλά ελληναρας πάλι θα τον ψηφίσουμε 😭😭😭

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.