Ο Τσιόγκας Δημήτρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου, για την απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ

13 Σεπτεμβρίου 2023
11:01

Το εξώδικο της ΔΕΗ για χρέη 11.700.753,47 ευρώ είναι η απάντησή μου στον  πρόεδρό της ΔΕΥΑ Βοίου, κύριο Ζιμπιλίδη.

Η μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία, η συνδικαλιστική μου δράση και η κοινωνική μου προσφορά δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος και την αξιοπρέπειά μου.

Οι αγώνες που έδωσα για τον τόπο μου, όπου και  πρωτοστάτησα, όπως η ακύρωση της κατασκευής του υδροηλεκτρικού εργοστασίου στο Σισάνι, που θα υποβάθμιζε το περιβάλλον στο όνομα τους κέρδους  για λίγους, η κατασκευή της νέας δεξαμενής ύδρευσης πριν λίγους μήνες,  που καλύτερα από όλους εσείς γνωρίζετε πως και γιατί έγινε, όπως και πολλές άλλες δραστηριότητες,  είναι από αυτά που επιβεβαιώνουν  την ηθική μου υπόσταση που εσείς αμφισβητείτε, επειδή δεν έχετε επιχειρήματα και απαντήσεις πάνω σε αυτά που επισήμανα  και τις προτάσεις που κατέθεσα.

 Αναφορικά με το χρέος της ΔΕΥΑΒ  στη  ΔΕΗ, σύμφωνα με το εξώδικο που λάβατε στις 23/8/2023 και που ανέρχεται στα 11.700.753,47 ευρώ και υπολείπεται από τα 16.000.000 που ανέφερα, δεν έχει και μεγάλη σημασία η διαφορά,  γιατί με την πολιτική που ακολουθεί η ΔΕΥΑΒ  σε ένα  – δύο χρόνια θα ξεπεραστεί το ποσό αυτό κατά πολύ, εάν δεν δημιουργηθούν οι υποδομές που πρότεινα στο άρθρο μου.

                Κύριε Ζιμπιλίδη,  θεωρώ ότι ο στόχος μου που ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμπατριωτών  έχει επιτευχθεί, επειδή  σας ανάγκασα να απολογηθείτε δημόσια και υπόσχομαι ότι τον ίδιο θα πράττω πάντα με γνώμονα  τη συνείδησή μου για οτιδήποτε πιστεύω ότι θα κάνει καλό  τον τόπο μας, από όποιο μετερίζι και αν βρίσκομαι.

Τσιόγκας Δημήτρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι