Χωρίς θεατές – κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι του Κυπέλλου μεταξύ Κοζάνης & Ηρακλή στο ΔΑΚ Κοζάνης – Το ενδεχόμενο της αναβολής

13 Σεπτεμβρίου 2023
12:29

Χωρίς θεατές – κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι του Κυπέλλου μεταξύ Κοζάνης & Ηρακλή στο ΔΑΚ Κοζάνης.   Η Κοζάνη μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν ζήτησε αναβολή του αγώνα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμφωνήσει και η ομάδα του Ηρακλή και η διοργανώτρια. Σε διαφορετική περίπτωση οδηγούμαστε στο να γίνει το παιχνίδι χωρίς θεατές.

10 σχόλια

  • Ακόμα μια επιτυχία του Μαλουτα, ένα ιστορικό παιχνίδι μετά από 40 χρόνια στην Κοζάνη και δεν θα το δει κανείς, μπράβο!!

  • Που χάθηκε ο ανιψιός του δημάρχου και πρόεδρος του ΟΑΠΝ?
    Παντού ξεφτίλα!
    Με τον Μαλούτα και το συγγενολόι δεν αλλάζει τίποτα.
    Ψηφίζω Χάρη Κουζιάκη για να αλλάξει πορεία ο τόπος.

    • Τι έγινε στον αθλητισμό στην θητεία Της δημοτικής κίνησης Ιωαννίδη Κουζιακη; ξηλωσαν τις κερκίδες στο στρατιωτικό και μάλωσαν με όλα τα αθλητικά σωματεία αφού δημιούργησαν σωρεία προβλημάτων, ούτε τα εύκολα,δεν τα ξεχνάμε. Για να μην λαικιζετε γήπεδο σε τρεις μήνες δεν γίνεται, μελέτες κατασκευές κτλ

      • Η δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις είναι η επόμενη δημοτική αρχή.
        Ο Χάρης Κουζιακης με μια ικανή ομάδα θα αλλάξει την πορεία του Δήμου Κοζάνης.

      • Ο Ιωαννίδης κύριε μου ο Γιαννάκης είναι υποψήφιος με τον Γιαννάκη τον κοκκαλιάρη. Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή κρίνεται η ανυπαρξία του μαλούτα και του ανιψιού του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.