kozan.gr: Η Φλόγα της Αγάπης, πέρασε από την πόλη της Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Σεπτεμβρίου 2023
23:14
Κανένα σχόλιο

Την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία  πέρασε από  την πόλη της Κοζάνης την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Κοζάνης «Σταγόνα Ελπίδας». Η Φλόγα της Αγάπης είχε σημείο εκκίνησης την είσοδο του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ακολούθησε τη διαδρομή, μέσω της οδού Παύλου Μελά, και κατέληξε στην κεντρική πλατεία, όπου θα ανάψει ο βωμός. Σε όσους συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια της 21ης Λαμπαδηδρομίας, με τις δηλώσεις για συμμετοχή να γίνονται ακόμα και την ημέρα της λαμπαδηδρομίας, στην κεντρική πλατεία, όπου θα υπάρχει σταντ για ενημέρωση. Επίσης την ίδια ημέρα μέλη του Συλλόγου «Σταγόνα Ελπίδας» και προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, για όποιον θέλει να προσφέρει αίμα.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.