Απάντηση στην τοποθέτηση του Δημάρχου Χ. Ζευκλή από τη Λαϊκή Συσπείρωση

13 Σεπτεμβρίου 2023
19:45

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του απερχόμενου Δημάρχου Χ. Ζευκλή και Αντιδημάρχου Γ. Μαγιάγκα στην σημερινή καταγγελία μας για σειρά «εκτάκτων» προσλήψεων, κάνουμε ξεκάθαρα τα εξής:

  • Οι προσλήψεις για τις οποίες αναφερόμαστε, δεν αφορούν μόνο αυτές τις οποίες αναφέρει ο απερχόμενος Δήμαρχος, αλλά και αρκετές άλλες που ουδεμία σχέση δεν έχουν με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά για τι ακριβώς μιλάμε! 
  • Προφανώς οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης που είναι εκλεγμένοι στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο υπερψηφίσαν την συγκεκριμένη εισήγηση, καθώς σεβόμαστε την αγωνία των εργαζομένων για εργασία και την ανάγκη για άμεση κάλυψη των αναγκών του Δήμου. Πάγια θέση του Συνδυασμού μας είναι η κάλυψη των αναγκών του Δήμου Βοίου με εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά, σε αντίθεση με την Δημοτική Αρχή που δείχνει ΟΨΙΜΟ ενδιαφέρον μόνο σε προεκλογική περίοδο με σκοπό την «ψηφοθηρία».
  • Η τοποθέτηση του Δημάρχου δείχνει πλήρη παραδοχή για το «κύμα» προσλήψεων για το οποίο μιλήσαμε στη σημερινή μας καταγγελία.
  • Λυπούμαστε πραγματικά για το ότι η Δημοτική Αρχή εκμεταλλεύεται την ανάγκη των συμπολιτών μας για εργασία, ζήτημα στο οποίο δεν έκανε απολύτως τίποτα όλο το προηγούμενο διάστημα.
  • Όσο για αναφορές σε ηθική, αναχρονιστικές μεθόδους, φθηνούς εντυπωσιασμούς και όψιμο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, το σύνολο των πολιτών του Βοίου γνωρίζει ότι με κάθε δύναμή μας, βρεθήκαμε στο πλάι τους, διεκδικήσαμε να καλυφθούν οι ανάγκες τους. Γι΄ αυτό ακριβώς, όσο και να επιχειρεί η Δημοτική Αρχή να μας ταυτίσει με αναχρονιστικές μεθόδους που η ίδια χρησιμοποιεί, επιμένουμε στην τοποθέτησή μας. Όπως λέει και ο λαός, «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

 

Το Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.