Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής Μαλούτα υπεύθυνη για την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή

14 Σεπτεμβρίου 2023
10:18

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» παρακολούθησε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την εξέλιξη της διαδικασίας σχετικά με την αναβολή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΦΣ Κοζάνη και ΠΟΤ Ηρακλής τόσο πριν όσο και μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης περιμένοντας την επίσημη ενημέρωση εκ μέρους των εμπλεκομένων φορέων. Δυστυχώς μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε για την πλήρη ανικανότητα της δημοτικής αρχής Μαλούτα να διαχειριστεί ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της.

Καθυστερημένες ενέργειες, παρανοήσεις, κουτοπονηριές, φθηνές δικαιολογίες, προσπάθειες υπεκφυγής και μετάθεσης ευθυνών, συνδέουν το παζλ της πλήρους αποτυχίας του κυρίου Μαλούτα και των συνεργατών του.

Από τις επίσημες ανακοινώσεις προκύπτει ξεκάθαρα ότι η ευθύνη λειτουργίας και αδειοδότησης του ΔΑΚ ανήκει αποκλειστικά στον ιδιοκτήτη του γηπέδου δηλαδή στον Δήμο Κοζάνης και η σχετική αδειοδότηση δεν εκδόθηκε έγκαιρα ξεκάθαρα γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο Κοζάνης έτσι ώστε το γήπεδο να είναι κατάλληλο από άποψη τεχνικής και ασφάλειας για διεξαγωγή αγώνων τέτοιου επιπέδου και απαιτήσεων. Η δε άρνηση της Αστυνομίας για την διεξαγωγή του αγώνα και η ενημέρωση της Εισαγγελίας, σύμφωνα με το ΔΤ της Περιφέρειας, φανερώνει ότι ο αγώνας δεν υπήρχε περίπτωση να διεξαχθεί κανονικά ότι και αν ισχυρίζεται ο Δήμος Κοζάνης εκ των υστέρων και όσα τερτίπια γραφειοκρατικά και να χρησιμοποιούσε.

Δυστυχώς για εσάς και τους συνεργάτες σας κ. Μαλούτα η ανικανότητα δεν μπορεί να κρύβεται πάντα κάτω από το χαλί και να καλύπτεται από φιέστες και διθυραμβικά δελτία τύπου.

Τα μεγαλόπνοα σχέδια και οι ανακοινώσεις για την «πιο ικανή» διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Κοζάνης καταρρίπτονται από την σκληρή πραγματικότητα που αδυνατείτε να διαχειριστείτε.

Επίσης δυστυχώς τις συνέπειες της απραξίας σας στην συγκεκριμένη περίπτωση τις υπέστησαν οι φίλοι της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Ευχόμαστε κύριε Μαλούτα εσείς και οι συνεργάτες σας επιτέλους να σοβαρευτείτε και να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα με τη δέουσα ευθύνη και προσοχή και όχι ανάλογα με την  προσωπική σας αξιολόγηση σε σημαντικά και ασήμαντα.

Κοζάνη 14/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

8 σχόλια

  • Γιατί δεν τους έστελναν να παίξουν στο φιλόξενο γήπεδο της Εράτυρας; Άλλωστε, το έχουν ξανακάνει με πολλή μνησικακία.

  • Ο Μαλουτας ο Μάρας ο Μαγγιριδης το ανύπαρκτο ΔΗΠΕΘΕ τα δήθεν Λασσανεια το φιάσκο με το σπιτάκι των Χριστουγέννων και το κερασάκι στην τούρτα η αναβολή του πρώτου αγώνα στη Super League 2.
    😥😥😥

  • Είναι τραγικός ο δήμαρχος καμία υπευθυνότητα μέχρι τελευταία στιγμή λέγανε στην ομάδα ελάτε μετά μην έρχεστε ρεζίλι. Καμία τιμή στην ομάδα της Κοζάνης που ανέβηκε κατηγορια. Και πάνω από όλα καμία ντροπή … ο περιφερειάρχης να λέει έδωσα 2 εκατομμύρια για να αναβαθμιστεί το γήπεδο και αυτά τα λεφτά μάντεψε…. ποιος τα φάγε…ξαναψηφιστε τον!!!

  • Έχετε παρελθόν και αυτό λέει ότι και σεις το ίδιο με την παράταξη που κυβερνά ήσασταν,όπως ορθά τους χαρακτηρίζετε
    Ο δε τώρα πολιτικός σας αντίπαλος αλλά τότε Πρόεδρος αυτού του με τον βαρυγδουπο τιτλο ΟΑΠΝ τα ίδια έλεγε και έπραττε
    Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ

  • Είναι τραγικός ο δήμαρχος καμία υπευθυνότητα μέχρι τελευταία στιγμή λέγανε στην ομάδα ελάτε μετά μην έρχεστε ρεζίλι. Καμία τιμή στην ομάδα της Κοζάνης που ανέβηκε κατηγορια. Και πάνω από όλα καμία ντροπή … ο περιφερειάρχης να λέει έδωσα 2 εκατομμύρια για να αναβαθμιστεί το γήπεδο και αυτά τα λεφτά κάπου κολλήσαμε ……ξαναψηφιστε τον!!!

  • καμία υπευθυνότητα μέχρι τελευταία στιγμή λέγανε στην ομάδα ελάτε μετά μην έρχεστε ρεζίλι. Καμία τιμή στην ομάδα της Κοζάνης που ανέβηκε κατηγορια. Και πάνω από όλα καμία ντροπή … ο περιφερειάρχης να λέει έδωσα 2 εκατομμύρια για να αναβαθμιστεί το γήπεδο και αυτά τα λεφτά κάπου κολλήσαμε ……ξαναψηφιστε τον!!!

  • Εσείς μία ημέρα μετά ξυπνήσατε και βγάλατε ανακοίνωση. Αλλά έπρεπε πρώτα να διευκρινίσετε μεταξύ σας λόγω εμπάθειας και ιδεοληψίας αν υποστηρίξετε τος κακούς επιχειρηματίες

  • Χαρη ψαρευεις σε θολα νερα. Η ομαδα ειναι πλεον παε και ξερεις που ανηκει. Και με το χωροφυλακα και με τον αστυφυλακα δε γινεται. Εχασες κι εμας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.