Γυμνάσιο Ανατολικού Εορδαίας: Σωστή χρήση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων

14 Σεπτεμβρίου 2023
10:47
Κανένα σχόλιο

 

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και στο πλαίσιο δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο του Ανατολικού ενημερωτική εκδήλωση.

Βασικός άξονας της ενημέρωσης των μαθητών του γυμνασίου ήταν η «Σωστή χρήση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων» και συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα αλλά και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από την αλόγιστη και λανθασμένη χρήση τους.

Η ενημέρωση των μαθητών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Ανατολικού από τον Διοικητή Ασφάλειας Εορδαίας κ. Τσομπανίδη Ιωάννη και τον  Υποδιοικητή Ασφάλειας Εορδαίας κ. Χατζόπουλο Άρη , οι οποίοι με την εμπειρία και τις γνώσεις τους  βοήθησαν τους μαθητές να κατανοήσουν  τον σωστό τρόπο χρήσης  του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων.

Οι Εκπαιδευτικοί  και οι μαθητές ευχαριστούν τους παραπάνω κυρίους για την ενημέρωση.

Το Γυμνάσιο του Ανατολικού θα συνεχίσει τις δράσεις ενημέρωσης και σε θέματα σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.