prwtoselida


       

¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨: Σήμερα Πέμπτη 14/9 τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Γιώργου Αμανατίδη στην Κοζάνη

14 Σεπτεμβρίου 2023
14:13

 

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας “Συμμαχία για την Ανάπτυξη”  στην Π.Ε. Κοζάνης που θα  πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη (Παύλου Χαρίση 6) την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ.

                  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

                          Δυτικής Μακεδονίας

                           Γιώργος Αμανατίδης

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

14 σχόλια

    • Ο Γιώργος που διορίστηκε από το ΠΑΣΟΚ το 1986, μετά έγινε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ΝΔ. Ζηταγες πριν 2 μήνες τον ψήφο με τη ΝΔ μετά είσαι απέναντι από τη ΝΔ. Τελικά τι συμβαίνει Γιώργο;

    • στα εγκαίνια κοίτα να έχεις μπαταρία στο κινητό σου μη χάσεις κανένα σχόλιο. Στο λέω για να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου.

    • Πάμε Γιώργο δυνατα(είκοσι μονάδες μπροστά ο Κασαπιδης σύμφωνα με την καθημερινή). Είσαι η πραγματική ελπιδα(όχι η κυρ Ζεμπιλιαδου) για να έχει προοπτική ο τόπος μας. “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ”

      • εκεί στην καθημερινή όταν θα βγουν τα αποτελεσματα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών,θα καταλάβουν ότι ζουν σε άλλον κόσμο…βέβαια η παραπληροφορηση είναι “ατου” του Κασαπιδη αν και η καθημερινή δεν πάει πίσω…κασαπιδακο όσο και να παρακαλάς περιφέρεια δεν ξαναβλεπεις!!

      • Σε ελεύθερη πτώση ο Κασαπίδης
        – Προβληματισμός και μάλιστα έντονος παρατηρείται στους νεοδημοκρατικούς κόλπους με αφορμή τις χαμηλές επιδόσεις που καταγράφουν πέντε (αν όχι έξι) υποψήφιοι περιφερειάρχες. Το τελευταίο «κρούσμα» συνδέεται με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος, εκτός από τ’ αυγά και τα πασχάλια, φαίνεται να χάνει και τους μισούς Νεοδημοκράτες που τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές. Δεν τον φοβάμαι, όμως, γιατί, όπως μαθαίνω, ακόμη δεν έχει ζητήσει τη βοήθεια του πνευματικού του. Επομένως, όσοι έσπευσαν να διενεργήσουν δημοσκόπηση στην περιοχή έκαναν ολέθριο λάθος, αφού προηγουμένως όφειλαν να γνωρίζουν ότι ο περιφερειάρχης δεν είχε πάρει ευχή!

        ! Σε αντίθεση με τον Κασαπίδη, όλα δείχνουν ότι ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα «καθαρίσει» από την πρώτη Κυριακή την υπόθεση της επανεκλογής του. https://www.powergame.gr/big-mouth/509749/to-antartiko-floridi-to-tilefonima-mitsotaki-se-alafouzo-enas-ypourgos-yperano-ypopsias-kai-ta-energeiaka-ichni-tou-exarchou/

    • Ποσο πολυ θα σας πονεσει ο ανταρτης αυλικοι του ανυπαρκτου κασαπιδη δεν λεγετε,ο Αμανατιδης θα παρει 45% και θα τελειωσει το παραμυθακι κασαπιδης.

  • Έχει καμία σημασία; αφου τα ψηφοδέλτια έκλεισαν. Έχουμε αιρετό Περιφερειάρχη από το 2011 για όσους δεν το κατάλαβαν όχι διορισμένο. Αλλά ο Κασαπιδης είναι 20 χρόνια πίσω και ο ειρευεταιν20 μονάδες μπροστά.
    Γελάνε και οι πετρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι