‘’ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2017 River Spirit ‘’ στο χωριό Νησί του Δήμου Γρεβενών, 28-30 Ιουλίου

27 Ιουλίου 2017
13:00
Κανένα σχόλιο

Τα ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ γεννήθηκαν το 2002 από μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπούν  την φύση. Για δεκαπέντε πλέον χρόνια οι εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Συλλόγου Γρεβενών χαρακτηρίζονται από συνέπεια στην ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει στόχο να αγαπηθεί από τον επισκέπτη και να δώσει μια ακόμη επιλογή για ψυχαγωγία στους ανθρώπους της περιοχής των Γρεβενών και όχι μόνο

Έτσι και φέτος όπως κάθε χρόνο ο Φυσιολατρικός σύλλογος «ΤΑ ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ»

διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση ‘’ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2017 River Spirit ‘’ στο χωριό Νησί του Δήμου Γρεβενών,  στη θέση Μοναστήρι, δίπλα στο ποτάμι Αλιάκμωνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την

Παρασκευή   28-07-2017

Σάββατο        29-07-2017

Κυριακή         30-07-2017

Με την παρούσα επιστολή  θέλουμε  να σας προσκαλεσουμε Στην ετήσια εκδήλωση ‘’ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2017 River Spirit ‘’   στήριξη σας και εμπιστοσύνη προς τον  συλογγο μας θα μας ευχαριστουσε  παρα πολύ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.