Ποιος είναι ο προγνώστης καιρού Βασιλειάδης Γιώργος που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Αμανατίδη;

16 Σεπτεμβρίου 2023
11:31

Ένα από τα πιο αξιόλογα βιογραφικά που θα βρει κανείς στα ψηφοδέλτια της Δυτικής Μακεδονίας είναι αυτό του προγνώστη καιρού Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο 39χρονος Γιώργος είναι ένα από τα πιο αγαπητά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη Δυτική Μακεδονία. Με καταγωγή από την Άρδασσα και τους Ανάργυρους Φλώρινας, ο Γιώργος εδώ και 14 χρόνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το μοναδικό περιφερειακό δελτίο καιρού της Ελληνικής τηλεόρασης, αναβαθμίζοντας σημαντικά την ποιότητα πρόγνωσης καιρού στη Δυτική Μακεδονία.

Γεννήθηκε το 1984 στην Πτολεμαΐδα. Είναι τέκνο του Βασίλη Βασιλειάδη και την Ελένη Καζαντζή. Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα, ενώ είναι παντρεμένος με την Interior Designer, Σιάπη Ασημίνα και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας και έλαβε το πρώτο του πτυχίο ως Ειδικός Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S). Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ξεκίνησε την παρουσίαση του περιφερειακού τηλεοπτικού δελτίο καιρού. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, λαμβάνοντας πτυχίο στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, ενώ σήμερα, είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Γεωλογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με αντικείμενο τις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων.

 To 2015 ιδρύει τον Στράβωνα, μια καινοτόμο και δυναμική εταιρία που εδώ και εννέα χρόνια δρομολογεί Μετεωρολογικές Εφαρμογές σε όλη την Ελλάδα, ενώ πρόσφατα έχει ανοίξει το πεδίο δράσης της σε Βαλκάνια και Τουρκία. Οι εφαρμογές έχουν ως στόχο της βελτίωση της αγροτικής παραγωγής με την χρήση αγρομετεωρολογικών σταθμών ενώ δραστηριοποιείται στους τομείς της βιομηχανίας, μεταφορών, πολιτικής προστασίας και τουρισμού, αναπτύσσοντας συνεργασία με μεγάλες εταιρείες καθώς και το Ελληνικό Δημόσιο. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015.

Είναι μέλος συλλογικοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας,  έχει συντάξει πλήθος ακαδημαϊκών εργασιών ενώ είναι συνεργάτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.