H Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης με αφορμή τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια μελών της ΝΟΔΕ Κοζάνης για τον Στέφανο Κασσελάκη

16 Σεπτεμβρίου 2023
11:20

  Δεν μας προκαλούν  καμιά έκπληξη τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια αυτών των μελών της ΝΟΔΕ Κοζάνης, αλλά απλά οργή και  θλίψη για αυτούς τους ανθρώπους,  οι οποίοι  μάλιστα  είναι και μέλη του  κυβερνώντος  κόμματος ,της  ΝΔ .

Δεν μας προκαλούν έκπληξη αυτά τα  απαράδεκτα σχόλια, γιατί αντικατοπτρίζουν  απόψεις, θέσεις και  στάσεις ζωής σεξιστικές και  απολύτως πατριαρχικές, που υπάρχουν σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού  . Δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των ανθρώπων για τον αυτοπροσδιορισμό τους και ειρωνεύονται κάθε έναν που διαφέρει από το αρρενωπό  πρότυπο του άνδρα- αφέντη.  Η πατριαρχία είναι η ιδεολογία τους σύμφωνα με την οποία  όλοι πρέπει να προσδιορίζονται σύμφωνα με τα ανδρικά πρότυπα.

Θεωρούν ότι με το γελοιοποιούν τις ερωτικές και σεξουαλικές επιλογές άλλων ανδρών, αυτοί, γίνονται  πιο  άνδρες. Προφανώς δεν ανέχονται την υπεράσπιση των επιλογών τους όταν μάλιστα  αυτές είναι φανερές  και  ξεκάθαρες. Ακόμη περισσότερο  αυτοί οι σεξιστές αντιδρούν όταν οι επιλογές αυτές  συνοδεύονται από  αιτήματα ώστε  οι κοινωνίες να αποδέχονται  και να εξασφαλίζουν απόλυτα ίσα δικαιώματα   για κάθε άνδρα και γυναίκα ανεξάρτητα από τις ερωτικές τους επιλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι απόλυτα ξεκάθαρος στις απόψεις του. Υπερασπίζεται και αγωνίζεται για την ισότητα  όλων των ανθρώπων άσχετα από  το φύλο, την θρησκεία ή τις ερωτικές τους επιλογές. Υπερασπίζεται τα δίκαια  αιτήματα τους. Είναι το κόμμα των ίσων δικαιωμάτων  και των ελεύθερων επιλογών.

Πρέπει να πάρει θέση η ΝΔ για αυτά τα  μέλη της  και τις θέσεις τους, εκτός αν συμμερίζεται και το κυβερνών κόμμα  αυτές τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

7 σχόλια

  • Θα πάτε μπροστά με την όπισθεν ;

    Ούτως ή άλλως η παραμονή σας στην εξουσία ήταν μιά τραυματική εμπειρία !
    Όλες οι σημαίες της Αριστεράς τσαλαπατήθηκαν !!

    • Εσεις παντως δεν προκειται να πατε ποτε μπροστα
      μια ζωη θα αντιπροσοπευεται το σκοταδι τον διχασμο και την τρομοκρατια κυριολεκτικα και μεταφορικα!

      Ουτως η αλλως πληρωνουμε ηδη ακριβα το μαρμαρο απο το 2019 που σας ανεχομαστε στην εξουσια γιατι γινατε μαγκες απ τα λαθη του Συριζα και με τον σανο που ταιζετε τους χρησιμους ανοητους δεξιοβολεμενους φιλους σας.
      Ευτυχως ομως παντα μεσα στο βουρκο υπαρχουν και ανθρωποι σκεπτομενοι και αυτοι δοξα το θεο..καταλαβαινουν τα εργα και τις ημερες σας εδω και 4,5 χρονια.

      Τουτεστιν μεγαλυτερα τραυματα στην κοινωνια και τους ανθρωπους της απο οσα εχει ανοιξει η κλεφτοδεξια στη χωρα δεν εχει ανοιξει κανεις αλλος.

      • …..ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαερωθεί οριστικά……..

        Περικλής Κοροβέσης για τους πρώην συντρόφους ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοια ξεφτίλα από ανθρώπους που ήταν φίλοι μου δεν την φανταζόμουν. iefimerida.gr 12-4-20
        ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος:
        – «ατμόσφαιρα βούρκου» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

      • 1η φορά

        …..ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαερωθεί οριστικά……..

        Περικλής Κοροβέσης για τους πρώην συντρόφους ΣΥΡΙΖΑ: Τέτοια ξεφτίλα από ανθρώπους που ήταν φίλοι μου δεν την φανταζόμουν. iefimerida.gr 12-4-20
        ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος:
        – «ατμόσφαιρα βούρκου» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Το θεμα ειναι οτι παρεξηγηθηκαν και “οι της παραταξης”με τον Νικο!!!!!τον παιρνουν τηλ για να τον μαλωσουνε …..ναι ρε παιδακι μου να δειξουν οτι ειναι προοδευτικουληδες και αυτοι με την σειρα τους….το θεμα κυριοι να μαθετε να ξεχωριζετε το καλοπιστο χιουμορ σε μια κουβεντα δυο φιλων !!!!Εγω θα γραψω με την σειρα μου οτι ο Νικος ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος απο τους τελευταιους των παλιων αγωνιστων της παραταξης και με την πρωτη ευκαιρια να τον ριξουν στην πυρα ……και μενω σαυτους που “μαλωσαν” τον Νικο εσεις δεν εισαστε ρατσιστες με τους χοντρους και τις κοντες και τις ασχημες ?;?;?;ολοι οι νοων νοειτω……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.