Γ. Ζεμπιλιάδου: “ Στις 8 του Οκτώβρη θα έρθει η μεγάλη νίκη!”

16 Σεπτεμβρίου 2023
12:22

 

“Αν δεν περπατήσεις στο δρόμο, αν δεν σταθείς δίπλα στους ανθρώπους για να σου πουν όσα τους στεναχωρούν και όσα τους κάνουν να ελπίζουν, δεν θα νιώσεις ποτέ ποιος πραγματικά είναι ο τόπος μας, η Δυτική Μακεδονία.

Ένας τόπος που μπορεί να δώσει σε όλους μας πολλά, αρκεί να διαμορφώσουμε όλοι μαζί τις απαραίτητες συνθήκες. Τις συνθήκες που λείπουν εδώ και χρόνια και γι’ αυτό μείναμε πίσω, παρόλο που μας αξίζει και μπορούμε να είμαστε μπροστά.

Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά. Αισιοδοξώ και πιστεύω σ’ ένα καλύτερο αύριο γιατί όπου κι αν πάω, όποιον κι αν συναντώ, ακούω να μου λένε πως «ναι, είναι η ώρα να το πετύχουμε».

Ναι, θα το πετύχουμε ενώνοντας δυνάμεις, γνώσεις, εμπειρίες, ικανότητες. Όλα όσα χρειάζονται για να μην ξαναμετρήσουμε χαμένες ευκαιρίες. Κι αυτή είναι η πρώτη μεγάλη μας νίκη.

Η δεύτερη, και μεγαλύτερη, θα έρθει στις 8η του Οκτώβρη.”

8 σχόλια

  • Αχ Γεωργία μου τώρα είναι αργά. Οτ;ν σου είπαν να ενώσεις δυνάμεις με Αμανατίδη είπες όχι διότι είχες κομματιη στήριξη.
    Ας ελπίσουμε την επόμενη μέρα να δουλέψει με όλους όσους μπορούν όπως πάντα ο Γιώργος.

    • Σκέψου το λίγο… Με συνεχή παρουσία στην περιφέρεια και κοντά στα προβλήματα η Γεωργία εδώ και πολλά χρόνια, έρχεται ξαφνικά ο απογοητευμένος μη διορισμένος από το πουθενά χωρίς πρόγραμμα για να σώσει το πολιτικό του τομάρι και θέλει όλοι να υποταχθούν σε αυτόν. Μαζεύει και τους πουθεναδες του Κασαπίδη για να κάνει κάτι «καινούργιο». Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια φίλε

    • Πιο απολιτικη και αστεία προσέγγιση δεν υπάρχει. Ψήφισε Αμανατίδη και τα λέμε μετά από πέντε χαμένα χρόνια. Αλλά εσύ ελληναρας, θα πας αλλού να πουλήσεις τρέλα. Μνημόνια μέχρι τέλους χωρίς τη Γεωργία.

    • Η Γεωργία προϋπήρχε στην Αυτοδιοίκηση και έχει πρόγραμμα συνδυασμό και ξεκάθαρους στόχους! Πάνω απ όλα είναι σοβαρή δεν κάνει κωλοτούμπες!

    • Μεχρι πριν λιγο καιρο ο Αμανατιδης ηταν με την ΝΔ και τωρα που και καλα εφυγε γιατι νομιζετε στο κουτο σας το μυαλουδακι οτι εγινε ανταρτης τον βλεπετε ως μεσια ξεχνωντας οτι μετα τις εκλογες θα τον ξαναπαρει πισω ο μπλε θιασος και θα ξαναθυμηθει παλι οτι ειναι δεξιος με κομματικη στηριξη της ΝΔ ξανα οπως ηταν και πριν.
      Και μας λες για την Ζεμπελιαδου ρε ανθρωπε που ειναι τοσα χρονια στην αυτοδιοικηση χωρις φανφαρες και μετακινησεις πηγαινε-ελα οπως ο ”ανταρτης” σας?
      Γι αυτο σας λεμε οτι καλυτερα μην πατε να ψηφισετε και καθηστε σπιτια σας , τα ιδια κανατε και με τον Κασαπιδακο και ειδαμε τα χαίρια σε τι μαρασμο και μαυρο χαλι ειναι η περιφερεια μας τωρα θα ψηφισετε Αμανατιδη για να συνεχιστει το χαλι που αφησε ο Κασαπιδακος.

  • Αν Γεωργία μου πας στον δεύτερο γυρο έχεις βγει πανηγυρικά , οι άλλοι ειναι μόνο ίντριγκα …εδω σκέψου για αυτόν τον λόγο και μόνο δημιουργήθηκε συνδυασμός ολόκληρος (συμμαχία για την ίντριγκα)

    • Κατσε λεβεντη μου εσυ με τους δηθεν ανταρτες και με τους κασαπιδεους που εκαναν την περιοχη κρανιου τοπο και ασε την Ζεμπιλιαδου κατα μερος…δεν ειστε για τιμιους ανθρωπους στην αυτοδιοικηση εσας σας αξιζουν μονο κοτες κηποι και δεξιομπαρουφες μονο απο τους μετρ του ειδους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.