Λάζαρος Μαλούτας: «Πυξίδα μας η ανάπτυξη, η πρόοδος και η ενδυνάμωση του τόπου μας»

16 Σεπτεμβρίου 2023
12:36

«Η πρόκληση της απολιγνιτοποίησης,  πέρα από τις πρωτοφανείς περιβαλλοντικές και κλιματικές προεκτάσεις, κουβαλά μαζί της και την ανάγκη συγχρονισμού της τοπικής κοινωνίας και των διεργασιών με τις εξελίξεις που δημιουργεί και συμπαρασύρει», τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας στους σταθμούς της πρώτης μέρας των προεκλογικών του επισκέψεων.

Συναντώντας πολίτες σε Λιβερά, Σιδερά, Ποντοκώμη και Μαυροδέντρι ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε ότι «Δουλέψαμε συστηματικά, μεθοδικά και συνεργατικά για να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα του δήμου μας απέναντι στην πρόκληση της απολιγνιτοποίησης. Πυξίδα  μας η  ανάπτυξη, η πρόοδος και  η ενδυνάμωση του τόπου μας».

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» ανέφερε πως «Με ρεαλισμό και αποτελεσματικότητα στη δράση μας, με συναίσθηση των νέων δυναμικών και των τάσεων που αναπτύσσονται και ενσυναίσθηση των δυσκολιών και των αναγκών των συμπολιτών μας για μια δίκαιη μετάβαση, συγκροτήσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το μέλλον του Δήμου Κοζάνης και θέλουμε τους πολίτες μαζί μας σε αυτή την πορεία της αλλαγής».

Ο Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στους πολίτες της Ποντοκώμης επεσήμανε την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των υποδομών  στο  νέο οικισμό, ενώ σε Μαυροδέντρι, Σιδερά και Λιβερά τόνισε ιδιαίτερα την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών μέσω επενδύσεων που θα ωφελήσουν την περιοχή.

 

 

 

 

 

9 σχόλια

  • κ.Μαλούτα.

    Μόνο ως πρόκληση, προς τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου αλλά και της Ποντοκώμης η χθεσινή σας παρουσία ,μαζί με κουστωδία 40 τουλάχιστον ατόμων μπορεί να εκληφθεί.

    Το γεγονός ότι σας υποδέχθηκαν μόνο οι 4 υποψήφιοι σας και συγγενικά τους πρόσωπα, σύνολον 9 άτομα, πιστεύω πως σας έπεισε πως το Μαυροδένδρι ,όχι απλά δεν σας τίμησε αλλά σας γύρισε ,ουσιαστικά, την πλάτη.
    Υ.Γ. με εκείνη την μήνυση κατά του Κυρίου Κολοβού τι γίνεται?

  • Τα μασλάτια τέλος Μαλούτα και συγγενολόι

    «Η πρόκληση της απολιγνιτοποίησης, πέρα από τις πρωτοφανείς περιβαλλοντικές και κλιματικές προεκτάσεις, κουβαλά μαζί της και την ανάγκη συγχρονισμού της τοπικής κοινωνίας και των διεργασιών με τις εξελίξεις που δημιουργεί και συμπαρασύρει», τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας στους σταθμούς της πρώτης μέρας των προεκλογικών του επισκέψεων.

  • Μπάρμπα Λάζοοοοοοο ..Πες αλέύρι… Το μαύρο σε γυρεύει… Παραπάνω ήταν οι κλακαδόροι υποψήφιοι από τον κόσμο..χαχαχαχα.. Πήρες το μηνυμα τι σε περιμένει…

  • Το γεγονός ότι είχες το θράσος και ήρθες στην Ποντοκώμη, δείχνει πόσο πολιτικάντης (και όχι πολιτικός) είσαι…και ο νοών νοείτω

  • Από ότι λες,γράφεις και δηλώνεις φαίνεται ότι το όραμα σας είναι το βαλτωμα της πόλης ακόμη πιο πολύ
    Γιατί τα ίδια έλεγες και την προηγούμενη τετραετία και η Πόλη οπισθοδρομησε
    Αλήθεια θα μας πεις καμμία κουβέντα για τα θέματα που καίνε τον πολίτη π.χ Δευακ,ΔΕΠΕΠΟΚ η μουγκα στην στρουγκα όλοι σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.