Ο Χαρίσιος Ιωάν. Γκοβεδάρος για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

16 Σεπτεμβρίου 2023
16:28
Έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να αναλάβεις ως ενεργός πολίτης το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί. Τόσο απλά!
Ότι δεν πρέπει να στέκεσαι αδρανής απέναντι στις αναπτυξιακές προκλήσεις της εποχής.
Νιώθεις ότι οφείλεις να συμμετέχεις σε μια συλλογικότητα με επιστήμονες, επαγγελματίες, ανθρώπους της παραγωγής, ανθρώπους που παλεύουν για το βιός τους, για να υπάρξει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο σου.
Η τιμητική πρόσκληση του Γιώργου Αμανατίδη προς το πρόσωπο μου είναι μια ανοικτή πρόκληση σύνθεσης δυνάμεων. Η «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» δεν είναι απλά ένας εκλογικός συνδυασμός. Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα αξιόλογων ανθρώπων που έχουν τις εμπειρίες, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και κυρίως το μεράκι, ώστε να παλέψουν για τον τόπο μας. Και είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την ομάδα, επειδή η συλλογικότητα δημιουργεί την αυτοδιοικhτική δυναμική.
Κατέρχομαι πρώτη φορά ως υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση.
Πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι τα κίνητρα μου. Απαντώ ξεκάθαρα. Κίνητρο μου είναι η αστείρευτη αγάπη μου για την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία, για τον τόπο μου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον μπορεί να οικοδομηθεί με οδηγό το πάθος για δημιουργία και την ενεργή συνεισφορά στα κοινά, συνεισφέροντας σε μια βιώσιμη πρόταση για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Με αυτό το πάθος άλλωστε πορεύομαι στον επαγγελματικό μου βίο, κατασκευάζοντας ιδιωτικά και δημόσια έργα ως Πολιτικός Μηχανικός.
Πεποίθηση μου ότι χρειάζεται να αναλάβει μια νέα γενιά ανθρώπων τις τύχες του τόπου μας.
Πάμε ΜΑΖΙ να διανύσουμε αυτή την όμορφη διαδρομή δημιουργίας για τον τόπο μας. Το αξίζει!
Χαρίσιος Ιωάν. Γκοβεδάρος
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβο

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.