Kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Στιγμιότυπα από τη σημερινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Σεπτεμβρίου 2023
13:08

Στιγμιότυπα από τη σημερινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

14 σχόλια

    • Τώρα φεύγει ο Κασαπιδης. Ο Αμανατίδης έχει ήδη φύγει και έρχεται η ΕΛΠΊΔΑ που θα στείλει και τον Μητσοτάκη σπίτι του. Πάμε γερά να διώξουμε τους δήθεν.

      • Δεν πειραζει θα ερθει παλι ο τσιπρας και θα μας σωσει,θα ξανασκισει τα μνημονια,θα καταργησει τον ενφια,θα θα θα!!!!! Ασχετο, ποσα 15 χρονα ψηφισαν σημερα για αρχηγο του τσιριζα? Η ερωτηση του εκατομυριου!!!!!

    • Παρτον χαρισμα σου! Μητσοτακηδες σας αξιζουν μονο ετσι κι αλλιως!

  • Εσύ ρε φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ να τα γράφεις αυτά με ονοματεπώνυμο. Σαν εσένα,έχουν γυρίσει την Ελλάδα 400 χρόνια πίσω

    • Τραβα βρε χαζουλη τωρα που εμαθες ενα τσιτατο και το λες , ξεχνας οτι το 2015 στην ιδια κατασταση ηταν και η ΝΔ? πανω απο 18% δεν ειχε , και δυστυχως σας ξαναφορτωθηκαμε στην καμπουρα μας παλι για να μας αφανισετε μια και καλη.

      Μαθατε ολοι να λετε απο ενα πιασαρικο τσιτατο τωρα!

  • Για να μην πω κάτι άλλο.
    Αστειότητες …

    Μόλις πριν τέσσερεις μήνες, ο ΣΥΡΙΖΑ «πήρε» πάνω από 930.000 ψήφος, ενώ δικαίωμα ψήφου είχαν όσοι ήταν πάνω από 17 χρονών.

    Σήμερα, που ψηφίζουν και παιδιά (από … 15 χρονών), πανηγυρίζουν οι Συριζαίοι, γιατί λέει θα πάνε να ψηφίσουν για αρχηγό τους λίγο πάνω από … 100.000 πολίτες (και … παιδιά, βεβαίως βεβαίως)!!!

    Υπερδιπλάσιοι είναι μόνο όσοι (με τις οικογένειές τους) διορίστηκαν στο Δημόσιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγα χρόνια!

    Ας μην προκαλούν κιόλας

    • Επιστημονα μονος σου το σκεφτηκες ολο αυτο η σε βοηθησε η μπλε κομματικη γραμμη?
      Δεν μου λες ρε λεβεντη…οταν βγαζατε τον Κουλη στην ΝΔ και τρεχατε και ψηφιζατε εκει τι ηταν δεν γινοταν το ιδιο πραγμα? Η μηπως ζεις στο μπλε συννεφακι σου με τις γελοιοτητες που σας ειπαν οτι στη ΝΔ ειστε ολοι του μεροκαματου και ολοι οι αλλοι ειναι βολεμενοι

  • Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα, τι αριστεροί είναι κάποιοι που είναι υποψήφιοι με δεξιούς και άκρο δεξιούς υποψηφίους δημάρχους. Γιατί είδα πολλούς στην κάλπη. Εκτός εάν ήρθαν για να μας βοηθήσουν. Και μην μου πεις είναι για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αντί να κάνουν έναν αριστερό συνδιασμό. Όλοι για την καρέκλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.