Λάζαρος Μαλούτας: «Στόχος μας η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής»

18 Σεπτεμβρίου 2023
13:12

 

          Οι υποδομές, τα έργα και η καθημερινότητα αποτέλεσαν τα βασικά θέματα συζήτησης στις συναντήσεις του Λάζαρου Μαλούτα με κατοίκους των Κοινοτήτων Καρυδίτσας, Κτενίου, Κερασιάς, Ροδιανής και Αγίας Παρασκευής.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να παρουσιάσει μέρος του προγράμματος του συνδυασμού του, επισημαίνοντας τον σχεδιασμό και την προώθηση έργων αναβάθμισης οδικών υποδομών στο Δήμο Κοζάνης.

Επίσης, ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς και στη χρήση κονδυλίων του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης για έργα ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

«Η φιλοσοφία του σχεδίου μας και οι επιλογές μας, προωθούν τον επανακαθορισμό της φυσιογνωμίας και της προοπτικής του Δήμου Κοζάνης. Η μονομερής εξάρτηση από το λιγνίτη δίνει τη θέση της στην ανάπτυξη όλων των τομέων και ιδιαίτερα του πρωτογενή, με στροφή στην πράσινη κυκλική οικονομία και την κοινωνική οικονομία, στην καινοτόμο και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα με στόχο την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής», επεσήμανε ο νυν δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος, Λάζαρος Μαλούτας.

 

13 σχόλια

  • Κοιτα να δεις που πηγενουν ακομα κοσμος στον λαζαρακο ρε διλαδη αν βγει λεμε τωρα θα ειστε αξοιοι τις μοιρας σας κοματοσκυλα μπορειτε να τους αφισετε να μας κλεψουν κ αλλο τον δημο μας

    • Πρόσφατα η Κοζάνη αξιολογήθηκε ως τελευταία μεταξύ 48 πόλεων στην Ελλάδα
      Η δικαιολογία που προβλήθηκε εκ μέρους του κυρίου μαλούτα ήταν ότι η αξιολόγηση δεν έγινε από κάποιον επίσημο φορέα. Οι δημοσιογράφοι απλώς συμφώνησαν μαζί του.Κανείς δεν διερωτήθηκε αν η Κοζάνη κατατάσσονται πρώτη μεταξύ των 48 αν ο κύριος με το μουστάκι που κάπου-κάπου θυμάται να κάνει το δήμαρχο έλεγε τα ίδια.

      Οι70αριδες με όρεξη για τακτοποίηση των συγγενών τους. Συνεχίζουν είτε στην περιφέρεια είτε στο Δήμο Κοζάνης να διεκδικούν την ψήφο με την πρόφαση ότι θα υλοποιήσουν πράγματα που δεν έκαναν τα προηγούμενα 40 χρόνια.

  • Δεν ζητείται ηγέτης για τον δήμο Κοζάνης. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ. Γιατί αν εκλεγούν αυτοί που δεν πρέπει, τότε θα επιβεβαιωθεί το ρητό: «ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ»…

  • Καρυδιτσα ο μαλουτας δεν κανει τιποτα απο εργα γιατι ο προεδρος παει με τον κοκκαλιαρη στο χτενι τα ιδια και στην κερασια δεν κανουνε εργα γιατι επο εμας εδω ο δουγαλης δεν πειρε ουτε ενα ψηφο και θελουμε και εργα μας ειπε στην κερασια και ο προεδρος μας ειναι με τον κοκκαλιαρη τυχαιο που πηγαν εκει καο οχι με τον μαλουτα γατακια

  • Μαλούτα πες αλεύρι η τρίτη θέση σε γυρεύει.. αν νομίζεις ότι μας περνάς για πρόβατα είσαι πολύ γελασμένος και να το δείξει και η κάλπη. Μαλούτα μπε μπε μπε.

  • Ποιά είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Γνωρίζεις τι είναι συγκριτικό πλεονέκτημα; Και αν το ξέρεις, τι έκανες τόσα χρόνια; Γιατί δεν το αξιοποίησες; Γιατί άφησες την περιοχή να υποβαθμιστεί; Τι σε κρατούσε;
    Άσε λοιπόν το δούλεμα και κοίταξε να φύγεις με αξιοπρέπεια…

  • Για τημ κατάντια της πόλης μας ευθύνη εχουν όσοι άσκησαν διοίκηση. Πολύ περισσότερο όσοι για πολλές θητείες επιλέχθηκαν από τους πολίτες. Έπειτα από τόσα χρόνια η στασιμότητα κι η υπανάπτυξη του Δήμου Κοζάνης είναι μια μεγάλη, πικρή αλήθεια. Κι οι πολίτες διαμαρτύρονται συνεχώς, δικαίως. Κι από την άλλη επανέφεραν τον νυν δήμαρχο, που ευελπιστώ για το καλό του τόπου να ηττηθεί. Η νοοτροπία του ολοφάνερη, όργανο είναι και πολύ περισσότερο όσοι στρατεύονται μαζί του, κάποιοι δεν τον αντιλήφθηκαν, άλλοι το καταλαβαίνουν μετά, ενώ υπάρχουν και οι επιτήδειοι που βολεύονται είτε ως αντιδήμαρχοι, είτε σε εμμισθες θέσεις ικανοποιώντας την κενοδοξία τους.
    Σε κάθε περίπτωση απαιτείται αλλαγή για να έχει η πόλη ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.