Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης θα συμμετέχει στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας την Τετάρτη 20/9 με μία απογευματινή πεζοπορία

18 Σεπτεμβρίου 2023
22:47
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης θα συμμετέχει στην ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας την Τετάρτη 20-9-2023 με μία απογευματινή πεζοπορία.

Η πορεία χαρακτηρίζεται εύκολη, θα έχει διάρκεια 2,5 ώρες και ενδείκνυται για αρχάριους και παιδιά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό. Ο προτεινόμενος εξοπλισμός είναι ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, μπατόν και μακρυμάνικα ρούχα για τις στάσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Στο καταφύγιο του Συλλόγου κατά την επιστροφή θα προσφερθούν αναψυκτικά, και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Erasmus + GreenComp για τις δεξιότητες βιωσιμότητας από τον Οργανισμό Νεολαίας της Go Alive μαζί με 25 νέους από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Συντονιστής: Λένα Γκατζόφλια / Συνάντηση: Ρολόι Πλατεία Νίκης

Διαδρομή: Κεντρική Πλατεία (Ρολόι) – Πλατεία Σκ’ρκας – Ορειβατικό Καταφύγιο Σ.Ε.Ο. Κοζάνης στο Σμάθκο – Αρίνταγας και επιστροφή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.