kozan.gr: Λύσανδρος Μεταξάς (Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με Γ. Αμανατίδη): “Δεν υπήρχε κάτι προσωπικό με τον Γιώργο Κασαπίδη. Η απόφασή μου είχε να κάνει με την αγανάκτηση που εισέπραττα από τον κόσμο – Δεν έχουμε φύγει ούτε έχουμε διαγραφεί από το κόμμα” – Που απέτυχε κατά τη γνώμη του η σημερινή Περιφερειακή Αρχή και ποιες προτεραιότητες έχει ο ίδιος κι ο συνδυασμός του αν εκλεγούν” (Βίντεο)

19 Σεπτεμβρίου 2023
12:56

Στο kozan.gr μίλησε ο Λύσανδρος Μεταξάς (Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με Γ. Αμανατίδη) στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων τόσο για τη δική του υποψηφιότητα και για το συνδυασμό του Γ. Αμανατίδη με τον οποίο πολιτεύεται. Παράλληλα απάντησε και σε ερωτήματα σε σχέση με τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή του Γ. Κασσαπίδη.

 

15 σχόλια

  • Αμανατίδης, Κασαπιδης το ίδιο και το αυτό. Νεοφιλελεύθερη πολιτική Μητσοτάκη. Ακρίβεια, φωτοβολταϊκά και pass. Περαστικά μας, Έλληνες.

  • Αρχικά δεν έχεις θέμα όπως λες με τον νυν περιφερειάρχη, δεν έχεις κάποιο θέμα και στηρίζεις το κόμμα και θεωρείς πως είσαι/ήσουν ο δίαυλος επικοινωνίας. Επίσης αναφέρεις πως απέτυχε η περιφέρεια να απορροφήσει το ΕΣΠΑ (ενώ παραδέχεσαι τα βήματα που έγιναν σε σχέση με πριν) και ταυτόχρονα στηρίζεις το κόμμα και τα έργα που έγιναν την τελευταία τετραετία στην Δυτική Μακεδονία.

    Σύμφωνα με αυτά έχεις και εσύ αποτύχει ως δίαυλος επικοινωνίας γιατί ούτε στην κοινωνία πέρασε το μήνυμα πως έγιναν έργα που δεν “επικοινωνήθηκαν” σωστά αλλά ούτε και στην Αθήνα πέρασε το μήνυμα πως ότι έγινε ήταν ανεπαρκές και υπάρχει δυσαρέσκεια.
    Λες πως φεύγουν οι νέοι και πως δεν έγινε τίποτα για το θέμα αυτό και να μην κοιτάμε το παρελθόν… λογικό να μην θες να το κοιτάξουμε γιατί τόσα χρόνια θητείας στην ΑΝΚΟ, ο επικεφαλής σου (και ενώ ξέραμε για το τέλος του λιγνίτη από το 2001) δεν έκανε απολύτως τίποτα (όπως φάνηκε) για να προετοιμάσει το έδαφος (άριστος τεχνοκράτης που λέτε και εσείς μεταξύ σας).

    Μιλάτε τόσο καιρό γενικά και αόριστα για ανάπτυξη, πρωτογενή τομέα, επενδύσεις και δεν έχετε κανένα σοβαρό κοστολογημένο πλάνο ή πρόταση να παρουσιάσετε. Παράλληλα κατεβάζετε και υποψήφιους οι οποίοι κατείχαν θέση στην “αποτυχημένη” όπως λέτε περιφερειακή αρχή… ως τι τους απορροφήσατε αυτούς? Ως εξίσου αποτυχημένους? Δεν είχαν κάποια ευθύνη αυτοί αν όλα έγιναν τόσο λάθος στην περιφέρεια όπως λέτε?

    Τελικά ποιος είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος συνδυασμός? Ανικανότητα της τωρινής αρχής όπως το παρουσιάζετε εσείς ή μήπως προσωπικά σας συμφέροντα και δυσαρέσκεια επειδή δεν έγινε το “δικό σας”? Το “τι έργα έγιναν στην Δυτική Μακεδονία” ήταν η διαφήμιση του Αμανατίδη στον προεκλογικό του αγώνα και το κατέβασε από την σελίδα του τώρα ξεκινώντας την διαφήμιση του “ε τελικά δεν έγινε τίποτα…” κοινώς ό,τι μας συμφέρει!

    • Τελικά ποιος είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος συνδυασμός? Ανικανότητα της τωρινής αρχής όπως το παρουσιάζετε εσείς ή μήπως προσωπικά σας συμφέροντα και δυσαρέσκεια επειδή δεν έγινε το “δικό σας”? ———Χάρης Κάτανας….Τι? Το ξέχασες κι αυτό?

  • Πολύ σωστές -κοφτές τοποθετήσεις. Ακούσατε τον κόσμο. Αυτό θέλαμε. Μας έχει απαξιώσει ο Κασαπίδης και τώρα είναι η σειρά μας.

  • Μπράβο, είσαι παλικάρι, άντε όλοι μαζί να στείλουμε σπίτι τον ανύπαρκτο κασαπιδη πού βγάζει κακία καί εμπάθεια το καλό παιδί, ευτυχώς τελειώνει η θητεία του.

    • Συμφωνούμε!Θα το δείτε στις κάλπες.Όσο για τη διαγραφή δεν κοιμόμαστε τα βράδια από τη στεναχώρια…Στις επόμενες Βουλευτικές ελάτε να τα πούμε…Αλήθεια ο Μητσοτάκης ακόμη έρχεται ε? Αλλά που μυαλό για να το δεις…για να το καταλάβεις…

      • Ο Μητσοτάκης έρχεται, αλλά δεν θα στο πει πότε. Τότε να μας θα μας το ρωτήσεις ;

        Όσον αφορά τις Βουλευτικές μετά από 4 χρόνια εσύ ως παλάντζα θα ξαναγυρίσεις στη φωλιά σου ως νήπιο ακόμα.

  • Αν μείνετε εσείς στο κόμμα, θα φύγουμε οι ψηφοφόροι από αυτό. Άιντε γιατί μας δουλεύετε άσχημα. Αλλού τρώτε αλλού πίνετε κλπ κλπ.

  • Ο αρχηγός αφουγκραστηκε και πιεστηκε από την “τοπική κοινωνία” μετά τις ανακοινώσεις των γγ υπουργείων και μετά τις εκλογές που δεν βγήκε. Ο νεαρός εισέπραξε αγανάκτηση. Ρε σεις θα κρατήσει πολύ το παραμυθι; για πόσος χαζοψηφοφορους μας έχετε;

  • Ρε φίλε δεν κατάλαβες τι γίνεται στην Περιφέρεια;
    Δεν σε απασχολεί η προθυμία του κόσμου χωρίς κομματικά
    Κριτήρια που στελέχωσε και συντάχθηκε με τον συνδυασμό του
    ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ;Τυχαίο η εσύ δεν το αντιλήφθηκες ακόμα γιατί
    πιθανόν να είσαι ένας απ αυτούς που είναι μέσα στο τρυπάκι
    των δωματίων της εξουσίας;
    Βγες λοιπόν να αντικρίσεις την πραγματική εικόνα της εκλογική
    Πραγματικότητα.
    Και αν φοράς παραμορφωτικούς φακούς φυσικό επόμενο είναι
    Να συμπλέεις με τους ‘’κολοτούμπες’’ και να ζεις σε μια εικονική
    πραγματικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι