Ο Γιώργος Αμανατίδης και η ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨ στους φορείς και τις υπηρεσίες των Γρεβενών. Συναντήσεις και με τον επιχειρηματικό κόσμο

19 Σεπτεμβρίου 2023
16:52

 

  Με εκπροσώπους φορέων και στελέχη υπηρεσιών στην πόλη των Γρεβενών συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

 Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» στην Π.Ε. Γρεβενών επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Φωλίνα και το προσωπικό στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ενώ ακολούθησαν οι επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, στο Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο Δημαρχείο Γρεβενών όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Δασταμάνη και τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Ξεχωριστές επισκέψεις πραγματοποίησε ο κ. Αμανατίδης σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών.

Για αύριο το μεσημέρι στις 12 είναι προγραμματισμένος ο αγιασμός-εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην πόλη της Φλώρινας.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

12 σχόλια

  • Όσο και να τρέχεις
    Μόνο στην Πτολεμαΐδα πας καλά γενικά!!!
    Στα Σέρβια 20 %
    Στα υπόλοιπα είσαι χαμένος να ξέρεις κύριε Αμανατίδη

  • Είτε σαν υποψήφιος βουλευτής, είτε σαν υποψήφιος περιφερειάρχης περιπλανιέται υποσχόμενος. Σε θαυμάσαμε εφαρμόζοντας τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που μας φέρνουν στον πάτο. Δεν θέλουμε άλλο. Φτάνει.

      • Ας μας πεί κάποιος τι έκανε για τον τόπο μας ο Αμάνατίδης όσο ήταν βουλευτής και ας μας απαντήσει κάποιος για τις κατηγορίες του Κασαπίδη εναντίον του σχετικά με την διαχείριση της ανκο.

  • Τρέχα Γιώργο, τρέχα! Ελπίζω οι κάτοικοι αυτής της περιφέρειας να αντιληφθούν τι πρέπει να ψηφίσουν πριν να είναι αργά.

  • Μετά από Τέμπη, φωτιές, πλημμύρες, Κροάτες νεοναζί, σεριφηδων στον Έβρο, αποτυχημένων αποστολών στη Λιβύη, υπάρχουν άνθρωποι που Θα στηρίξουν Αμανατίδη και Κασαπιδη; Για τη ακρίβεια, τα φωτοβολταϊκά, τις μηδενικές απορροφήσεις δε χρειάζεται σχόλιο…. Ξυπνήστε.

      • Ασε αυτος εχει μεγαλο πονο,4 χρονια εγραφε οτι ο τσιπρας θα κερδισει τον μητσοτακη οτι ο λαος δεν θελει μητσοτακη και αλλα ωραια σχολια,μετα μολις ηρθε η κρυαδα απο τα αποτελεσματα εξαφανιστηκε,και τωρα για 4 χρονια θα μας λεει οτι ο κασελακης θα κερδισει τον μητσοτακη κτλ κτλ!!!!

  • Σας πονάει ο Γιώργος γιαυτό αντιδράτε τρολακια. Πρέπει να συνηθίσετε γιατί αυτός θα είναι ο περιφερειαρχης σας. Όσο για τους άλλους υποψηφιους καλή επιτυχία.

    • Με πονάει που βάζω 30 ευρώ βενζίνη και είναι σα να μην έβαλα, με πονάει που η φέτα κάνει 13,5 ευρώ, με πονέι ότι δεν πήγα διακοπές με την οικογένεια γιατί δεν ο μισθός δε φτάνει. Σε όλα αυτά είχε συμμετοχή ο υποψήφιος σου. Γιατί να τον ψηφίσω;; Με τα φωτοβολταίκά άλλες τσέπες γεμίζουν.

      • Μεγαλε ο λαος πριν 2 μηνες ψηφισε και ειπε θελω τον μητσοτακη για 2 τετραετια,ολα τα αλλα που λες ειναι αναμασημενη τροφη,παρτετο αποφαση ο λαος δεν θελει τον συριζα ποτε ξανα να κυβερνησει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.