H ανάρτηση στο facebook του Αντιδημάρχου Οικονομικών & Προγραμματισμού του Δήμου Βοΐου Γ. Μαγιάγκα: “Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Καραμπατζιά και του συνδυασμού του δεν έχει τέλος”

19 Σεπτεμβρίου 2023
19:18
Ο πολιτικός κατήφορος του κου Καραμπατζια και του συνδυασμού του δεν έχει τέλος! Με έκπληξη διάβασα τα όσα προσάπτει στο πρόσωπο μου το δελτίο τύπου της λαικης συσπειρωσης σχετικά με τη συμμετοχή μου σε τηλεοπτική συνέντευξη. Να διευκρινησω λοιπόν ότι σήμερα στις έντεκα το πρωί δέχθηκα πρόσκληση από εκπρόσωπο τηλεοπτικού σταθμού να συμμετάσχω σε τηλεοπτική συνέντευξη με ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπου της λαϊκής Συσπείρωσης. Με χαρά αποδεχθηκα την πρόσκληση όπου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σε ενα γονιμο διάλογο με την κα Κορδιστα Θωμαή, εξέφρασα το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού μας για την ερχόμενη πενταετία.
Το ποιον θα στείλει ή όχι η λαϊκή Συσπείρωση είναι θέμα δικό τους αποκλειστικά και ουδέ μια ανάμειξη είχα. Πως θα μπορούσα άλλωστε να επιβάλλω ποιος θα εκπροσωπήσει τη Λαϊκή συσπειρωση όταν εγώ ο ίδιος είμαι καλεσμένος σε αυτη την τηλεοπτική εκπομπή. Είναι πραγματικά οξύμωρο και ταυτόχρονα μειωνει τους ίδιους να ισχυρίζονται τέτοιου είδους γεγονότα. .
Επίσης θα συνιστούσα στον κο Καραμπατζια όταν στέλνει εκπροσώπους του συνδυασμού του σε θεσμικές διαδικασίες να γνωρίζουν στο ελάχιστο τις τυπικές διαδικασίες και να αποφεύγουν τις ύβρεις και τις συκοφαντιες προς τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Εκτός και αν το μάθημα αυτό τους το έχει κάνει ο ίδιος, καθ’ ότι στα τόσα χρόνια παρουσίας του στα έδρανα του του Δήμου μας, μας έχει συνηθίσει το να αερολογει και να υπερφλυαρει άνευ ουσίας και αντικειμένου.
Μην ξεχνάμε ότι στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στα έδρανα του ΔΣ του Δήμου μας έχω γίνει μάρτυρας ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Καραμπατζιας να καταψηφίζει συνέχεια τους Προϋπολογισμούς του Δήμου μας και το μόνο που ψηφίζει είναι η μισθοδοσία των υπαλλήλων. Δηλαδή στην ουσία αυτό που λέει είναι να μη γίνεται καξένα έργο, τίποτα απολύτως, παρά μόνο να πληρώνονται οι υπάλληλοι.
Καλό θα ήταν επιτέλους η λαϊκή Συσπείρωση να σταματήσει τον κατήφορο που έχει πάρει με τις αήθεις επιθέσεις στο προσωπο του υποψήφιου Δημάρχου και των συνυποψηφιων του στο συνδυασμό Δυναμη Επανεκκίνησης και να δείξει το πρόγραμμα της στους δημότες, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά την ώρα που θα προσέλθουν στις κάλπες. Εκτός και εάν δεν υπάρχει πρόγραμμα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ακουστεί η φωνή του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβουλιο Βοΐου, που ούτως ή άλλως αυτό κάνει τα τελευταία 30 χρόνια ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης και κατ’ επέκταση του ΚΚΕ κος Καραμπατζιας Μιχάλης.

5 σχόλια

  • Άρχισαν τα όργανα
    κύριε Μαγιάγκα αν διαβάσει κάποιος την απάντησή σας και τι καταγγέλλει ο κ Καραμπατζιάς καταλαβαίνει το ψέμα σας και την αγωνία σας να κρυβεσται πίσω από το δάχτυλό σας.
    Το Βόιο σας γνώρισε από την καλή και βγάλαμε τα συμπεράσματα
    Οσο για τον κ Καραμπατζιά ξέρουμε ότι είναι ΚΚΕ εσείς ποιο κόμμα εκπροσωπείτε παρακαλώ;

    • Το κακό με τον κ Καραμπατζιά και τον κάθε κ Καραμπατζιά είναι ότι είναι μόνο ΚΚΕ
      Δεν είναι ούτε Βοιοτης ούτε Κοζανίτης ούτε Έλληνας είναι ΚΚΕ . Αυτό τους ταΐζει – βολεύει και αυτό ακλουθούν πιστά
      Το κόμμα πρέπει να παίρνει ένα 5 με 8 % για να βολεύονται μεταξύ τους και ούτε το Βοίο ούτε τίποτε δεν τους νοιάζει

  • Εγώ θα έλεγα να βγει ανακοινώση απο τον τηλεοπτικό σταθμό west και να μας πει την αλήθεια τι έγινε . Όλα τα αλλά είναι λασπη στον ανεμιστήρα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι