Ο πολιτικός κατήφορος του κου Καραμπατζια και του συνδυασμού του δεν έχει τέλος! Με έκπληξη διάβασα τα όσα προσάπτει στο πρόσωπο μου το δελτίο τύπου της λαικης συσπειρωσης σχετικά με τη συμμετοχή μου σε τηλεοπτική συνέντευξη. Να διευκρινησω λοιπόν ότι σήμερα στις έντεκα το πρωί δέχθηκα πρόσκληση από εκπρόσωπο τηλεοπτικού σταθμού να συμμετάσχω σε τηλεοπτική συνέντευξη με ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπου της λαϊκής Συσπείρωσης. Με χαρά αποδεχθηκα την πρόσκληση όπου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σε ενα γονιμο διάλογο με την κα Κορδιστα Θωμαή, εξέφρασα το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού μας για την ερχόμενη πενταετία.
Το ποιον θα στείλει ή όχι η λαϊκή Συσπείρωση είναι θέμα δικό τους αποκλειστικά και ουδέ μια ανάμειξη είχα. Πως θα μπορούσα άλλωστε να επιβάλλω ποιος θα εκπροσωπήσει τη Λαϊκή συσπειρωση όταν εγώ ο ίδιος είμαι καλεσμένος σε αυτη την τηλεοπτική εκπομπή. Είναι πραγματικά οξύμωρο και ταυτόχρονα μειωνει τους ίδιους να ισχυρίζονται τέτοιου είδους γεγονότα. .
Επίσης θα συνιστούσα στον κο Καραμπατζια όταν στέλνει εκπροσώπους του συνδυασμού του σε θεσμικές διαδικασίες να γνωρίζουν στο ελάχιστο τις τυπικές διαδικασίες και να αποφεύγουν τις ύβρεις και τις συκοφαντιες προς τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Εκτός και αν το μάθημα αυτό τους το έχει κάνει ο ίδιος, καθ’ ότι στα τόσα χρόνια παρουσίας του στα έδρανα του του Δήμου μας, μας έχει συνηθίσει το να αερολογει και να υπερφλυαρει άνευ ουσίας και αντικειμένου.
Μην ξεχνάμε ότι στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στα έδρανα του ΔΣ του Δήμου μας έχω γίνει μάρτυρας ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Καραμπατζιας να καταψηφίζει συνέχεια τους Προϋπολογισμούς του Δήμου μας και το μόνο που ψηφίζει είναι η μισθοδοσία των υπαλλήλων. Δηλαδή στην ουσία αυτό που λέει είναι να μη γίνεται καξένα έργο, τίποτα απολύτως, παρά μόνο να πληρώνονται οι υπάλληλοι.
Καλό θα ήταν επιτέλους η λαϊκή Συσπείρωση να σταματήσει τον κατήφορο που έχει πάρει με τις αήθεις επιθέσεις στο προσωπο του υποψήφιου Δημάρχου και των συνυποψηφιων του στο συνδυασμό Δυναμη Επανεκκίνησης και να δείξει το πρόγραμμα της στους δημότες, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά την ώρα που θα προσέλθουν στις κάλπες. Εκτός και εάν δεν υπάρχει πρόγραμμα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ακουστεί η φωνή του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβουλιο Βοΐου, που ούτως ή άλλως αυτό κάνει τα τελευταία 30 χρόνια ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης και κατ’ επέκταση του ΚΚΕ κος Καραμπατζιας Μιχάλης.