Κοζάνη: Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για την έλλειψη διαβάσεων και διάφορα άλλα (Φωτογραφίες)

20 Σεπτεμβρίου 2023
14:06
Με λύπη γράφω τα όσα αντικρίζουν τα μάτια μου σε αυτή την πόλη.
1. Διαβάσεις άφαντες, συγνώμη αλλά γνωρίζει κανείς ότι έχουν ανοίξει τα σχολεία και τα παιδιά διέρχονται δρόμους. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; Εικόνες ντροπής αντικρίζω το πρωί με παιδιά να μην ξέρουν από που να διασχίσουν το δρόμο. Και αν γίνει ατύχημα;; και δεν είναι μόνο τα παιδιά είναι και οι ηλικιωμένοι. ΕΛΕΟΣ. Σεβασμός προς τον πολίτη 0.
2. Κίτρινες γραμμές, δεν υπάρχουν πουθενά, ο καθένας παρκάρει όπου θέλει και δεν μπορείς να κάνεις και παράπονο σου απαντάει αφού δεν έχει γραμμές και έχει και δίκιο…..Τι να πεις. ( Άραγε ξέρουν τα σημεία που πρέπει να βάψουν; ).
3. Πλαστικοί βιδωτοί κώνοι, τους ξεβιδωσαμε κάναμε το έργο, βγάλαμε φωτογραφίες, τους παρατήσαμε σε πεζοδρόμια, δρόμους, κάδους και όπου υπήρχε χώρος και φύγαμε. Μια χαρά χαλιά. Παρκάρουν τα αμάξια σε εισόδους πυλωτών και πολυκατοικιών. Πώς θα μπουν τα καρότσια και τα ΑΜΕΑ;
4. Parking ΑΜΕΑ. Άντε τα υπόλοιπα δεν σας νοιάζουν ούτε και να βάψετε να παρκάρουν εύκολα οι άνθρωποι; Ότι τι; υπάρχει πινακίδα που λέει ότι είναι θέση ΑΜΕΑ;  – Υπάρχει. Ε και φτάνει αυτό;
Καλή συνέχεια. Κοζάνη 2030.

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι