Δήμος Κοζάνης: Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Θεσσαλία

20 Σεπτεμβρίου 2023
14:32

Υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας συγκέντρωσε ο Δήμος Κοζάνης μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, πρεσβεύοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Δημότες, φορείς και επιχειρήσεις της περιοχής, απέδειξαν για ακόμη μια φορά στην πράξη τη στήριξή τους, υποστηρίζοντας την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης Ιερεμία Δαβιδόπουλο στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Τρικκαίων Παναγιώτη Ντιντή, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, κατόπιν συνεννόησης αναφορικά με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση, εκφράζει τις  θερμότατες  ευχαριστίες του σε όλους όσοι  συνέβαλαν με τη γενναιοδωρία τους και την προσφορά τους.

 

 

2 σχόλια

  • Στο χθεσινό debate καταγγέλθηκε το γεγονός ότι από την ανεπάρκεια του δημάρχου Κοζάνης. Χάθηκαν πάνω από 5,7 εκατομμύρια ευρώ που είχαν εξασφαλιστεί από την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό τη σύνταξη μελετών αντιπλημμυρικών έργων. Το έργο απεντάχθηκε από κακούς χειρισμούς του δημάρχου Κοζάνης. Ο κύριος Μαλούτας με δικαιολογίες καφενείου απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος και πολιτικός μηχανικός Χάρης Κουζιακης.

  • Όλοι όσοι είμασταν εκεί …ενθουσιαστήκαμε από τον Ερρίκο και είπαμε με μια φωνή ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι