Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης Χάρη Κουζιάκη στις κοινότητες Μεταμόρφωσης και Ξηρολίμνης

21 Σεπτεμβρίου 2023
04:14

Τις τοπικές κοινότητες Μεταμόρφωσης και Ξηρολίμνης  επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” και υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ο κ. Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους και να  συνομιλήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στο μείζον θέμα της θέρμανσης κατά τους χειμερινούς μήνες. Από την πλευρά του ο κ. Κουζιάκης μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης των τοπικών κοινωνιών, την ολοκλήρωση όλων εκείνων των έργων υποδομής που θα στηρίξουν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, καθώς και την παροχή κινήτρων για την παραμονή των νέων ανθρώπων στον τόπο τους.

Κοζάνη 20/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

9 σχόλια

  • Η μόρφωση , η γνώση , η εμπειρία και ικανότητα υλοποίησης έχουν ονοματεπώνυμο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΖΙΑΚΗΣ διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός.

    Πλαισιώνεται από νέους ικανούς και μορφωμένους που ζουν και ενδιαφέρονται για τον δήμο και τα τοπικά διαμερίσματα.

    Έχουμε χορτασει αμόρφωτους ταχαταιδες και αποτυχημένους ποδοσφαοριστές…

  • Η ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΊΑ!!! ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ???? ΤΟΣΑ ΟΧΉΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΊΑ ΟΔΌ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΌΝ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΑΝΆΒΕΙ ΦΛΑΣ ΝΑ ΣΤΡΊΨΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ…ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ????….ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ…ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΌΛΟΥ!!! ΓΙ ΑΥΤΌ ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ…ΚΡΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ!!!

      • Να είστε σίγουρος και με αυτά τα στελέχη η νίκη είναι σίγουρη.Εγώ λέω να αλλάξετε πλευρό στον ύπνο σας γιατί θα ξυπνήσετε από την ανάποδη. Πάντως είστε ο μόνος συνδυασμός που έχετε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο οποίος ήταν πρώην Δήμαρχος.Καλύτερη διαφήμιση για το συνδυασμό σας δεν υπάρχει.Την επόμενη τετραετία να συμπεριλάβετε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο πρώην βουλευτή ή πρώην υποψήφιο Περιφεριάρχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.