kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Χοντρά “καρφιά” – περί δουλοπρέπειας – από τον παρ’ ολίγον υποψήφιο Δήμαρχο Eoρδαίας Σ. Ιωακειμίδη κατά του πολιτικού “συντρόφου” του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γ. Καραβασίλη

21 Σεπτεμβρίου 2023
08:54

 

Με αφορμή ανάρτηση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γ. Καραβασίλη, με το συνδυασμό του Π. Πλακεντά, ο παρ’ ολίγον υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ιωακειμίδης σχολίασε τις αναφορές  του πρώτου για αλήθειες, κάνοντας λόγο για αλήθειες που συμφέρουν εκείνον αλλά και για δουλοπρέπεια. Φαίνεται, ξεκάθαρα, πως η αποτυχημένη προσπάθεια του Σ. Ιωακειμίδη να καταρτίσει ψηφοδέλτιο για να συμμετέχει στις εκλογές απέναντι στον Π. Πλακεντά αποδεικνύεται, πως για τον πρώτο,  σε κάποιο βαθμό (μεγάλο ή μικρό, εκείνος ξέρει) οφείλεται και στο γεγονός πως ο Γ. Καραβασίλης και στελέχη του δικού του συνδυασμού  αποφάσισαν να συμπορευθούν με τον Δήμαρχο Εορδαίας αντί να βοηθήσουν εκείνον, ως “σύντροφοι” που ανήκουν στον ίδιο κομματικό φορέα, να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Η Χύτρα

 

 

 

6 σχόλια

  • Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξει ο κόσμος τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης. Απεναντιστην επαρση των υποψηφιων του συνδυασμου του κ. Πλακεντα, που όσο πλησιαζει η ημερομηνία των εκλογών γίνεται όλο και πιο εντονη, ο κόσμος της Εορδαίας πρεπει να δώσει ένα δυνατό και αποφασιστικό μήνυμα.

  • Ο κύριος Καραβασιλης έκανε πολύ καλά που κατεβαίνει ως υποψήφιος με τον Πλακεντα. θα πάρει απάντηση στο κουτί. Θα δει πόσο μετράει και πόσο τον εκτιμάει ο κόσμος. Κοντός ψαλμός.

  • Καραβασίλη για πόσες θέσεις εργασίας προσπάθησες εσύ προσωπικά να δημιουργηθούν;
    Να το πεις ξεκάθαρα για καμία.
    Εάν έχεις αποψη για κάτι διαφορετικό μπορείς να το εκφράσεις.
    Άρα μονο τον εαυτό σου κοιτάζεις.
    Κατάφερες όμως τόσα χρόνια να κοροϊδεύεις τους συντρόφους σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι