kozan.gr: Λ. Γκούμας (Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης): “Ο καθένας μας πρέπει να διαθέτει κοινωνική ενσυναίσθηση – Δεν κοιτούν όλοι να “πιάσουν” μια θέση και ένα μισθό – Υπάρχουν κι άνθρωποι που “μπαίνουν” για να προσφέρουν – Η επιδίωξή μου, από το 2014, να υπάρξει κοινωνικό τιμολόγιο στο νερό της ΔΕΥΑΚ, με τη μορφή που είναι σήμερα, ευδώθηκε το 2020 επί θητείας Λ. Μαλούτα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό ” – Ποιο ήταν το έργο του ως Αντιδήμαρχος Κλιματικής Ουδετερότητας, Απολιγνιτοποίησης και Πολεοδομίας (Βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2023
17:56

 

Στο kozan.gr μίλησε ο Λ. Γκούμας (Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης) στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων τόσο για τη δική του υποψηφιότητα όσο και για το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα με τον οποίο πολιτεύεται.

2 σχόλια

  • Που ζεις;στα Τρικαλα;Η πολη μας εχει το ακριβοτερο νερο στην Ελλαδα.Γιατι;Η πολη μας ειναι τελευταια σε ποιοτητα ζωης απο ολες τις πρωτευουσες των Π.Ε.48η στις 48.Γιατι;Γιατι κυβερνατε οι ιδιοι εδω και 35 χρονια.

  • Πολύ σωστά Λάκη!!! Δεν κοιτούν όλοι να πιάσουν μια θέση και να εξασφαλίσουν έναν μισθό. Οι περισσότεροι συνυποψήφιοι σου όμως αυτό κάνουν. Οιπερισσότεροι !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.