kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το ειρωνικό σχόλιο του Μ. Μαγγιρίδη

21 Σεπτεμβρίου 2023
19:19

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook (δείτε εδώ) o Γ. Ιωαννίδης, ανεξάρτητος  δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης & υποψήφιος με το συνδυασμό του Γ. Κοκκαλιάρη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σημειώνει: Η πόλη μας αύριο υποδέχεται ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λευκόβρυση και ο Δήμος μας δεν ετοίμασε ούτε αφίσα, έτσι ώστε να διαφημιστεί το παιχνίδι! Αύριο λοιπόν στις 7 το απόγευμα όλοι στο γήπεδο της Λευκόβρυσης”. Ανάμεσα στα σχόλια της ανάρτησής του ξεχωρίζει το ειρωνικό και υποτιμητικό σχόλιο του Μ. Μαγγιρίδη (δημοτικός σύμβουλος & υποψήφιος με τον Λ. Μαλούτα) στο οποίο, ο εν λόγω, γράφει: “Αχ Γιαννάκη Ιωαννίδη που σαν πρόεδρος του ΟΑΠΝ εκτίναξες την πόλη!” Aντί να δώσει μια σοβαρή απάντηση, μιας κι ο ίδιος συμμετέχει στο Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού (ΟΑΠΝ), προτίμησε  την ειρωνεία χρησιμοποιώντας  λέξεις όπως “Αχ”, “Γιαννάκη”. Αυτό θα πει σοβαρότητα και ταπεινότητα.

ΥΓ: Ανεξαρτήτως αν ο Γ. Ιωαννίδης ήταν κακός ή καλός Πρόεδρος ή αν εκτίναξε ή “τίναξε” την πόλη την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στον ΟΑΠΝ (ο καθένας/καθεμία έχει τη γνώμη του), στο συγκεκριμένο που γράφει, αν είναι έτσι (αν δηλαδή δεν υπάρχει καμία ενέργεια από πλευράς του Δήμου Κοζάνης), έχει δίκιο με την έννοια ότι ακόμη και αν δεν είναι αρμόδιος ο Δήμος Κοζάνης, θα μπορούσε, από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει να γίνονται αγώνες στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, να προβεί σε σχετική διαφήμιση από μέρος του (δεν χρειάζεται αφίσα, έστω και με ένα κάλεσμα μέσω των τοπικών ΜΜΕ)  κρίνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πόσο μάλλον όταν τέτοιου επιπέδου αγώνες,  είναι κατά κοινή ομολογία ζητούμενο για την περιοχή μας. Ελπίζουμε να υπάρχει κάποιος στον ΟΑΠΝ που μπορεί να απαντήσει με σοβαρότητα, διότι γενικότερα, “πήξαμε” στις ειρωνείες και τις τζάμπα μαγκιές .

Η Χύτρα

 

19 σχόλια

  • δεν χρειαζεται αφισα οπως σωστα γραφει η χυτρα ενα καλεσμα ενα δελτιο τυπου οτι συμβαινει αυτο το αθλητικο γεγονος στην πολη μας ετσι και απλα σαν ψυχαγωγικό γεγονος μπορουσε να το κανει. αλλα οι ανθρωποι βαριουνται τι να πεις

  • Να τους στείλει στην Εράτυρα να παίξουν.
    Άλλωστε, αυτός είναι μόνο ΚΟΖΑΝΗ, αν και έχει παίξει μόλις 3 λεπτά σε οικογενειακό διπλό.

  • Πάρτε χαμπάρι OΛΟΙ μια πραγματικότητα: η μείωση άλλου ανθρώπου ισοδυναμεί με την ζωοποίηση της κοινωνίας μας.. δεν πρεπει να γινεται

  • Μην προκαλείτε τον κόσμο. Ο Ιωαννίδης ξερει τι έκανε το 2019 και έχασε τις εκλογές. Και τώρα ξέρει τι θα έρθει πάλι μ αυτούς. Μην μας βγαίνουν παναγίτσες. Λιγες ημέρες έμειναν ασε τον κόσμο να αποφασίσει ανεπηρέαστα

  • Η μεγαλυτερη ειρωνεια ειναι οτι σαν και δαυτον ειναι αρκετοι που το παιζουν και στελεχη της νδ πχ Μιχαηλιδης…….εκει χαμου στας Αθηνας θα τους διαγραψετε η σας ειπαν οτι ειναι καλα παιδια και δεν πειραζει ,εννοειτε και τους αντιστοιχους του Κωνσταντινιδη πχ Παπανικο…….σε καθε περιπτωση ω παιδες Αθηναιοι οι αυτοδιοικητικες τελειωνουν….τρεξτε μετα να σωσετε τα …ασωτα!!!!!!!

  • Αυτή η πόλη διοικείται είτε από συνταξιούχους ποδοσφαιριστές ς. Πρέπει να βάλουμε τέλος στις μετριότητες. Προσωπικά δεν θα ψηφίσω ούτε τον Μαλούτα ούτε τον Κοκκαλιάρη.

  • ούτε ο Μαγγιριδης, αλλά ούτε και ο Ιωαννιδης γνωρίζουν τα του πολιτισμού. πρέπει επιτέλους να ασχολούνται με το κάθε αντικείμενο του Δημου αυτοί που γνωρίζουν.Και οι δύο δυστυχώς εχουν ανάγκη την επιβεβαίωση

  • Εκεί στον κοκκαλιαρη μόνο για τα γήπεδα ασχολούνται και αυτό πάλι με λάθος τρόπο.
    Έχει σοβαρότερα ζητήματα ο τόπος μας ειιιι σωνετε με τις δευτεραντζες,μας τα πρηξατε για την μπάλα σας…να πέσει εθνική και να μην ξανά ανέβει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι