Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης σε Εργατικό Κέντρο Κοζάνης & Καρυδίτσα

21 Σεπτεμβρίου 2023
19:51

Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, αφιέρωσε μια σημαντική στιγμή της εκλογικής του εκστρατείας για να επισκεφθεί την τοπική κοινότητα Καρυδίτσας. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ακούστηκαν με προσοχή τα προβλήματα και οι ανησυχίες των συνδημοτών του στην Καρυδίτσα.

Η ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αποκάλυψε τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινότητας. Από θέματα που αφορούν την υγεία και την εκπαίδευση μέχρι ζητήματα υποδομών και περιβάλλοντος, οι κάτοικοι της Καρυδίτσας είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις ανησυχίες τους.

Ο Γιάννης Κοκκαλιάρης δεσμεύτηκε να εργαστεί σκληρά για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και να προσφέρει λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη”, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τη Διοίκηση, επικρατούσε πολύ θετικό κλίμα, και εξετάστηκε η πιθανή συνεργασία και τον ρόλο τους ως σύμμαχοι στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που θα δημιουργηθούν στην περιοχή μας λόγω της απολιγνιτοποίησης.

Κατά την συζήτηση εξετάστηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν το έργο της δίκαιης μετάβασης, μια πρόκληση που σχετίζεται με τις ευρύτερες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, κυρίως την ανεργία, καθώς και τις παράπλευρες απώλειες που σχετίζονται με τη θέρμανση των κατοίκων και το κόστος της ενέργειας.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.