“Συμμαχία για την Ανάπτυξη”: Απάντηση στη λάσπη και την αποτυχία

22 Σεπτεμβρίου 2023
00:33

Η ορμή του νεαρού της ηλικίας συγχωρείται, η βιασύνη συγχωρείται, η αγωνία των δημοσιεύσεων για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων συγχωρείται, ακόμα και η απόλυτη άγνοια συγχωρείται!

Δεν συγχωρείται όμως η λάσπη που χωρίς μέτρο διακτινίζουν σε κάθε κατεύθυνση στο δημόσιο λόγο ορισμένοι (λίγοι ευτυχώς στον αριθμό) εκ των υποψηφίων του κ. Κασαπίδη Γεώργιου, χωρίς καμία έστω και στοιχειώδη γνώση του περιβάλλοντος που επιδιώκουν να διοικήσουν.

 Ο κ. Γκανάτσιος Βασίλειος, συνεχίζοντας να προκαλεί με τα προσβλητικά και εμετικά του σχόλια, μας αναγκάζει να τον ενημερώσουμε αφού δεν μπόρεσε να το κάνει ο επικεφαλής του συνδυασμού του, ο κ. Κασαπίδης, για μερικές από τις επίσημες θεσμικές αρμοδιότητες της Περιφέρειας, τις οποίες δεν γνωρίζει και τις μπερδεύει με άλλα κείμενα.

Ο συνδυασμός μας με συνέπεια στις αρχές του, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του, με την συνδρομή ειδικών επιστημόνων που συμβάλλουν με την εμπειρία τους στην χάραξη ρεαλιστικής στρατηγικής, συνέταξε και δημοσιοποίησε δύο(2) σημαντικά συνδεόμενα κείμενα για την ενημέρωση των πολιτών:

  1. Την επιτελική σύνοψη του Αναπτυξιακού μας Προγράμματος και
  2. Το εκτενές Αναπτυξιακό μας Πρόγραμμα

Ο κ. Γκανάτσιος με δεδομένο πως ο συνδυασμός του, δεν έχει ακόμη και σήμερα, λίγο πριν τις εκλογές έστω και 2-3 σελίδες γραμμένες στο πόδι ως Προεκλογικό Πρόγραμμα και φυσικά επειδή επίσης:

  1. Ο κ. Κασαπίδης δεν έχει 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ επίσημα εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Σχέδιο, που αποτελεί εκ του νόμου υποχρέωση του φορέα του, αλλά και βασική ανάγκη για να υπάρχει ολοκληρωμένα ο προγραμματισμός για τα έργα των επόμενων ετών
  2. Ο κ. Κασαπίδης και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες δεν έχουν συντάξει ποτέ  4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ένα Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης έως το 2030για τον τόπο μας
  3. Ο κ. Κασαπίδης δεν έχει συντάξει κανένα ειδικό σχέδιο για τις Μεταφορές, την Πολιτική Προστασία και τόσα, μα τόσα άλλα αναζητώντας στο διαδίκτυο σανίδα σωτηρίας, βρήκε το μοναδικό εγκεκριμένο Σχέδιο του ΠΠΑ της περιφέρειας (υποχρεωτικά εκ του νόμου) που φυσικά δεν περιλαμβάνει τίποτε από τα παραπάνω και που συνεχίζουν να απουσιάζουν εκκωφαντικά,  αλλά αφορά μόνο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή αποκλειστικά σε Εθνικούς Πόρους.

Συγκρίνει λοιπόν απολύτως ανόμοια αντικείμενα,  το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ενός νέου Συνδυασμού  με ένα επίσημο Πρόγραμμα της Περιφέρειας, υποχρεωτικό εκ του νόμου.

 Το ατόπημα γίνεται τραγικότερο, όταν αυτό το Πρόγραμμα (που φυσικά αποτελεί αρμοδιότητα των υπηρεσιών της Περιφέρειας), παρά την έγκριση του 2021, δεν έχει ξεκινήσει την πλήρη εφαρμογή του με οδυνηρές συνέπειες για τη Δυτική Μακεδονία.

Τον κ. Γκανάτσιο πιθανά να τον συνετίσει ο επικεφαλής για την άγνοια και την απρέπεια του δημόσιου λόγου του, τον κ. Κασαπίδη όμως, θα κρίνουν για την μηδενική του αποτελεσματικότητα του συνολικά, οι πολίτες την 8η Οκτωβρίου.

Οι πολίτες που αναρωτιούνται ποιες οι αξίες που ευαγγελίζεται με το όνομα του συνδυασμού του, σε ποιες αξίες πιστεύει πραγματικά, όταν ανέχεται τέτοιες τοξικές και άθλιες δημόσιες δηλώσεις από ορισμένα στελέχη του.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

28 σχόλια

  • Γιώργο μην τους βάζεις δύσκολα. Δεν ξέρουν ότι πρέπει να έχουν πρόγραμμα. Δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς που τυφλά τους εμπιστεφτηκαμε την προηγούμενη φορά. Τώρα θα πάρουν την απάντηση.
    Καλή επιτυχία.

  • Τα όρια της στοιχειώδους ευπρέπειας πρέπει να τηρούνται σε έναν προεκλογικό αγώνα. Εκπλήσσομαι διοτι άλλη εικόνα είχα για Κασαπιδη.

    Δεν έχει επιχειρησιακό σχέδιο η Περιφέρεια; είναι πολύ πολύ χοντρό!

    Τώρα κατάλαβα γιατί είμαστε τόσο χαλια

  • Όταν λες 4 χρόνια οι Αντιπεριφερειάρχες δεν συνέταξαν κανένα σχέδιο ενωείς βέβαια και αυτούς που ήρθαν σε εσένα,στον συνδυασμό σου!!!!!!Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται!!!!

    • Πρωτον αυτοι που πήγαν στον Αμανατιδη ήταν 2 χρόνια αντιπεριφερειαρχες άρα και αυτοί που είναι στον Κασαπιδη να μην πω τι έκαναν, δεύτερον αυτοί είχαν να διαχειριστουν μια υγειονομική κρίση τον πρώτο χρόνο και μία οικονομική τον δεύτερο,αυτοί που είναι τώρα με τον Κασαπιδη τι διαχειριστηκαν?!δεν έκαναν ούτε τα αυτονόητα…
      Άρα μην λες και πολλά τρολακι του Κασαπιδη!

      • Καλά χαλαρώστε και λίγο θα τα διαβάσει κανένας άνθρωπος που δεν ζει εδώ και θα νομίζει ότι έχετε φτιάξει καμία dream team! Όλα τα βάρη του τόπου έπεσαν σε εσάς, οι άλλοι είναι όλοι ανύπαρκτοι, πονάτε και αγαπάτε τον τόπο πιο πολύ από την ζωή σας ξαφνικά ενώ πριν ένα μήνα μιλούσατε για συλλογική επιτυχία! Ο κόσμος βλέπει τις κινήσεις και των μεν και των δε και κρίνει δεν είναι χαζός

  • Μπράβο, έτσι νά τούς ξεγυμνώνεται, έχουν καί μούτρα να μιλάνε οι ανίκανοι,ο δε Γκανατσιος αποδεικνύεται άσχετος καί νομίζει σήκωσε το λάβαρο της επίθεσης αλλά μάλλον γελάμε με αυτά που λέει, Γιώργο Αμανατίδη συνέχισε δυνατά στην τελική ευθεία για νά δούμε προοπτική στον τόπο μας,η λάσπη γυρίζει στον αποστολέα, πάμε γερά από την πρώτη Κυριακή.

  • Ως νεοδημοκράτης είμαι απογοητευμένος από το ύφος και το ήθος του προεκλογικού αγώνα του κ Κασαπίδη.
    Είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίσουμε Αμανατίδη.

  • Απλα και σταρατα
    Αυτες οι εκλογές είναι μεταξυ αυτών που γνωρίζουν και μεταξύ των πρόχειρων των ανίδεων και των αναποτελεσματικών. Και αναμεσα σε αυτούς μερικοί τοξικοί και απρεπεις
    Τοσο απλα

  • Το μόνο που τους απέμεινε είναι η λάσπη και το ψέμα. Με αυτά θα βαδίσουν μέχρι το μαύρισμά τους το βράδυ των εκλογών.

  • …..τον κ. Κασαπίδη όμως, θα κρίνουν για την μηδενική του αποτελεσματικότητα του συνολικά, οι πολίτες……

    μηδενική του αποτελεσματικότητα !!! σας βολεύει έ !

  • κ. Αμανατίδη την απραξία και ανικανότητα του κ Κασαπίδη πότε ακριβώς την διαπίστωσες? μετά την λήξη της βουλευτικής σου θητείας? επί 4 χρόνια γιατί δεν βγήκες δημόσια έστω και 1 φορά, όπως κάνεις τώρα, να επισημάνεις “την μηδενική του αποτελεσματικότητα” ? μη θεωρείς λοιπόν ότι οι πολίτες τρώνε κουτόχορτο και έχουν πάθει μαζική αμνησία.

    • Αυτός το Νο2
      Ο γιατρός το Νο2
      Ο Κιανας το Νο3

      και ο νικητής είναι ο…Κασαπιδης!;;
      Νο2 που τους αφήνει και λέει αλλά τοσα

  • Ενώ εσείς λίγη λάσπη ρίχνετε στον Κασαπίδη , ολόκληρο συνδυασμό κάνατε απλά για να του πάτε κόντρα λόγω προσωπικών θεμάτων . Τι την πέρασες την περιφέρεια κύριε Αμανατίδη ; Αλήθεια , ειναι το μέσο για να εκτονώνεις προσωπικά σου θέματα ; Επιτέλους

    • ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ???

    • Να μιλας για τον εαυτο σου και οσους γνωριζεις
      και ασε τα ποσοστα κατα μερος
      απο που το βγαλες το 80% βρε προβατο?
      Πανε ψηφισε εσυ και οι ομοιοι σου τον δηθεν ανταρτη που μετα τις εκλογες θα ξανα παει με τα χιλια στην μεγαλη μπλε αγκαλια της νουδουλας.

  • Εκεινος που εγραψε με χυδαίο λόγο και οπως φαίνεται χωρις να ξερει καν τι του γίνεται , τι απέγινε ;

    Τον μάζεψε κανείς ή θα συνεχίσει να εκτίθεται ;

  • Τωρα δεν ακουμε τον λαλιστατο χυδαιολογο να λεει κατι
    καταλαβε τη γκαφα του ;;;

    Επιτρέπετε ολοκληρος περιφερειαρχης
    με 15 ατομα γραφείο, με 88 υποψηφιους να αφηνει εναν να τον εκθετει ;

    Επιτρεπετε ;

    Και επειδη δεν παιρνει θεση κανεις, λογικά παιδια ο Κασαπιδης δεν εχει προγραμμα καν , εψαξα στη σελιδα του ΤΙΠΟΤΑ

    Και μας πεταξαν σταχτη με ΕΝΑ σχεδιο ασχετο με την παραταξη ως ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΑΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  • Ο σχολιασμος και τα κατηγορω εναντιον του Κασαπιδη,ψυχολογικα, δειχνουν αδυναμια και ηττοπαθεια.Ισως χασατε την ψυχραιμια μετα το γκαλοπ που σας φερνει τριτοδευτερο.

  • Δεν χρειάζονται διαπιστώσεις με φτιαγμένες δικαιολογίες.

    Το τοξικό κλίμα, γνωρίζουν οι πολίτες ποιος το δημιούργησε και αναστάτωσε την κοινωνία, χωρίς να υπάρχει ειδικός λόγος, εκτός από τους προσωπικούς. Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τις προτροπές σας.

  • Γιώργο πρέπει να βγεις.Όχι ότι έχεις καλό ψηφοδέλτιο αλλά σε σένα στηριζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον. Είσαι τεχνοκρατης.Τον Κασαπίδη τον έφαγαν οι παρέες για καμιά αρπαχτή. Αν πας στη περιφέρεια τον επισκέπτονται τακτικά. Δεν φεύγουν από εκεί και το παίζουν και ξερόλες.Αν βγεις εσύ οι ίδιοι πάλι από πίσω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.