Ο Ηλίας Πασχαλίδης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ποντοκώμης

22 Σεπτεμβρίου 2023
13:34

Ο Ηλίας Πασχαλίδης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ποντοκώμης με την Ενότητα.

Ο Ηλίας κατάγεται από την Ποντοκώμη.

Είναι εργολάβος ηλεκτρολόγος και ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ “Οδυσσέας Κοζάνης” αλλά και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποντοκώμης.

 

 

8 σχόλια

  • Ηλία είσαι υποψήφιος σε μια τοπική κοινότητα για την οποία ο Μαλούτας δήλωσε ενώπιον Δημοτικού Συμβουλίου ότι “η Ποντοκώμη δεν υπάρχει”.

    • Η Ποντοκωμη υπάρχει και θα υπάρχει είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.Δεν ήταν η αυτό η αλήθεια του Μαλουτα αλλά η απαξίωση του προς μια ζωντανή κοινότητα!

  • Υποψήφιος με δήμαρχο που δεν πάτησε το ποδι του στην Ποντοκώμη (παλιά και νεα)κατά τη διάρκεια της θητείας του ούτε ενδιαφέρθηκε να βοήθησει στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τοπικό συμβούλιο.Αραγε γιατί??????????

  • Η Ποντοκωμη υπάρχει και θα υπάρχει είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.Δεν ήταν η αυτό η αλήθεια του Μαλουτα αλλά η απαξίωση του προς μια ζωντανή κοινότητα!

  • Τι προσβολή και η αλαζονεία του Λάζαρου είναι γνωστή. Αμέτρητες προσπάθειες του νυν προέδρου πηλιανίδη με έγγραφα και παράσταση το δημοτικό συμβούλιο έβρισκαν τοίχο από ένα δήμαρχο που έτρωγε στραγάλια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.