Αλέξανδρος Σαριαννίδης στο kozan.gr: “Περιμέναμε πολύ περισσότερα από την Περιφερειακή Αρχή του Γιώργου Κασαπίδη – Η στασιμότητα που επέδειξε είχε σαν αποτέλεσμα την ερημοποίηση της περιοχής – Η πλευρά Κασαπίδη “δαιμονοποιεί” την επιχειρηματικότητα – Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν αποδέχονται το δημοκρατικό δικαίωμα του Γ. Αμανατίδη να διεκδικήσει την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Βλέπουμε ένα άγχος και μια πίεση που προφανώς πηγάζει από το φόβο ότι θα χαθεί η Περιφέρεια από την πλευρά τους. Αν τα πράγματα τα έκαναν σωστά δεν θα έπρεπε να αγχώνονται” (Βίντεο)

22 Σεπτεμβρίου 2023
17:33

 

Στο kozan.gr μίλησε, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο Αλέξανδρος Σαριαννίδης (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη).

 

15 σχόλια

  • ΑΝΚΟ.. Το Α σημαίνει αναπτυξιακή. 30 χρόνια έτσι… Κατά τα λοιπά ο Κασαπίδης δαιμονοποιεί την επιχειρηματικότητα.
    Ο Κασαπίδης φίλτατε έχει την στήριξη της ΝΔ. Ήταν και είναι. Δεν την ανακάλυψε το 2019. Δεν πήγε κόντρα της. ούτε περίμενε να δει τι θα κάνει καιροσκοπικά (πχ θέση γεν γραμματέα).

    • Αυτό με τη στήριξη το βαρέθηκα με.Ουσια μεγάλε δεν υπάρχει .Νομίζω αν και μικρός ο κασαπιδης καλά είναι να βγει στη σύνταξη.

    • Ποσες βλακειες θα γραψετε ρε γραφικοι;ποια θεση γ,γραμματεα οταν ο μητσοτακης ειπε προεκλογικα οτι κανενας υποψηφιος βουλευτης που δεν θα εκλεγει ΔΕΝ θα παρει καποια θεση ενω ΜΠΟΡΕΙ να ειναι υποψηφιος περιφερειαρχης,αντε με την λασπη που ριχνετε γιατι βλεπετε οτι το καλο παιδι χανει,ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ.

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μεριμνήσουμε για την αποκατάσταση του κ. Κασαπιδη ! επειδή τον στηρίζει η ΝΔ? Σαριαννιδη πάμε δυνατά!!!!

  • Ένας άνθρωπος που άφησε τη σταθερότητα του δημοσίου με όνειρα και όρεξη για δουλειά. Με επιχειρήματα και γνώσεις. Μαζί σου Αλέξανδρε

    • Άφησε τη δουλειά του Δημοσίου επειδή έπαιρνε 3,60 και έχοντας στρωμένη οικογενειακή επιχείρηση που δούλευε και δουλεύει στα καύσιμα επί σειρά ετών με το Δημόσιο. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι είναι ικανός και αξιόλογος με αρχές πράγμα σπάνιο για υποψήφιο.

  • Κανένας δεν συμμετέχει χωρίς να περιμένει προσωπικό όφελος η καρέκλα, τα υπόλοιπα είναι αερολογιες. Όλοι ήρθαν να μας σώσουν. Παρόλα αυτά όμως ο Αλέξης είναι ικανός άνθρωπος με αξίες και ηθική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.