kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Γ. Κασαπίδη και του Σ. Σαπαλίδη στο Αμμοχώρι

22 Σεπτεμβρίου 2023
14:28

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Γ. Κασαπίδη και του Σ. Σαπαλίδη σημειώθηκε χθες στο Αμμοχώρι Φλώρινας όταν οι δύο άντρες φέρεται, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών, να  συναντήθηκαν, τυχαία, σε καφενείο του χωριού και  λογομάχησαν. Ο Γ. Κασαπίδης φέρεται να αποκάλεσε ανέντιμο τον Σ. Σαπαλίδη κατηγορώντας τον ότι ενώ είχαν συμφωνήσει να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του εκείνος τελικά συμπορεύθηκε με τον Γ. Αμανατίδη. Από την πλευρά του ο Σ. Σαπαλίδης του απάντησε ότι ποτέ δεν του υποσχέθηκε ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του, αμφισβητώντας όλα τα λεγόμενα του Περιφερειάρχη. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες η αντιπαράθεση ήταν πολύ έντονη και διήρκησε περίπου ένα δεκάλεπτο.

Η Χύτρα

 

 

 

84 σχόλια

  • Ο κασαπιδης ειναι τοξικος, ειχε παει ο αμανατιδης να τον χαιρετησει ανθρώπινα στο τσοτυλι και του γυρισε την πλατη… εμεις καθομασταν στο καφενειο και σιγουρα δεν περιμεναμε τετοια αντιδραση

    • Αυτό δυστυχώς είναι το πολιτικό ήθος του συγκεκριμένου γιαυτό
      και ο κόσμος του γύρισε την πλάτη!
      Η ήττα θα είναι πολύ μεγάλη όσο και αν προσπαθήσει να κάνει το μαύρο άσπρο
      Τα μηνύματα έφτασαν στην Πειραιώς που σηκώνει ψηλά τα χέρια….

  • Κασαπιδη έχεις χάσει πλήρως την ψυχραιμία σου.Διαχειρισου την ήττα σου με αξιοπρέπεια και άσε τις ψευτομαγκιές….

  • Κασαπίδη τελειώνουν οι μέρες σου..σ εχουν απορρίψει όλοι..καιρός για κηπάκους και κοτούλες..θα έχεις άπλετο χρόνο φιλε!

  • Ρε το καλό παιδί πού άρχισε να δείχνει το αληθινό τού πρόσωπο τώρα πού βλέπει ότι χάνει, ευτυχώς τελειώνεις κασαπιδη

  • αν τον είπε ανέντιμο πολλά μπράβο !! γιατί αν κάπου συμφωνείς και μετά αθετείς τότε χάνεται η τιμή τι να κάνουμε τώρα

  • Κασαπιδη βλέπω έχασες την ψυχραιμία σου και βγάζεις νευρακια τίποτα δεν είναι δεδομένο απλά φτάνει θα πάς στο σπίτι σου τι δεν καταλαβαίνεις.

  • Πόσο πιο χαμηλά Κασαπιδη; πόσο πιο χαμηλά; αλλά 20 χρόνια επαγγελματίας πολιτικός δεν έμαθες να χάνεις.
    Κρίμα όμως που ψηφίζουμε. Και ψηφίζουμε μαζικά ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ γιατί θέλουμε ένα καλύτερο αύριο. Να στο ζωγραφίσουμε;

  • Σημάδι μεγάλης ήττας η έλλειψη ψυχραιμίας. Νομίζω και ο ίδιος ο Μητσοτάκης το πήρε απόφαση. Κασαπίδη συνέχισε να δείχνεις το ποιόν σου κάθε μέρα και πιο πολύ. Σε πήρανε χαμπάρι!

  • Καλα ρε Κασαπιδη να εχεις απαιτηση απο δεξιους το καταλαβαινω αλλα και τους αριστερους; Για ποιο λογο να ειναι ενας νοημων αριστερος υποψηφιος μαζι σου; Μηπως για το έργο σου; Για την ειλικρίνεια σου; Για ποιο ακριβως λογο; Πες μας να καταλαβουμε και εμεις.
    Επιπλεον ακομη και εάν κάποιοι είχαν πει ότι θα ήταν μαζί σου αφού κατέβηκε ο Αμανατίδης δεν είναι λογικό να πάνε με τον καλύτερο;

    • Αυτό είναι πραγματικά το ανέκδοτο του αιώνα!!!
      Ποιος αριστερός;;; Και νοήμων;;;;; Σε άλλο πλανήτη ζείτε;;;
      Ποιος Θανάσης;;;

  • Το ποιός δεν είναι έντιμος φάνηκε αυτά τα χρόνια..Καταρρέει ο μύθος του καλού παιδιού.Αργά ή γρήγορα όλα φαίνονται.

  • Κοίτα ρε μαγκιές ξαφνικά ο θεοσεβούμενος.Στόμα είχε και μηλιά δεν ειχε τόσα χρόνια και τώρα μας βγήκε τσαμπουκάς!!Αργήσαμε αλλά σε μάθαμε.Άντε γειά!

  • Δεν είχες μαζί σου τον Κατανα να καθαρίσει;Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.Κασαπιδοκατανες συνεχίστε τον κατήφορο στην συντριβή σας.Λίγες μέρες σας απέμειναν.

  • ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΑΠΠ ΤΟΝ ΝΥΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

    • Ενώ όταν χάσεις την έδρα σου από βουλευτής όπως ο Αμανατίδης και δεν πάρεις θέση από το κόμμα ζητάς τη βοήθεια της κιφερ για να κατέβεις ως υποψηφιοσ περιφερειάρχης της φακής !;;
      Φίλε ο κόσμος κρίνει την απαράδεκτη πολιτική ιδιοτέλεια του απαράδεκτου πολιτικά Αμανατίδη

  • δυστυχώς οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν γύρω από τον Αμανατίδη ενώ έχουν το αφήγημα για το καλό του τόπου σίγουρα δεν έχουν αφήγημα για πολιτική τιμή. Και έτσι λαμβάνουμε και εμείς οι ψηφοφόροι συγκεχημένα μηνύματα για τους σκοπούς και τις προθέσεις τους. Το κυρίαρχο ερώτημα στην πιάτσα είναι μα καλά τώρα θυμήθηκαν το καλό του τόπου επειδή δεν εξελέγη ο κύριος Αμανατίδης βουλευτής? έλεος

  • Τελικά αυτά είναι τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας. Ποιός θα είναι υποψήφιος με ποιόν, ποιός θα πάρει καρέκλα ποιός δεν θα πάρει. Ο ένας με πιο κόμμα είναι ο άλλος με πιο δεν είναι κτλ.
    Τα προβλήματα της κάθε περιοχής διαιωνίζονται και αυτοί τον χαβά τους.

  • Ο Σαπαλιδης είχε τάξει υποψηφιότητα και στον Κάτανα και στον Κασαπίδη αλλά ως πολιτικά ανέντιμος τους έριξε και τους δυο. Υπάρχει αρχείο για αυτό κ. Σαπαλίδη . Ο λσος της Φλώρινας σας ξέρει και θα σας μαυρίσει στις εκλογές.

    • Ντράπηκε και η ντροπή Κασαπίδη.
      Εσύ φωνάζεις.

      Ο άλλος Αντιπεριφερειάρχης βγαίνει και δίνει συνέντευξη λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να κατέβει κάποιος υποψήφιος και για αυτό τον χαρακτηρίζει τοξικό!!!

      Άλλος υποψήφιος βρίζει τους πάντες χαρακτηρίζοντάς τους με ανάρμοστες κουβέντες αν και πρώην Δήμαρχος

      Άλλος υποψήφιος μιλάει λες και είναι στο καφενείο μιλώντας ότι εξαπατούν τον κόσμο λέγοντας ψέματα

      Τελικά Κασαπιδη ντρεπόμαστε πραγματικά που την προηγούμενη φορά σε είχαμε ψηφισει

    • Φλωρινιωτισσα θα μας ενημερώσεις για τον Αντιπεριφερειάρχη σας που έκανε επίθεση σε σερβιτόρο στο καφενείο και όλo το Facebook γελάει;

  • Σιγά βρε Κασαπίδης, τι είχαμε τι χάσαμε παράτα τους. Αυτοί θα ξεσπαθώνουν κατάτου Αμανατίδη σε κάθε τι. Ευτυχώς δεν σε ακολούθησαν, γλύτωσες.

  • Κασαπιδη βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό να σε μάθουμε όλοι. Πούλησες το προφίλ του καλου παιδιού αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ραντεβού στις καλπες για να τελειώνουμε με τον αυταρχισμό και την εγωμανια σου

  • Σαπαλιδη και στον Κατανα ειχες πει οτι θα εισαι υποψηφιος μαζι του !!!!Θα το αμφισβητησεις και αυτο?;?;?με ποσους θα ησουν τελικα υποψηφιος οπως και αλλοι απο την φλωρινα που επικαλουνταν σοβαρους “οικογενειακους λογους” ….προφανως τα βρηκαν τα παιδια μεταξυ τους γιατι τελικα εβαλε υποψηφιος …με τον Αμανατιδη

        • Η περιφερεια μας ειναι η χειρότερη στην ευρώπη, εχουμε την υψηλότερη ανεργία ,έχουμε τη μεγαλύτερη μειωση πλυθησμού και φυγή των νεων ανθρώπων και συ μας λες μη χαλασουμε το χατιρι της ΝΔ. Με τετοια μυαλά καλά να παθουμε.Αμανατίδη γερά για τη νίκη μπας κ δουμε κατι να αλάζει

    • Τι είπες τώρα ρε φίλε;Κατανας;Κατανας;χαχαχα η προσωποποίηση της κωλοτουμπας!!!!Ο Σαπαλίδης κράτησε τον λόγο του….Ο Κατανας τι έκανε;Για πες μας ρε φωστήρα τι έκανε;

      • Ρωτά το αφεντικό σου τον Αμανατίδη πόθος είναι ο κωλοτουμπας σε σχέση με τον Κάτανα και ποιος κρατά το λόγο του. Εκείνος ξέρει καλά … ο αρχικωλοτουμπας.

      • Απο την φλωρινα ορισμενοι μας το παιζατε χρονια βαρια πεπονια και στελεχη …..τωρα να σας δουμε απεναντι απο την παραταξη!!!!!Παιρνατε τους ψηφους του απλου κοσμου και μοστραρατε ως παραγοντες…την πατησατε!!!!!Αρε Κατανα τι τους εκανες!!!!!τους ξεκουδουνιασες!!!!!(καντε και μια παραφραση)

  • Ντράπηκε και η ντροπή Κασαπίδη.
    Εσύ φωνάζεις.

    Ο άλλος Αντιπεριφερειάρχης βγαίνει και δίνει συνέντευξη λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να κατέβει κάποιος υποψήφιος και για αυτό τον χαρακτηρίζει τοξικό!!!

    Άλλος υποψήφιος βρίζει τους πάντες χαρακτηρίζοντάς τους με ανάρμοστες κουβέντες αν και πρώην Δήμαρχος

    Άλλος υποψήφιος μιλάει λες και είναι στο καφενείο μιλώντας ότι εξαπατούν τον κόσμο λέγοντας ψέματα

    Τελικά Κασαπιδη ντρεπόμαστε πραγματικά που την προηγούμενη φορά σε είχαμε ψηφίσει.

  • Αμανατιδάκια να σας δω που θα πάτε μετά την εκκοφαντικη ήττα της πρώτης Κυριακής … τον Κάτανα θα γλύφετε πολιτικά ή τον Κασαπίδη ; Ζω για να σας δω να σβήνετε πολιτικά από το χάρτη.

  • Προχθές ακούστηκε πως επιτέθηκε φραστικά και σε έναν πρώην δήμαρχο Αμυνταίου γιατί δεν το στήριξε.

    Μάλλον ζόριζεται ο επιτυχημένος…

  • Αλλη φορα για να κατεβει καποιος υποψηφιος να ζηταει την αδεια του κ. Κιανα.
    Σταματηστε να θεωρειτε τον εαυτο σας τον μοναδικο ΝΔκρατη και σταματητε να μιλατε εξ ονοματος του Μητσοτακη
    Σας ειδαμε, ζυγιστηκατε και βρεθηκατε ελλιποβαρής.
    Την τοξικοτητα ειδαμε πολυ καλα ποιο την ξεκινησανε.

    • Μας ήρθε μήνυμα να ψιφησου με τον Κασάπιδη λες και θέλουμε βοήθεια ρε Αμανατίδη και μόνο Αμανατίδη και στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω κασελακι και μόνο κασελακι

  • Το να τσακωθεί ο Κασαπίδης με κάποιον υποψήφιο αλλού συνδιασμού φυσιολογικό,στον Αμανατίδη μεταξύ υποψηφίων γιατί βγήκαν μαχαίρια? Ξεκίνησαν να κόβουν την πίτα και πήρε κάποιος μικρό κομμάτι?

  • Σήμερα 17.21 ήρθε το πρώτο SMS στο κινητό μου από τη ΝΔ να μου θυμίσει ότι το κόμμα στηρίζει Κασαπίδη. Σαν δεν ντρέπεστε ξεφτίλες που θα μου υποδείξεις ποιον να ψηφίσω. Άει σιχτίρ τέλος πάντων. Κασαπίδη αυτό είναι το προσωπείο σου και έβαλες το δάχτυλό σου. Το οποίο θα επιστραφεί ξέρεις.. που.

    • Έτσι για μη λέτε τουλάχιστον ψευδώς πως για τη ΝΔ είναι το ίδιο αν βγει ο Κασαπίδης η ο αντάρτης της φακής που κατεβαίνει γιατί δε βγήκε βουλευτής και στη συνέχεια δε πηρε θέση από το κόμμα που τώρα προσπαθεί να πείσει πως είναι το ίδιο οποίος βγει. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ένας έχει το χρίσμα της ΝΔ ο άλλος ψάχνει καρέκλα επειδή δε του δώσανε καρέκλα από το κόμμα. Εσυ φυσικά που θέλεις Αμανατίδη είχες πάρει καρέκλα από τον Κασαπίδη και τώρα ψηφίζεις τον αντάρτη της φακής. Άσε φίκε ο κόσμος δεν είναι κουτός …. Κασαπίδης από την πρώτη Κυριακή έτσι να σας τσούζει !!

      • Να τον χαίρεσαι αγαπητέ. Προτιμάμε τον αντάρτη ανάμεσα στους δύο.
        Αλλά να ξέρεις ότι με το λιβανιστήρι δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αντιθέτως έρχετε μαύρο. Πολύ μαύρο.

  • Ο Κασαπίδης τι ζητάει τώρα,στήριξη από αριστερά????Έλεος,όταν εκλέχτηκες άκρως εκ της δεξιάς καμάρωνες σαν γύφτικο σκεπάρνι,έχωσες πόσους σε δουλειές (δεξιούς) πάντα(!) και τώρα μιλάς για εντιμότητα ΕΣΥ???Έλεος!!!!

  • Έχει κριθεί η εκλογή .Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή .κ Κασαπιδη κάθε μέρα που περνάει δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό .κρίμα γιατί σε είχαμε για το καλό παιδί .πρώτη φορά χάνεις εκλογές και τελειώνει η καριέρα σου οριστικά .και έχασες μόνος σου .αυτοκτόνησες δηλαδή με τα χίλια λάθη ……

  • Αφήστε τον ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ και τις καρέκλες που δήθεν ψάχνει
    Ο κόσμος τον ψηφίζει και όχι οι καρέκλες
    Το ”καλό παιδί” είχε κακομάθει 20 χρόνια στης καρέκλες
    Οι συμπεριφορές του αποκαλύπτονται συνεχώς…
    Τώρα ισχύει:
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

  • Κασαπίδη αφού δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση και την ήττα γιατί ασχολείσαι;Άντε να εξομολογηθείς τα άπειρα πλέον κρίματα σου και άντε σπίτι σου.

  • Εμ τα έκανες μαντάρα αυτά τα χρόνια,εμ σου φταίνε οι άλλοι μετά!Δεν πάει έτσι Κασαπίδη.Να μάθεις να σέβεσαι τους άλλους.Πήρες την καρεκλα γιατί σου την έδωσαν οι πολίτες με την ψηφο τους.Κι αυτοί θα σου την πάρουν πίσω γιατί είσαι πολύ λίγος και γεμάτος μικροπρέπεια.Δεν είναι έτσι οι άνθρωποι του Θεού.

  • Πως μας ξεγέλασες έτσι ρε Κασαπίδη..Παραλίγο να πιστέψουμε οτι ήσουν καλό παιδί!Σε έφαγε η αλαζονεία!
    Υ.Γ: με το να αποφευγεις να δεις την αλήθεια δεν διορθώνεσαι.Α, σήκωνε και κανένα τηλ έτσι για αλλαγή!

  • Πως έγινε βουλευτής αυτός ρε παιδιά τότε και τώρα είναι παντελώς άσχετος μου λέτε;Εκεί καθόταν καλά και εδώ βγάζει κακία και μαγκιά;!

  • Πηγαινε σε έναν καθρέφτη Κασαπίδη και κάνε την αυτοκριτική σου επιτέλους.Έχεις άλυτα θέματα.Η ήττα σου είναι δεδομένη και την προκαλεσες εσύ με τη συμπεριφορά σου και απαξιώνοντας τοσο συνεργάτες όσο και αυτούς που σε ψήφισαν και σε εμπιστεύτηκαν.Το καλό παιδί της εκκλησίας που μετατράπηκε σε σατράπης.Κρίμα.

  • Η υποκρισία στο μεγαλείο της.Κρύβεσαι πίσω από την εκκλησία και από τηλέφωνα,αλλά ως εδώ.Η υπομονή μας εξαντλήθηκε Κασαπίδη.Ο μόνος υπαίτιος είσαι εσύ.Πάρε τις Κατερίνες,τις Μαρίες και τους λοιπούς παρατρεχάμενους και αδειάστε μας τη γωνιά.

  • Χαχαχα κοιτάτε ρε τσαμπουκάλεμα ξαφνικά!Ξέχασε και τροπους και εκκλησίες και τα πάντα.Για ηθοποιός πάντως κάνει.Μήπως να αλλάξει καριέρα να αφήσει την πολιτική για καναν άλλο;

  • Σαν τα κακομαθημένα παιδιά που χαλάνε τον κόσμο γιατί δε γίνεται το δικό τους κάνει.Όχι ρε Κασαπίδη.Δεν θα γίνει το δικό σου.Ό,τι έκανες έκανες.Τώρα θα πας τιμωρία στο σπίτι σου.

  • Αυτοκριτική βαθμός μηδεν.
    Σεβασμός βαθμός μηδέν
    Αξιοπρέπεια βαθμός μηδέν
    Επικοινωνία βαθμός μηδέν
    Θρησκευτικά βαθμός μηδέν
    Κόβεσαι Κασαπίδη.

  • Νέα Δημοκρατία….όταν δεν αφουγκραζεσαι τη λαϊκή βάση τι θέλει … τότε….θα χεις πολλούς Αμανατιδηδες να σου παίρνουν τις περιφερειες

  • Επειδή, ήμουν παρόν, ο Σαπαλίδης έχασε την ψυχραιμία του και όχι ο Κασαπίδης.
    Διαβάζω πολλές ανακρίβειες, στα σχόλια των αναγνωστών!
    Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά η αλήθεια είναι πάντα μία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.