kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Γ. Τζουμερκιώτης και τα emails των τελευταίων ημερών από την “Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής”

22 Σεπτεμβρίου 2023
17:23

Τρία emails, από το προσωπικό του λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, που έχουν ως θέμα “Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής“, έχει αποστείλει τις τελευταίες έξι μέρες στα ΜΜΕ ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα, Γ. Τζουμερκιώτης σε μια προσπάθειά του, προφανώς, να θυμίσει στους πολίτες το έργο του στο συγκεκριμένο πόστο. Άραγε γιατί δεν το έκανε νωρίτερα και το θυμήθηκε τώρα προεκλογικά; Πόσα τέτοια emails έστειλε, με το συγκεκριμένο τρόπο, στα ΜΜΕ από τότε που δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη Αντιδημαρχία; Για μια Αντιδημαρχία που κανείς δεν κατάλαβε τι παραπάνω ανάγκες εξυπηρέτησε η δημιουργία της, καθώς όλες μα όλες οι αρμοδιότητες και δράσεις της καλύπτονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης. Κατανοητή η αγωνία του Γρηγόρη να δείξει πως ως Αντιδήμαρχος επιτέλεσε έργο, όμως ποτέ δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί δε ζήτησε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και δέχτηκε να δημιουργηθεί μια αχρείαστη ουσιαστικά Αντιδημαρχία; Θα μπορούσε κάποιος κακοπροαίρετος να υποστηρίξει πως άλλη η μισθοδοσία του Προέδρου κι άλλη η μισθοδοσία του Αντιδημάρχου (με σημαντικά μεγαλύτερες απολαβές από εκείνη του Προέδρου) αλλά θα ήταν μια κακοήθεια που προφανώς  δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να σκεφτόμαστε για το λατρευτό μας  Γρηγόρη, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία και με την ευχή να σπάσει το ρεκόρ γκίνιας (δείτε εδώ).

Η Χύτρα

 

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.