kozan.gr: Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από Στέλιο Πέτσα, Δημήτρη Κούβελα και Στάθη Κωνσταντινίδη επισκέφτηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9, το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Κασαπίδη στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2023
16:04

Κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από Στέλιο Πέτσα, Δημήτρη Κούβελα και Στάθη Κωνσταντινίδη επισκέφτηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9, το εκλογικό κέντρο του Γιώργου Κασαπίδη στην Κοζάνη.

 

53 σχόλια

  • ΚΑΣΑΠΊΔΗ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙς ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ 20ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΚΗΠΑΚΟΥς ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!

    • “ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”. Ο Περειφερειάρχης έλεγε για τις κορούλες-και για τους κηπάκους, ποιος σήμερα δεν μπορεί να πει ότι αυτό που έλεγε αυτό ήρθε λόγω ακριβείας.

    • Πως λες ότι είσαι Νεοδημοκράτης, αφού δεν στηρίζεις τις επιλογές της Ν.Δ.
      Άρα ψεύδεσαι και με ψευδόμενους δεν συζητάμε παραπέρα.

      • Δηλαδή τι πρέπει να κάνει , ότι πουν οι Αθηναίοι; Σιγά μην μας πουν και πότε θα ανασανουμε. Μας έχουν ανάγκη δεν τους εχουμε.

      • Είναι νέα Δημοκρατία ο συνδυασμός του Κασαπιδη; Με κατανα, με κοσματοπουλο κ.α.; Ποιος είπαμε φώναζε στους βουλευτές της ΝΔ στα τεσσερα; τι εκανε το κόμμα; μούγκα αυτό έκανε.

    • Όχι κλιμάκιο όλοι η Βουλή να έρθει Κασάπιδη θα πας στην αντιπολίτευση θα είσαι ένας αποτυχημένος περιφερειάρχης που πέρασε από την δυτική Μακεδονία άντε σπίτι για Κηπάκι και κοτουλες

  • Ο Πέτσας τι ήρθε να πει;;;
    Να μας πει ότι δεν εξέτασε τις προτάσεις του προγράμματος «Αντώνης Τριτσης» για τους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας;;;
    Τώρα τους ήρθε το ζόρι !!!!

  • Όλοι εσείς που από την αρχή της προεκλογικής περιόδου μεγαλοπιανεστε και υποτιμάτε τον κ.Κασαπιδη , εμάς τους πιο αποστασιοποιημένους πολίτες μας φέρνετε όλο και πιο κοντά του!!!

  • Αυτό που κάνετε μόνο κακό θα κάνει στον Κασαπιδη και σε σας τους πολιτικούς Ο Αμανατιδης θα βγει ότι και να κάνετε και σας το λέει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

    • χαχαχαχα ειλικρινά είστε για γέλια…Για να δούμε κασαπιδοκάτανες ποιος θα ¨πεθάνει¨ πολιτικά στις 8/10…Κι έχετε πολλές πολιτικές κηδείες να κάνετε…έτσι δεν είναι Χαρούλη?

  • Ακομα γραφεται μερικοι παθιασμενοι με τον Αμανατιδη τουλαχιστον αλλαξτε καμια λεξει ολο τα ιδια και τα ιδια θα σας δωσει ψωμακι παλι που θα κατεβει σε καμια τοπικη ομαδα ποδοσφαιρου !αλλα ξεχασα συνταξιουχους δεν περνουν!

  • Δεν πειράζει που νομίζετε ότι θα έρθει η Αθήνα για να βγεί ο Κασαπιδης. Και σιγά σιγά δεν θα γράφει κανείς στις αναρτήσεις του κασαπιδη. Όπως μας απαξίωσε τόσα χρόνια ακόμα και εδώ θα τον απαξιωσουμε. Άντε,πολύ αξία πήρε τόσα χρόνια.

  • Ο Πέτσας τίνος κουμπάρος είναι ήρεμα ρωτάω??? Απαντάω επίσης ήρεμα του πρώην βουλευτή Γρεβενών ΠΑΤΣΗ.
    Λοιπόν παλικάρια της φακής του δεξιού κυρ Κασαπίδη προσοχή γιατί τις 2 τελευταίες βδομάδες θα ανοίξουμε μια και Καλή τα στόματα μας και οι διαγραφές που εσείς ζητάτε για κάποιους και κάποιες θα σας έρθουν με συστημένο γράμμα …Γι αυτό προσοχή….

  • Μια ερώτηση ρε παιδιά
    Ο κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος που ηταν ; Δεν πήγε μαζί με το κλιμάκιο να ενισχύσει και αυτος την υποψηφιότητα Κασαπίδη ;
    Η μήπως κατα λάθος πήγε πουθενα με τον αλλο συνδυασμό ;

  • Αν ειστε μαγκες και σιγουροι κασαπιδακια παιξτε τον στοιχημα να κερδισει να παρετε και λεφτα 2,60 τον δινει να κερδισει ενω τον Αμανατιδη 1,30,αντε να σας δω,οσο και να γραφετε ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ θα ειναι ο νεος περιφερειαρχης και πολυ πιθανο απο την πρωτη κυριακη,ο ανυπαρκτος κασαπιδης που δεν μιλουσε σε κανεναν 4 χρονια τελειωνει.Ακομα και σε βουλευτες δεν σηκωνε τηλεφωνο,διπλα του μονο αυλικοι και βολεμενοι που λεγαν σε ολα ναι,τετοιους ηθελε κοντα του.Οι 10 απο τους 21 συμβουλους που ειχε φυγανε οχι για θεσουλα αλλα απο αξιοπρεπεια οση λασπη και αν προσπαθησε να ριξει κατα τα αλλα το καλο παιδι,εδω γελαμε.

  • Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε μια νέα ημέρα που ανατέλλει για μια νέα εποχή για την Δυτ.Μακεδονία μια Περιφέρεια όχι των κλειστών δωματίων εξουσίας, όχι της απαξίωσης των πολιτών και του Δονκιχοτισμού, όχι στον συγκεντρωτισμό εξουσιών (Αλήθεια σε πόσες εταιρίες είναι σήμερα πρόεδρος ο νυν Περιφερειάρχης;)
    Μη δημιουργείτε μια ανισορροπία μεταξύ κοινωνίας και κράτους
    Οι πολιτικοί σήμερα πρέπει να κάνουν βήματα μπροστά για να
    Αποκομματικοποιήσουν την κοινωνία σε ζητήματα που αφορούν τους θεσμούς της Αυτό-διοίκησης (Το λέει και η ίδια λέξη)
    Ας μην υποτιμούν κάποιοι την νοημοσύνη των πολιτών που συχνά επικαλούνται αλλά όταν φτάνουν οι εκλογές της αυτοδιοίκησης να τους προτρέπουν σε κοκορομαχίες για το ποιος είναι περισσότερο κομματικός νομιμόφρων…
    Γιατί θέλετε με τέτοιου είδους παρεμβάσεις να αχρηστεύετε και απαξιώνετε την κρητική ικανότητα και την προτίμηση των ψηφοφόρων για τις όποιες επιλογές του;
    Δεν θέλετε ενεργούς πολίτες στα πλαίσια της σωστής λειτουργία της Δημοκρατίας;
    Θεωρούν κάποιοι ότι η χειραγώγηση τους συμβάλει στη σωστή αντιπροσώπευση των επιλογών τους;
    Άρα στην σωστή λειτουργία ενός κράτους δικαίου;
    Αναρωτιέται κανείς γιατί από τις 13 Περιφέρεις της Ελλάδος η μοναδική που έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα να χαθεί έχοντας κομματικό χρίσμα είναι η Περιφέρεια της Δυτικοί.Μακεδονίας;
    Ποιοι ήταν άραγε οι υπεύθυνοι που ενημέρωναν τους καθ’ ύλην αρμόδιους για τα έργα και της ημέρες του νυν Περιφερειάρχη στην 4ετία;(Όταν μάλιστα είχαν και προηγούμενες περίεργες συμπεριφορές στο κόμμα ως βουλευτή;)
    Πως είναι δυνατόν τις εκλογές του 2019 να εκλέγεσαι με 52.02% από την πρώτη Κυριακή με και μετά από 4 χρόνια να σου φεύγει το 70% των Νεοδημοκρατών και να… χάνεις τις εκλογές; (πάλι με τα περίεργα ‘’καμώματα΄΄
    ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά μόλις η ΝΔ είχε καλέσει τον κ.Αμανατίδη στο παρά πέντε άλλαξε πάλι γνώμη και δέχτηκε να είναι υποψήφιος!)
    Πως είναι δυνατόν ο κ. Αμανατίδης να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί πλαισιωμένος απ’ όλους του χώρους ως ‘’αντάρτης’’και μάλιστα με πολύ σοβαρές υποψηφιότητες;
    Είδαν φως και μπήκαν η ‘’Κάτι άλλο συνέβαινε στο βασίλειο της Δανιμαρκίας’’
    Ε.Τσακνάκης

  • αχαχαχαχαχ ολοι οι ανυπαρκτοι μαζευτηκαν τα ειπαν
    τα παμε τα παμε και τα συμφωνησαμε που ελεγε και η κουμπαρομπεμπεκα στο η Δε γυνη να φοβεται τον αντρα χαχαχαχαχα

  • Κασαπιδη ψήφους να ζητήσεις μόνο από τα σαρανταρια που μοιρασες όταν όλος ο εμπορικός κόσμος ήταν σε απόγνωση…και όχι μόνο!!! Για αυτό και πέρασες έξω από τα μαγαζιά μας σαν βρεγμένη γατα!!

    • Παντού σα βρεγμενη γάτα περνάει με ένα κακόμοιρο ύφος.Ξέρει τι έχει κάνει και κυρίως τι δεν έχει κάνει.Μεγάλο θράσος.

  • αυτη η αλαζονεια του πολυξερου, κυριοι του αμανατιδη ,δεν θα σας κανει καλο ,υποτιματε τους παντες και παντα προσπαθητε να ισοπεδωσετε οτιδηποτε διαφορετικο βρεθει στον δρομο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι