kozan.gr: Κοζάνη: Ώρα 11:15 π.μ.: Με ικανοποιητική προσέλευση εξελίσσεται η διαδικασία για τις επαναληπτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του/της νέου/ας Προέδρου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Σεπτεμβρίου 2023
11:33

 Με ικανοποιητική προσέλευση εξελίσσεται η διαδικασία για τις επαναληπτικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του/της νέου/ας Προέδρου μεταξύ των 2 πρώτων της πρώτης Κυριακής, της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη. Οι κάλπες “άνοιξαν” στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ.

Στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης θα λειτουργήσουν 9 εκλογικά τμήματα:

ΚΟΖΑΝΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 & ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ Ν.

ΚΟΖΑΝΗ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 15

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΙΑΝΗ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ

ΑΝΩ ΚΩΜΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

ΝΕΑΠΟΛΗ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΟΥΓΙΑ

ΣΕΡΒΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΣΕΡΒΙΩN

ΣΙΑΤΙΣΤΑ

ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ΤΣΟΤΥΛΙ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

18 σχόλια

  • Σήμερα ο κόσμος δεν ψηφιζει
    μόνον αρχηγό Στον ΣΥΡΙΖΑ,αλλά
    ψηφιζει και ένα ηχηρό ΟΧΙ στις εθνικες τραγωδιες
    που προξένησαν αυτοί που έχουν όνομα
    Νέα Δημοκρατία και Επάγγελμα μητσοτακης.

    • Είχατε ηρεμήσει λίγο μετά την ήττα. Τώρα ξεκινήσατε πάλι, δεν πειράζει το 3% κοντά είναι.
      Αναλογιστηκατε γιατί η διαφορά ήταν μεγάλη;
      Σίγουρα δεν ήταν γιατί ο Μητσοτάκης είναι τόσο ικανός ως πρωθυπουργός, αλλά γιατί ο κόσμος φοβήθηκε τις δικές προτάσεις και κινήσεις. Τις οποίες συνεχίζετε.

      • Καλο θα ειναι το συνονθυλευμα σας να μην μιλαει γιατι σαφως ο Συριζα σε πολλα ηταν πολυ μα πολυ καλυτερος και το απεδειξε αλλωστε στην τετραετια του. Οι εμμονικοι και οι κολλημενοι με παρωπιδες μονο τα βλεπουν οπως τους βολευει.
        Στην τελικη ο Συριζα ηταν/ειναι ενα κομμα που κυβερνησε για πρωτη φορα την χωρα και ειχε καθε δικαιολογια για τα οποια λαθη εκανε… αντιθετα το μητσοτακεικο και ολοκληρη νδ που κυβερνησαν δεκαετιες την χωρα δεν ειχαν και δεν εχουν καμια για οτι προκαλεσαν και συνεχιζουν να προκαλουν! Αναλογισου και εσυ ολα αυτα και μετα γραψε!

        • Γιαυτό ο Ελληνικός λαός σας έστειλε εκεί που πρέπει στην αφάνεια. Εφόσον είστε αμετανόητοι την επόμενη φορά ακόμα πιο κάτω. Τέτοιους θέλει ο Μητσοτάκης να γλενταει.
          Το ότι κυβερνησε μια φορά δεν σημαίνει ότι έκανε μικρά λάθη και συγχωρουνται.

          • Ενταξει προφητη Καλχα οτι πεις. Μηπως ξερεις τι νουμερα θα φερει και η κληρωση του τζοκερ να τα παιξουμε να πιασουμε τα κατομμυρια? Γιατι οσο εχουμε τον Μητσοτακη ΣΟΥ ντεμεκ απολιτικ αναλυτη του κοζαν δεν βλεπω ουτε τα βασικα να εχουμε.

            Αφου εβγαλες το πορισμα νταξ τοτε να μην ξανακανουμε εκλογες ποτε να αφησουμε το μεγαλο κρατικοδιαιτο σοι να κυβερναει εσαει.

            Αντε μεινετε με αυτον μιας και δεν εχει κανει λαθη και κυριως ειναι και φρεσκος φρεσκος. Οτι πει το αντι-συριζα μετωπο.

          • Για να ψηφιζεις μητσοτακεους και νδ μαλλον εσυ εισαι ο κολλημενος αλλα και ο βολεμενος επισης οποτε ακυρο.

  • Λέει το Καταστατικό του (του ΣΥΡΙΖΑ, όχι των … Αμερικάνων) ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος του κόμματος και ένας ΜΗ μέλος, έστω αφού γίνει μέλος … ενός (αριθ.1)μηνός;;;

    Ξέρει να μου απαντήσει κανείς;;

  • Θα πάρεις την απάντηση το βραδυ!
    Ετοιμάσου για εθνικές εκλογές σε 3 μήνες.
    Τρέμε μητσοτακη,τρέμετε αλάνθαστοι που με τα
    ΛΑΘΗ σας καταστρεψατε την Ελλάδα.

    • Πραγματι…πριν 2,5 μηνες απεδειξαν οτι ειναι πολλα τα προβατα! 41% εδωσαν στον τσοπανη τους που εχει ισοπεδωσει την χωρα μαζι με το σοι του

        • Ακριβως επειδη κοιταμε τους εαυτους μας πηγαμε και ψηφισαμε για αυτο το κατι καλυτερο το οποιο μας στερειτε εσεις τα τελευταια 4,5 χρονια που μας πηγατε 100 χρονια πισω με τα πεπραγμενα σας.

          Κοιταξτε το δικο σας συνονθυλευμα λοιπον και αφηστε το πως θα ειναι ο Συριζα απο αυριο , αστο να το ξερουμε εμεις αυτο καλυτερα.
          Εσεις εχετε εμμονη με μας παρολο που εχετε παρει αυτο το ποσοστο που πηρατε που ουτε εσεις οι ιδιοι δεν το περιμενατε…ασχολειστε με το 18% ακομη του Συριζα.
          Μαλλον ακομα και με τοσο χαμηλο ποσοστο ακομα εξακολουθει να σας ποναει.

          • Καλά τέτοια μυαλά θέλουν τα υπόλοιπα κόμματα. Συνεχίστε έτσι.
            Τώρα ποιον πονάει το ποσοστό και η διαφορά, η οποία είναι μεγαλύτερη από το ποσοστό που πήρατε, φαίνεται.

          • Γιατί δεν χρησιμοποιείς το ίδιο ονομα; ένας είσαι. τα ίδια γράφεις πάνω τα ίδια και κάτω.

  • Με τον Κασελάκη αλλάζει το τοπίο.. και όλα τα χαπάτα της ΝΔ και του Θρασοκ θα ακούν Πολάκη και θα πλακώνονται στα Πρόζακ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.