kozan.gr: Αρκετός κόσμος στην πρεμιέρα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ, απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης, για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της SL2 (Φωτογραφίες)

24 Σεπτεμβρίου 2023
16:29

Αρκετός κόσμος στην πρεμιέρα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ, απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης, για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της SL2.

ΚΟΖΑΝΗ (Αγγελος Διγκόζης): 1 Τάσος Καραγκιόζης 2 Ξενοφών Πάνος, 31 Δημήτρης Τάτσης, 4 Κώστας Ιτσιος, 5 Δημήτρης Σουλιώτης, 27 Βαγγέλης Αναστασόπουλος, 28 Σπύρος Νάτσος, 34 Νίκος Κοροβέσης, 7 Μανώλης Καλλέργης, 77 Ανταμ Ελ Ιντρίσσι (El Idrissi), 99 Χάρης Ποζατζίδης.
Αναπληρωματικοί: 26 Πρόδρομος Μπλατσιώτης (τέρμα), 66 Κωνσταντίνος Τρουμπούκης, 14 Αδάμ Κούφας, 6 Χάρης Ψάλτης, 21 Γιάννης Παπαδόπουλος, 19 Κωνσταντίνος Βοριαζίδης, 11 Γιώργος Αποστολίδης, 10 Σάββας Σιατραβάνης, 20 Δημήτρης Γραμμένος.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): 88 Ιβάν Ντόκιτς (τέρμα), 63 Δημήτρης Ουνγιαλίδης, 24 Νίκος Κεχαγιάς, 89 Λευτέρης Τριανταφύλλου, 20 Νίκος Καρανίκας, 8 Τάσος Λαγός, 42 Ντραγκολιουμπ Σρνιτς (Srnic), 11 Ζαν-Μαρί Ενομό (Nnomo), 10 Γκόραν Ζάκαριτς (Zakaric), 28 Βασίλης Τριανταφυλλάκος, 9 Γιώργος Μανούσος.
Αναπληρωματικοί: 1 Αλέκσα Μιλόγιεβιτς (Milojevic) (τέρμα), 4 Αριστοτέλης Κολλαράς, 7 Κέβιν Γιοκέ (Yoke), 14 Ανάς Ασαχμπάρ (Achahbar), 21 Γιάννης Ιωάννου, 22 Γιώργος Κριμιτζάς, 26 Αστέριος Μουχάλης, 30 Κώστας Γαλεάδης, 33 Χρήστος Νούλας.
Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας).
Βοηθοί: Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Ζωή Παπαδοπούλου (Μακεδονίας).
4ος: Φώτιος Τζίκας (Μακεδονίας).

10 σχόλια

  • Μα τι έργα έγιναν για τους φιλοξενούμενους φίλαθλους να κάθονται στο τσιμέντο και χωρίς στέγαστρο τι εικόνα θα δείξουμε προς τα έξω στης άλλες 29 ουδέτερες κλιματικές πόλης της Ευρώπης

  • Η Κοζάνη ειναι η πρωτευουσα των 100 πόλεων της Ευρωπης που χανει νεους, χρηματα και κυρίως ελπίδες

    Πρωτοπόρα σε όλα – το τσιμέντο σας πηραξεν μονο –
    Παρτε φελιζόλ για τον κ… και ναύλον αν τυχόν σιαρσιαρίσει!!!

  • Έτσι όπως έκαναν τη φυσούνα έχει αχρηστευτεί μεγάλο μέρος της πλαϊνής κερκίδας λόγω ορατότητας αλλά και μικρό μέρος της κεντρικής.

    • Όλοι η πόλη της Κοζάνης έχει αχρηστευτεί τα τελευταία χρόνια με τον ανίκανο δήμαρχο εσυ την κερκίδα σκέφτεσαι μόνο

  • Το ξέρει καλά το παιχνίδι ο αυτοκράτωρ…σου λέει δωστους θεάματα έστω και τελευταία στιγμή, τόσο χαμηλές απαιτήσεις που έχουν όλο και κάποιοι χαζοί θα με ψηφίσουν…

  • Συγχαρητήρια στον δήμο Κοζάνης και στο ΟΑΠΝ… έπρεπε να κλείσουν κάποια στόματα ανθρώπων πικροχολων που θέλουν να εκδημηδενιζουν προσπάθειες και κόπους αξιόλογων ατόμων….ο ένας μας ξενίζει ο άλλος μας βρωμάει…. Ο τάδε θα κάνει αυτό ο τάδε το άλλο..δεν θέλουμε αυτόν…ηρεμια…. είμαστε αξιοι και υπόλογοι της φηψου μας…..

    • Άρπα κόλα δουλειά έγινε όπως πάντα κακοτεχνίας όπως όλοι ή πόλη της κοζάνης γιατί δεν δείχνει κάνεις εικόνες από τής εργασίες πού έγιναν να γελάσει και το παρδαλό κατσικάκι

  • Μα τι υπερσύγχρονο γήπεδο!! Δε ντρέπονται εκεί στο Δήμο που καμαρώνουν κιόλας ..Πήγε και γήπεδο ο Μουτος τον εξήγησαν τουλάχιστον πως παίζεται το άθλημα ?? Έλεος ρε τρυπήσατε το γυμναστήριο για να σας δώσουν άδεια.. Ποιος σας ψηφίζει θέλω να ξέρω άξιοι της μοίρας Κοζανίτες χωρίς γήπεδο κολυμβητήριο νοσοκομείο

  • Εκεί στην Κοζάνη και στην ομάδα ξεφουσκωστε λίγο πήραν τα μυαλά σας αέρα με την ομάδα και η ομάδα θα πάει από το κακό στο χειρότερο και μάλιστα σε λίγο 22 θα είστε που θα πηγενεται στο γήπεδο να το θυμάστε αυτό με αυτα τ αρπακτικά που μπλέξαμε ηρθαν να πουλήσουν καθρεπτακια και μαζί με αυτά όταν τελειώσουν θα τελειώσει και αυτό το πανηγύρι.

  • Μια ερώτηση προς τον Δήμο Κοζάνης και τον ΟΑΠΝ: Οι ομάδες, οι διαιτητές και οι παρατρεχάμενοι για να μπουν στην φυσούνα διασχίζουν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου με της τάπες και μήπως κάνουν και το ζέσταμά τους μέσα στο κλειστό; Δεν είχατε ούτε την ευαισθησία να βγάλετε τον μουσαμά που αρχίζει από τα αποδυτήρια μέχρι την έξοδο κινδύνου προς το κολυμβητήριο. Δεν καταδικάσατε όλα τα αθλήματα (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χαντ Μπωλ, Ενόργανη, Πάλη, Στίβο και τένις) τώρα καταστρέφεται και το κλειστό γυμναστήριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.