O Γιώργος Αδαμίδης για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

25 Σεπτεμβρίου 2023
07:46

Ξημερώνει …
Μια νέα μέρα ανέτειλε στο χώρο της Κεντροαριστεράς μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Μια χαρισματική προσωπικότητα που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει πάνω της όλη τη δημοσιότητα και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, ο Στέφανος ο Κασσελάκης, είναι από σήμερα Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πέτυχε το ακατόρθωτο, αυτό που δεν πίστευε ούτε φανταζόταν κανένας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μια καμπάνια που ξεπερνάει κάθε σχολή πολιτικής επικοινωνίας ταρακούνησε το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, πέρασε τα μηνύματά του στην κοινωνία με έναν ολοκληρωτικό τρόπο και διαμόρφωσε ένα πρωτοφανές αποτέλεσμα στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας. Μένει να αποδείξει ότι το αξίζει. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του χάρισαν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους και του φόρτωσαν ένα βαρύ χρέος. Να είναι αυτός που θα πείσει την ελληνική κοινωνία ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι το χθες, είναι αυτοί που μας καταστρέφουν και περνάνε καθημερινά τις ζωές μας από το μαρτύριο του Ταντάλου. Όχι μόνος του. Όχι όπως καταφέρανε να απομονώσουν και να καταδικάσουν πολιτικά τον Αλέξη. Αλλά με όλους εμάς που πιστεύουμε σε μια γνήσια και καθαρή προοδευτική παράταξη που θα ξαναφέρει τα χαμόγελα και την ικανοποίηση στην ελληνική κοινωνία.
Είναι η ώρα τώρα να συστρατευτούμε μαζί του, με τις ιδέες του, με τις επιλογές του, με τις επιδιώξεις του και τους σχεδιασμούς του για να τα καταφέρουμε. Όλοι όσοι δώσαμε τις πολιτικές και ιδεολογικές μάχες κατά της Δεξιάς πρέπει να σταθούμε δίπλα του και να τον προφυλάξουμε από λάθη, παραλείψεις και κακοτοπιές, γιατί το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα τώρα πια θα τον περιμένει στη γωνία για να τον κατασπαράξει. Δίπλα του, μαζί του, όχι κάποιοι, όχι μερικοί, αλλά ΟΛΟΙ.
Ξημερώνει …

25 σχόλια

  • Μακαρι Γιωργο να ειναι ανταξιος και γιατι οχι πολυ καλυτερος του Τσιπρα , και να παει οχι μονο τον Συριζα αλλα κυριως και την κοινωνια μας ακομα πιο μπροστα.

  • Μπράβο Γιώργο από έναν που ανήκει στα πιο παλια μέλη της Αριστεράς στο νομό Κοζανης , αλλά πάντα είχε καινοφανέις ιδεεσ και αντιλήψεις ειχε και έχει πάντα το Θασος της δημόσιας έκφρασης των αντιθέσεων με τους κομματικουσ μηχανισμούς των προσωπικών τους επιδιώξεων :

  • Καταρχάς Ριζοσπαστικη αριστερά λέγεται όχι κεντροαριστερα
    Ο συνασπισμός άρχισε να διαλύεται από τη στιγμή που δέχτηκε άτομα σαν τον Καρυπίδη τον Αδαμίδη και λοιπούς άλλους απολοιφαδια όχι του ΠΑΣΟΚ αλλά απλώς τυχοδιώκτες
    Άνθρωπος που εμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν είκοσι ημέρες πήρε κόμμα και είναι σαν μεσσίας!

  • ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ .ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ.

  • Κάσελ ψηφίσαμε δαγκωτο!!! Για το χωρισμό Κράτους-Εκκλησιας που υποσχέθηκε και μόνο!!! Μισθοί παπάδων από την Εκκλησία,τέλος το Δημόσιο!!!

  • Αν έχετε το Θαρος και τη μαγκιά γράψτε επώνυμα τις κριτικές σας σκέψεις κο αφήστε τις ανοησίες που γράφετε με την αυθαίρετη ασφάλεια της ανωνυμιασ , για το Γιώργο Αδαμιδη ο οποιος πάντα έχει το Θαρος της γνώμης του δημόσια .
    Αν ψήφιζα μαλλον θα ψήφιζα την Εφη Αχτσιογλου αλλά σεβομαι απόλυτα το αποτέλεσμα και χαίρομαι την έκφραση της δημόσιας γνώμης του καθένα που γράφει επώνυμα.!

    • Γράφω επώνυμα λοιπόν και σου λέω ότι λες μπούρδες,γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την περιοχή και μαγκιά είναι να λες τα πράγματα με το όνομα τους .Ότι όλη η χώρα γνωρίζει ότι οι συνδικαλιστές που πολιτεύονται είναι πληγή και μάστιγα για τη χώρα,φροντίζουν για την πάρτη τους και μόνο.Τωρα αν εσύ θαρραλέε μου πιστεύεις κάτι άλλο απλά βρέχει.

    • Ευτυχώς που ο Κασελακης θα καθαρίσει κατι τύπους σαν εσένα και τον Αδαμίδη και θα δωσει πνοή στην κεντροαριστερά.

    • Καταρχάς Ριζοσπαστικη αριστερά λέγεται όχι κεντροαριστερα
      Ο συνασπισμός άρχισε να διαλύεται από τη στιγμή που δέχτηκε άτομα σαν τον Καρυπίδη τον Αδαμίδη και λοιπούς άλλους απολοιφαδια όχι του ΠΑΣΟΚ αλλά απλώς τυχοδιώκτες
      Άνθρωπος που εμφανίστηκε στην Ελλάδα πριν είκοσι ημέρες πήρε κόμμα και είναι σαν μεσσίας!

      Μανώλης Γλέζος
      Είμαστε εντάξει;

      (Μόνο για τρολαρισμα. Υποτιθέμενοι προοδευτικοί κατά της ανωνυμίας του διαδικτύου…. άρε όχι κασσελακης αλλά πιερρακακης που σας χρειάζεται)

  • Στον συριζα απο εδω και περα θα τραγουδουν το γνωστο ασμα “Αλλος για χιο τραβηξε και αλλος για μυτιληνη”. Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα!!!

  • Έχω μείνει με το ιδεολογικό υπόβαθρο του κ. Κασσελάκη και το άμπεμπτο ήθος του.
    Έναν τέτοιο ηγέτη τον περιμέναμε εκ της συστάσεως του ελληνικού κράτους!
    Πώς ν’ αντισταθεί ο Αδαμίδης;

  • Ο Φιλόσοφος Διογένης ο Κυνικός έχει χαρακτηριστεί και ως ο αναρχικός της Αρχαιότητας.
    Ένα από τα καυστικά…
    ανέκδοτά του είναι:
    “Τον ρώτησαν κάποτε ποια θηρία δαγκώνουν περισσότερο και αυτός απάντησε ότι από τα άγρια ο συκοφάντης και από τα ήμερα ο κόλακας”…

  • Δε δίνω σημασία σε όσα γράφετε ή σχολιάζετε ανώνυμα , δείχνοντας έτσι τη δειλία σας .!
    Απορώ πως ο Αρης Σαμαρας μέσα από την αξιοσέβαστη ιστοσελίδα του , επιτρέπει να προβάλλονται προσβλητικά και υβριστικά σχόλια από κάποιους δήθεν γνωστες λειτουργιας του Διαδικτύου , οι οποίοι δεν τολμούν να βγουν με τ ονομα τους από δειλία και ιδιοτελή σκοπιμότητα .!

  • Δηλαδή εάν εσκαγε στον Σπάρτακο κάποιος σαν τον κασσελακης χωρίς να έχει πάρει ποτέ κάποια θέση, να έχει συμμετάσχει σε απεργία, χωρίς να γνωρίζει τις θέσεις του σωματείου να και μέσα σε ένα μήνα διεκδικούσε την αρχηγία εσύ Αδαμίδη θα τον ψηφίζες ε;

  • ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΙΩΤΙΔΗΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΔΗ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.