kozan.gr: Aπορία γονέων στο kozan.gr: «Προς COSMOTE». Έξω από το Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας υπάρχει αυτή η κατάσταση. Ποτέ θα κλείσει το έργο; (Φωτογραφίες)

26 Σεπτεμβρίου 2023
10:00

Aπορία γονέων στο kozan.gr: «Προς COSMOTE». Έξω από το Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας υπάρχει αυτή η κατάσταση. Ποτέ θα κλείσει το έργο;

 

9 σχόλια

  • Σιγά κυρία μου το χαντάκι,μεγάλα παιδιά έχεις και τι έγινε ;εδώ η η πόλη μες την λακούβα και στα χαντάκια είναι και δεν μιλάμε ,τώρα εσείς για έργα των εργολάβων θα τα ρίχνουμε στη πόλη και στο δήμαρχο;να κάνεις τα παράπονα σου στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο

    • Που το είδες εσύ αυτό; Ο Δημότης δεν έχει καμιά δουλειά να κάνει παράπονα στον εργολάβο. Είναι ευθύνη του δήμου να τον ελέγξει αν κάνει σωστά τη δουλειά του.

      • ρε γκρινιάρηδες, για τιποτα δεν ειστε. Δεν φτανει που ειμαστε η τελευταια πολη που ξεκίνησε βαζει οπτικες, θέλετε να τα έχετε όλα στρωμένα. Στο σπιτι σας όλα είναι άψογα δηλαδη; Ποσες μερες είναι ετσι ο δρομος; Ο εργολάβος αν δεν πληρωθεί από την εταιρεία πως να συνεχίσει να πληρώνει υπαλλήλους; Όσα έργα έγιναν στην πόλη και ασφαλτοστρώθηκαν μεσα σε 1-2 χρόνια θα είναι όλα μπαλώματα από τις οπτικές. Το πρόβλημα λοιπον δεν είναι ότι άφησαν τον δρόμο έτσι αλλά ότι δεν υπάρχει οργάνωση, δόθηκαν τόσα λεφτα για να πέσει η άσφαλτος και σε 1 χρόνο θα πρέπει να σκάψουν σε κάθε γειτονιά για να περάσουν οπτικές.

  • Όχι κύριοι, δεν είναι κατάσταση αυτή για μια σοβαρή πόλη που διοικείται από σοβαρούς τεχνοκράτες. Αυτή δυστυχώς είναι μια εικόνα τραγική από δουλειές του ποδαριού. Κι εσείς που σπεύσετε να σχολιάσετε τα παραπάνω απαράδεκτα, είτε ως υπερασπιστές του εργολάβου , είτε υπερασπιστές της COSMOTE – ΟΤΕ που είναι εταιρεία χαλίφης στη θέση του χαλίφη, είμαι βέβαιη πως με τέτοια κρίση, η εικόνα στο εσωτερικό του σπιτιού σας είναι ίδια και ίσως χειρότερη.
    Έχουμε ξεφύγει τελείως από τα πλαίσια του λογικού, αυτονόητου, και της βασικής ποιότητας ζωής που δικαιούται να έχει η Πτολεμαϊδα και οι πολίτες χρόνια τώρα.

    Ναι είναι κατάντια η εικόνα αυτή, και την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο δήμος Πτολεμαϊδας και ο δήμαρχος της που εν λευκό δίνει άδεια στην COSMOTE – OTE να σκάβει όπως και όπου θέλει, να βάζει κολώνες πάνω στα πεζοδρόμια παρανόμως και να αφήνει το έργο μισό για 15 και μέρες.

    Ο αντιδήμαρχος Χ.Κ. γιατί δεν βγαίνει φωτογραφίες κι εδώ? Αλλά ξέχασα, είναι μόνο για τη μάνικα και καμία λάμπα led.

  • Μην πάτε μακριά, πάτε πιο κεντρικά.
    Στο κεντρικό κομμάτι της 25ης Μαρτίου
    (βλέπε σαλίγκαρο).
    Ασφαλτοστρώθηκε εκ νέου, αλλά τα φρεάτια παρέμειναν στην ίδια κατάσταση και οι οδηγοί που διανύουν αυτό το κομμάτι, είναι σαν να βρίσκονται σε “ταψί” του λούνα παρκ.
    Και εδώ τίθονται τα παρακάτω 4 ερωτήματα.
    1ον) Ήταν η συμφωνία τέτοια;
    2ον) Δεν δόθηκαν τα χρήματα που έπρεπε;
    3ον) Δεν τοποθετήθηκε αρμόδιος για την επίβλεψη του και αν ναι
    4ον) Δεν έκανε τον έλεγχο που έπρεπε;
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Εδω και χρόνια αυτή η χώρα βρίσκεται στον αυτόματο.
    Ξυπνάς κάνεις τον σταυρό σου, λες ένα ο Θεός να μας φυλάει και ξεκινάς τη μέρα σου.

  • Έτσι ακριβώς είναι….Όλα στον αυτόματο…
    Που και σε τι υπάρχει έλεγχος σε αυτή την χώρα μας …Σήμερα πέθανε πατέρας 31 χρόνων 2 μικρών παιδιών,στον Πύργο Ηλείας από ηλεκτροπληξια..Έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο…εδώ και 15 ημέρες, λιμνούλα…με την βροχή…και μέσα αφημενο γυμνό καλώδιο ρεύματος ενεργό…με ρεύμα…Πάει το παλικάρι…

  • Μας κυβερνάνε κατά καιρούς ανεύθυνοι και συμφεροντολογοι.
    Αλλά ακόμα πιο ανεύθυνοι είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε…..
    Αν και αποδεικνύεται κατά καιρούς, ότι όλα και σε όλα, είναι δρομολογημενα από πριν.
    Τυχαίο….. δε νομίζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.