ΔΙΟΔΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ, ελεύθερη πρόσβαση για τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης (του Γιώργου Χριστοφορίδη)

26 Σεπτεμβρίου 2023
11:44

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Ο Σταθμός διοδίων Ξηρολίμνης κόβει την περιοχή στα δύο, με αποτέλεσμα πολλοί  κάτοικοι της Π.Ε. Κοζάνης που χρησιμοποιούν καθημερινά τα συγκεκριμένα  διόδια,  για πολλούς και διάφορους λόγους, να πλήττονται οικονομικά αφού αυξήθηκε το κόστος μετακίνησής τους.

Σε μια Περιφέρεια μάλιστα  με την μεγαλύτερη μείωση ΑΕΠ και πληθυσμού στη χώρα, που περνά την «δοκιμασία» της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Τι έκανε ο κ. Κασαπίδης  και η Περιφερειακή Αρχή για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση;  Τίποτα! Παρά  μόνο μία αναφορά λίγων δευτερολέπτων, πως ο Υπουργός του είπε ότι τώρα δε μπορεί να κάνει τίποτε  (  https://kozan.gr/archives/327099 ).

Μηδέν εις το πηλίκο και για τον επί τέσσερα χρόνια κυβερνητικό Βουλευτή κ. Αμανατίδη!

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι , εμείς την επόμενη μέρα με Περιφερειάρχη την κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου , θα προσφύγουμε στο Σ.τ.Ε. με αίτημα την τροποποίηση της Υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία του σταθμού διοδίων Ξηρολίμνης και τη  θέσπιση απαλλαγής από τα τέλη αυτών για τους κατοίκους της ΠΕ Κοζάνης, κάτι που έγινε   για τα διόδια της Εγνατίας Οδού στην Π.Ε. Ιωαννίνων ( https://www.iefimerida.gr/ellada/ste-akyrose-ypoyrgiki-apofasi-gia-diodia-tis-egnatias-odoy-se-periohes-ton-ioanninon )

Γιώργος Χριστοφορίδης

 Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος

 με το Συνδυασμό ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄

9 σχόλια

  • Λαϊκισμός στο έπακρον!
    Αφού ξέρεις ότι όλα αυτά έχουν καθοριστεί με λεόντειες συμβάσεις στους εργολάβους και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

  • Αυτά έπρεπε να τα πει πολύ νωρίτερα η κ. Ζεμπιλιάδου κ. Χριστοφορίδη.
    Και αν δεν κάνω λάθος και εσείς δημοτικός σύμβουλος ήσασταν. Ποιος βγήκε να υπερασπιστεί την περιοχή; Από όλους εσάς.
    Που ήταν όταν αποφάσισαν να στήσουν τον σταθμό πριν την Σιάτιστα;
    Αυτό δεν μπορούσε να γίνει αμέσως μετά από την διασταύρωση και πριν τον κόμβο που πάει για Καστοριά; Τόσο πολύ ήθελαν να βοηθήσουν την περιοχή.
    Άσε το Σ.Τ.Ε. Τώρα δεν γίνεται τίποτα. Την φάγαμε. Μόνο κούφια λόγια να λέμε.

  • Είναι σωστή η παρέμβαση, βρήκαμε τους “πλούσιους” κατοίκους από το Βόιο και τους βάλαμε να πληρώνουν διόδια για να έρθουν στην πρωτεύουσα του Νομού;

  • Ο κος Χριστοφορίδης ξέχασε τι έταξε προ 4 ετίας στους συγχωριανούς του προκειμένου να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος επί ΣΥΡΙΖΑ και τώρα νοιάζεται για τα διόδια της Ξηρολίμνης???Όχι άλλο σανό έλεος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.