Η δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Τέρπου, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη, Πορεία δημιουργίας

26 Σεπτεμβρίου 2023
12:00

Ονομάζομαι Ελένη Τέρπου, κατάγομαι από την Κοζάνη με ρίζες από Σιάτιστα και Βελβεντό, είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και φοιτήτρια του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διανύω φέτος το 4ο μου έτος. Δραστηριοποιούμαι σε εθελοντικές ομάδες και σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης.Συμμετέχω επιπλέον σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το Euroscola στα πλαίσια του οποίου είχα την ευκαιρία να μιλήσω στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο και να παρουσιάσω την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Κατέχω την αγγλική και την γαλλική γλώσσα.

Ως νεότερη υποψήφια οραματίζομαι μια περιφέρεια που θα διαμορφώσει τις συνθήκες ώστε οι νέοι να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ, στον τόπο που μεγάλωσαν. Επίσης θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό η νέα γενιά να μην απέχει από τον χώρο λήψης αποφάσεων και να συμμετέχει όλο και περισσότερο στα κοινά και δη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Χρειάζονται καινοτόμες ιδέες, νέες γνώσεις και εφαρμογές ώστε η περιοχή να αναβαθμιστεί ουσιαστικά και να «ζωντανέψει».

Οι νέοι οφείλουμε να διεκδικήσουμε την θέση μας στον πολιτικό χώρο. Στηρίζουμε λοιπόν κάθε τέτοια προσπάθεια!

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.