Β. Μαμάτσιος στην προσωπική του συνέντευξη στο kozan.gr: “Δεν περίμενα ποτέ ότι η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Γ. Κασαπίδη, θα είχε “κλειστές πόρτες” στους πολίτες – Υπήρχαν πολλά παράπονα – Ενώ κάποιοι διχάζουν, ο Γ. Αμανατίδης προσπαθεί να ενώσει – Ενώ κάποιοι αμβλύνουν τη διαμάχη αυτός αμβλύνει τη συμμαχία” – Τι είναι το network στον πρωτογενή τομέα & το Invest in Western Macedonia που θα προτείνει να δημιουργηθούν αν ο συνδυασμός του Γ. Αμανατίδη εκλεγεί Περιφερειακή Αρχή” (Bίντεο)

26 Σεπτεμβρίου 2023
17:53

 

Στο kozan.gr μίλησε ο Βασίλης Μαμάτσιος (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Αμανατίδη) με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

6 σχόλια

  • Οι πόρτες του Κασαπίδη πάντα ήταν ανοιχτές για τους πολίτες..φαίνεται και από την ένθερμη υποδοχή που του επιφυλάσσουν όπου και αν περιοδεύει..Η επόμενη ημέρα για την Δυτική Μακεδονία έχει ονοματεπώνυμο…Γιώργος Κασαπίδης…πάμε δυνατά για την Δυτική Μακεδονία που έχουμε ονειρευτεί…όλοι ψηφίζουμε Κασαπίδη….Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Εσυ φιλε διαλεξε,θελεις κοντογουνη η σπιναρη;ποιες πορτες ρε ειχε ανοιχτες ο μονολυκος;για ποιον μιλας;για τον περιφερειαρχη;τον προεδρο αγροδιατροφικης;τον προεδρο της τουριστικης;τον προεδρο[εμισθο] της ανκο;ασε μας ρε αυλικε,θα φαει τετοια πολιτικη σφαλιαρα ο δικος σου που δεν θα το περιμενει,ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,α και αφου εισαι τοσο σιγουρος παιξτον στο στοιχημα να κονομησεις κιολας,ε ρε γλεντια που ερχονται.

    • ¨φαίνεται και από την ένθερμη υποδοχή που του επιφυλάσσουν όπου και αν περιοδεύει..¨

      Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? Σαν τον μονόλυκο είναι παντού. Ο κόσμος του γυρνάει την πλάτη. Με το ζόρι βρίσκει άτομο να του δώσει το χέρι για μια φωτο…

      Αμανατίδης από την 1η Κυριακή.Χώνεψέ το!!!!!

  • Αγαπητέ Βασίλη, η περιοχή δεν στερείται τίτλων, υποδομών στερείται και καμιά επένδυση δεν θα ρθει αν δεν λυθούν με κυβερνητική απόφαση θεμελιώδη ζητήματα υποδομών επιχειρηματικότητα και δικτύων μεταφορών. Μην πέφτετε στα σφάλματα του Κασαπιδη που ονειρεύεται το Υδρογόνου επενδύσεις για το οποίο δρομολογούνται στην υπόλοιπη χώρα αλλά όχι στη Δυτική Μακεδονια.

  • Μαματσιο, υπαρχει κατι συγκεκριμενο που θα κανετε για να γινουν θεσεις εργασιας στην περιοχη η θα ακουμε αερολογιες???

    τι επενδυσεις στην εργασια θα κανετε???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.