Γ. Ζεμπιλιάδου: “Αλήθεια μπορείς να τους ξαναεμπιστευτείς”;

26 Σεπτεμβρίου 2023
19:37

 

Καθαρά και ξάστερα.  Ο Κος Κασαπίδης και  ο Κος Αμανατίδης  με την πολιτική  τους συνέβαλαν  :

Στη  βίαιη απολιγνιτοποίηση   και την συνακόλουθη οικονομική κατρακύλα της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην σύνθλιψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας  που κατέστρεψε και έδιωξε επιχειρήσεις της περιοχή μας.

Στις αμέτρητες ευκαιρίες  οι οποίες  χάθηκαν, που θα μπορούσαν να αναστρέψουν την αρνητική  πορεία και να επαναφέρουν   τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης.

Στη μείωση του  πληθυσμού  της Περιοχής μας   σε  επίπεδα της δεκαετίας του ΄70,  καθώς   το καλύτερο τμήμα της κοινωνίας μας, η νεολαία,  αναζητά αλλού την τύχη του.

 Αλήθεια   μπορείς να τους ξαναεμπιστευτείς;

Είμαστε στην πιο  κρίσιμη  φάση για το μέλλον της Δυτική Μακεδονίας. Σε αυτή κρίσιμη φάση  ο τόπος   χρειάζεται ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και ήθος.

 Η Γεωργία  Ζεμπιλιάδου,  Υποψήφια Περιφερειάρχης με το   συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία»  έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Κατάφερε ως Γραμματέας του ΕΣΠΑ όλης της χώρας να εκτινάξει την απορρόφησή του κατά 110% , δεχόμενη τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μπορεί να τα καταφέρει και στη Περιφέρειά μας.

Για να γίνει η Δίκαιη Μετάβαση ,  Δίκαιη Μετάβαση για όλους.

Πάρε την ΕΛΠΙΔΑ στα χέρια σου.

                                                   ΕΛΠΙΔΑ για τη Δυτική Μακεδονία.

6 σχόλια

  • Αλήθεια μπορώ να σε εμπιατευτω;

    Τα τελευταία χρόνια ασκεις ανεξοδη κριτική

    Σε ενδιαφέρει μόνο η κλίκα του Κουκουλοπούλου. Ακόμη και με το ΣΥΡΙΖΑ κάνατε προσπάθεια απορρόφησης.

    Εξομειωνεις τον Κασαπιδη με τον Αμανατίδη. Θα σε κρίνουν οι πολίτες.

    Δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα παρά μόνο ξύλινο λόγο.

    Ναι μπορεί να τα καταφέρει η Περιφέρεια με ένα νέο πρόσωπο. !

    • Μπορώ να εμπιστευτώ τον Αμανατίδη?

      Τα τελευταία χρόνια συντάσσεται πλήρως με την πολιτική της ΝΔ για τον τόπο που είναι καταστροφική και έχει το ρόλο διαμεσολαβητή, θεωρώντας ότι πολιτική είναι πελατειακό σύστημα.

      Εξομοιώνονται διότι 4 χρόνια άσκησαν ακριβώς την ίδια πολιτική καταστροφής της Δ. Μακεδονίας. Σε τι αντιστάθηκε δηλαδή ο Αμανατίδης και κυρίως τι πέτυχε 4 χρόνια κυβερνητικός βουλευτής? Πειθήνιο όργανο και αυτός.

      Τον ξύλινο λόγο η Ευρωπαϊκή επιτροπή τον έκρινε ως πλήρως επιτυχημένος και της έδωσε συγχαρητήρια. Ο λόγος του Κασαπίδης και κυρίως του Αμανατίδη τι είναι?

      Νέο πρόσωπο συμφωνούμε, αλλά όχι βουλευτή και περιφερειάρχη επί 20 χρόνια και βουλευτή 4 ετών που επειδή δε βγήκε πρέπει να βρει πόστο και αμέσως να ξεχαστεί το αντάρτικο και να υπηρετήσει πλήρως τον φίλο του όπως τον αποκαλεί ο ίδιος κ. Μητσοτάκη.

      Έχουμε και γνώση και κρίση και κυρίως μνήμη

  • Γεωργία, μιλάς λες και δεν γνωρίζεις ότι ειδικά για τα θέματα Δίκαιης Μετάβασης κανείς τοπικός δεν μπορούσε να επηρεάσει καμία από τις διαδικασίες. Η περιοχή μας αποτελεί οικονομικό και κοινωνικό πείραμα. Κι ως πειραματόζωο είσαι μέσα στη γυάλα κι όχι απέξω με την άσπρη ποδιά.

    • Αε έπεισαν ότι είμαστε πειραματόζωα γιατί μας διοικούσαν αχυράνθρωποι! Οι ναι σε όλα Κασαπίδης και Αμανατίδης! Γεωργία μπορείς και θα σε βγάλουμε για να τους βάλεις τα γυαλιά. Είσαι η ελπίδα μας!

  • Ενώ ο κασσαπιδης μορφή μεγάλη. Όπως και αμανατιδης. παραθέτω κ ένα άρθρο από την εφημερίδα βήμα, μπορείτε να το δείτε και εσείς.
    Τον Απρίλιο του 2011 επέστρεψε στην Αθήνα και ανέλαβε, έπειτα από προκήρυξη, τη θέση της ειδικής γραμματέως του ΕΣΠΑ στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου παρέμεινε ως τον Ιούνιο του 2012 έχοντας την ευθύνη της υλοποίησης του ΕΣΠΑ σε όλη τη χώρα. Στο διάστημα αυτό οι εντάξεις έργων έφθασαν στο 121%, δηλαδή περίπου 90% περισσότερο από τον Δεκέμβριο του 2010, και αυξήθηκε η απορρόφηση του ΕΣΠΑ από 17,4% σε 40%. Η Ελλάδα εκτοξεύτηκε από την 18η θέση στην 7η θέση στο ΕΤΠΑ και στην 9η θέση στην απορρόφηση των κοινοτικών πόρων συνολικά, πολύ πάνω από τον κοινοτικό μέσο όρο των 27 κρατών-μελών, αποσπώντας τα εύσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον αρμόδιο επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση όταν αντικαταστάθηκε μετά τις εκλογές του 2012.
    Αυτά, όσο για κασσαπιδη με τον πνευματικό κλπ κλπ κλπ δεν έχει χαιρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.