Συνάντηση με το Διοικητικού Συμβουλίου  του Συλλόγου Εστίασης Κοζάνης Ερμής και επίσκεψη στα γραφεία του ΔΕΔΗΕ είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης και μέλη του Συνδυασμού «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»

26 Σεπτεμβρίου 2023
20:21
Κανένα σχόλιο

 

Ειδικότερα ο Χάρης Κουζιάκης και τα μέλη δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου τα γραφεία του ΔΕΔΗΕ περιοχής Κοζάνης και αφού συνομίλησαν με υπαλλήλους της επιχείρησης συνάντησαν τον Τομεάρχη Χρηστών Δικτύου Σάννα Δημήτριο. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Χάρης Κουζιάκης μίλησε για τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του συνδυασμού και τόνισε ότι «Η Δίκαιη Μετάβαση μπορεί να είναι εφικτή μόνο με έναν σοβαρό μακροπρόθεσμο και ολοκληρωμένο σχεδιασμό σε στέρεες βάσεις, ο οποίος θα επαναπροσδιορίζει τον παραγωγικό ρόλο της Δυτικής Μακεδονίας και κατ’ επέκταση του Δήμου Κοζάνης και θα δίνει διέξοδο, προοπτική και ελπίδα στην τοπική κοινωνία.»

Συνάντηση επίσης είχε το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού, με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εστίασης Κοζάνης,  Ερμής. Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι της εστίασης μίλησαν για τις σύγχρονες προκλήσεις και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους στη μετά-Covid εποχή. Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι «Η ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ιδιαίτερα των τοπικών και η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Κίνησης. Θα αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και θέσεις εργασίας με γνώμονα την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα». Τέλος συμφώνησαν στην από κοινού δράση προκειμένου ο Δήμος να γίνει περισσότερο ελκυστικός σε επισκέπτες και κατοίκους.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/nixq_ygXxY/

Κοζάνη 25/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.