kozan.gr: Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη: Ειδικό τιμολόγιο ΔΕΗ για επιχειρήσεις-νοικοκυριά από το 2018 (Βίντεο)

12 Ιουλίου 2017
21:26

Στο αίτημα του κ. Καρυπίδη για τα του ειδικού τιμολογίου της ΔΕΗ απάντησε από του βήματος του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Κοίλα Κοζάνης ο Πρωθυπουργός. Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της πρότασης του Περιφερειάρχη για τον τομέα ειδικά που αφορά σε επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά: «Πρέπει επίσης να εξεταστεί η πρόταση της Περιφέρειας σχετικά με το ειδικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος για τις επιχειρήσεις που εγκαθίστανται ή υπάρχουν ήδη στην περιοχή αλλά και σε νοικοκυριά από το 2018»,ανέφερε.

32 σχόλια

  • Απο το 2018, δηλαδή τότε που δΕΝ θα ειναι κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!
    ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο τύπος όλα κόψιμο συντάξεων, κόψιμο αφορολόγητου, μειωμένο τιμολόγια , ΟΛΑ στο μέλλον !!!

    • ΑΠΟΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ (ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ) ΔΕΗ, ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΟΡΙΣΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  • ποσο σανο να αντεξει κανεις… πριν 3,5 χρόνια άκουσε και υοθέτησε το αίτημα για μειωμένο τιμολόγιο … 2,5 χρόνια κυβέρνηση .. και παραπέμπεται το θεμα για το 2018 .. για να εξεταστεΙ .. θα ειναι τοτε κυβερνηση; … ή θα μας λεει ο ψευτοθοδωρος οτι αν δεν επεφτε η κυβερνηση συριζανελ θα γινονταν πραξη το ειδικο τομολογαυτους επιλεξαμε .. αυτοι μας διοικουν … μετα την απομακρυνση απο το ταμειο .. δυστυχως … ο καθενας αναλαμβανει το κοστος των επιλογων του… !!! προτροπη σε οσους ενδιαφερονται να ΞΑΝΑδουν την ομιλια ψευτοθοδωρου στην Πτολεμαΐδα … σε 20 μερες θα ειχαμε μειωσεις 30 και 50% για νοικοκυρια και επιχειρησεις αντιστοιχα…

    • Ρε φίλε τι να σου πω , ο Τσιπρας σου ειπε ουι κλείνει τη ΔΕΗ στην περιοχή σου γιατί ειναι επιλογή , δηλαδή 3.500 θέσεις λιγότερες 3.500 οικογένειες θ φύγουν απο την περιοχή , και εσυ ασχολείσαι με τι ;; Αν θα ειναι ποιο φτηνό το ηλεκτρικό κατα 7 ευρώ το μήνα ; Τα οποία θα πληρώσεις βεβαια γιατί θα αυξηθούν τα τέλη για τις ΑΠΕ , που θα καλύψουν τις λιγνιτικές μονάδες . Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;;;; ΣΑΝΟ εσυ και όλοι μας πολυ ..

    • Χαμογελάει από ανακούφιση γιατί τόσο καιρό έβγαινε ψεύτης σε αυτή του την υπόσχεση, και τώρα φεύγει αυτό το βάρος από πάνω του και πηγαίνει στους ώμους του Τσίπρα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί κιόλας. Ο Καρυπίδης όμως θα έχει τη δικαιολογία ότι πλέον είναι θέμα του πρωθυπουργού.

      • ακόμα ψεύτης βγαίνει. Γιατί και τα μωρά κατάλαβαν ότι ο Τσίπρας είπε άλλη μια ……….. Από αυτές που έλεγε και για τα μνημόνια..Εδώ ισχύει το γνωστό “αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον φίλο μου τον ψεύτη”!

  • Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ:ΕΝΕΡΓΕΙΑ:ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΔΕΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΝΤΟΠΙΑ(ΒΛ.ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ)ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(ΒΛ.ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ).ΓΕΩΡΓΙΑ:ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ.

  • Φααααπ σε ολα τα παπαγαλακια…

    Περαστικα στους σβερκους σας η αποψινη ομιλια Τσιπρα κονιορτοποιησε ολη την χυδαια επιχειρηματολογια των κακοπροαιρετων απεναντι στον Θεοδωρο Καρυπιδη.

    • Ανέλαβε την υπόσχεση ο Τσίπρας…και λοιπόν; Εξακολουθεί να είναι μια προεκλογική υπόσχεση του Καρύμπα που δεν έχει υλοποιηθεί!

    • Τι λες παιδί μου καλο , έκλεισε τη ΔΕΗ και έβαλε ταφόπλακα στην περιοχή και το έκανες γαργάρα , θα παραιτηθεί αν πουληθούν οι μονάδες έλεγε και έλεγες ..και τις κλείνει και πουλάει τις υπόλοιπες , τα 4 Ευρο το μήνα θα σώσουν την περιοχή ;;;; Ουτε η γυναίκα σου δεν σε πιστεύει …

  • Από πότε ή ιδιωτική ΔΕΗ
    θα δίνει μειωμένο ρεύμα;
    Πάλι ψέματα και σανό στους
    Ιθαγενείς.

  • Βγήκαν τα παπαγαλάκια να πανηγυρίσουν επειδή….το είπε ο Τσίπρας! Όπως θα έσκιζε τα μνημόνια ένα πράμα…

  • ΟΛΟΙ όσοι παπαγαλιζατε για το “ψευτοθοδωρο” καλο σας βραδυ….
    Αλλα επειδεί αυτή η περιφερειακή αρχή λειτουργεί για όλους …..!! Όσοι απο εσας εξακολουθείται να τα βλεπετε μαυρα …
    Ο Περιφερειαρχης ..ειναι εδω να σας πιασει το χερι .. και να σας δείξει τον δρόμο προς το φως της Αλήθειας… το φως των Εργων … το φως της Δημιουργίας …. ποτε δεν ειναι αργά να ανοιξετε τα ματακια σας … αρκεί εσείς να το θελήσετε …
    Καλό ξημέρωμα… τωρα αντι για ξύδι … διανέμονται δωρεάν και τα Simeco….

  • Κοζάνη καληνύχτα.
    Ελληνική επαρχία καληνύχτα.
    Η ψευτοελίτ της χαβούζας πετώντας την μπάλα έξω από το γήπεδο, δίνοντας ξανά υποσχέσεις και χειροκροτούμενη από το ντόπιο franshising των βολεμένων, έκανε μια χαρά την δουλειά της…
    Μνημόνια εσαεί…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.