Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Δέχτηκα επίθεση εγώ και το σκυλάκι μου από αδέσποτο – Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης και δεν το σήκωσε κανένας – Κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου” (Φωτογραφίες)

26 Σεπτεμβρίου 2023
21:40

Σήμερα Τρίτη στις 18:50, ενώ έκανα βόλτα στο πάρκο (Δημοτικό Κήπο Κοζάνης) με το σκυλάκι μου που είναι μόλις 2 κιλά μου επιτέθηκε ένα αδέσποτο ράτσας γερμανικό ποιμενικό (λυκόσκυλο) . Πρώτα όρμηξε στο σκύλο μου και αφού το σήκωσα στον αέρα πήδηξε να το πιάσει, το έσπρωξα με το πόδι μου και παραλίγο να δαγκώσει και έμενα απλά ήμουν πιο γρήγορος και έσωσα το πόδι μου. Το συγκεκριμένο σκυλί έχει ορμήξει και σε άλλους με σκυλάκια. Πήρα τηλέφωνο την Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης και μου είπαν ότι υπεύθυνοι είναι το τμήμα πρασίνου του Δήμου. Πήρα τηλ στο τμήμα πρασίνου και εννοείται δεν το σήκωσε κανένας. Αναγκάστηκα και πήρα την αστυνομία η οποία ήρθε αμέσως και μπήκε στην διαδικασία να βγάλει το λυκόσκυλο από το πάρκο. Ένα τεράστιο μπράβο στην αστυνομία! Αλλά είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούμε την αστυνομία λες και είναι το παιδί για όλες τις δουλειές…έχουν πιο σοβαρά πράγματα να κάνουν και πάλι ασχολούνται με ότι χρειαστεί ο οποιοσδήποτε πολίτης. Μονο μπράβο στα παιδιά της ΔΙΑΣ. Κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

22 σχόλια

  • Καλά έκανες φίλε μου.το μόνο που κάνει ο δήμος να ελέγχει εάν το έχεις τσεπαρισμενο.τιποτα άλλο.και το κάνει για να βάλλει πρόστιμο.

  • Έλεος υπάρχει τελικά αντιδήμαρχος πρασίνου?????
    Μήπως είναι διακοσμιτικος και τζάμπα πληρώνεται????
    Πιος είναι τέλος πάντων ο ρόλος του Δήμου τόσα χρόνια????

  • Το τμημα πρασίνου για τα αδέσποτα;
    Μάλλον φίλτατε αλλου για αλλου έπαιρνες τηλεφωνο.
    Και τι δουλειά είχες στο πάρκο με το σκύλο σου; Και ελεύθερο κιόλας.

    Έπρεπε να σου βάλει η ΔΙΑΣ ένα πρόστιμο..

  • Το συγκεκριμένο λυκοσκυλο σίγουρα είναι αδέσποτο κάποιος ιδιοκτήτης το άφησε ελεύθερο.
    Οπότε σωστά ή μυνηση κατά παντός υπευθηνου.

  • Δεν μπορουν τώρα όλοι οι μπαρμπάδες εκεί μέσα να ασχοληθούν με σένα ! Έχουν εκλογές και πράσινη ανάπτυξη του Λάζου !

  • 1) Είχαμε εδώ στη γειτονιά μας μία σκύλα αδέσποτη με σκυλάκια. Επί 1 μήνα, χωρίς υπερβολή, περναμε 3 διαφορετικοί άνθρωποι από τη γειτονιά τηλ. στο Δήμο να έρθουν να τα μαζέψουω. Μετά απο πόλλή επιμονη επι ενα μηνα (και βάλε) τα μάζεψαν τελικα.
    2) Έχει ένα δημοτικό χώρο κολλητά στην πολυκατοικία μας μεσα στα δεντρα, θαμνους και χορτα, σαν ζουγκλα είναι. Επι 3-4 χρόνια κανουμε αιτηση στο Δημο καθε άνοιξη, στο τμημα πρασινου, να ερθουν να τα καθαρισουν, και αμα τους ειδατε ποτε πεστε το και σε εμας.

  • Εσείς μιλάτε για σκύλους…
    Ας μην μιλήσουμε για το τμήμα Πρασίνου αγριόχορτα του οικοπέδου του γείτονα είχαν σκεπάσει τά παράθυρα ατόμου ΆμεΑ και Παρ ‘ολες τις εκκλήσεις πέραν των δύο μηνών διαπιστώθηκε ότι η αναισθησία τους είναι στο απόγειό της μέχρι και φίδια θα έμπαιναν μέσα στο σπίτι του ανθρώπου ΑΙΣΧΟΣ..

  • Το τμημα πρασινου ειναι η ποιο απαραδεκτη υπηρεσια του Δημου. Στο παρκο που εχουν εδρα, κατω απο τον Αγιο Γεωργιο, εχει γινει λιμνη με λασπονερα, ολο το καλοκαιρι ως και σημερα. Το βλεπουν καθημερινα οι εργαζομενοι της υπηρεσιας Πρασινου, αλλα παρα τις συνεχεις οχλησεις , δεν ασχολειται κανεις.

  • Το ότι ο δημοτικός κήπος έγινε πάρκο για αδέσποτα και δεσποζωμενα είτε με λουρί η χωρίς δεν το σχολιάζει κανεις ;;;;;;;;

  • ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ κύριος Κουζιάκης είπε προχτες για τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ τμήματος πρασίνου…… που τρομπαρουν όλη μέρα όπως ΟΛΟΙ σχεδόν οι δημόσιοι υπάλληλοι…

    μετά τι να σου κάνει ο εκάστοτε αντιδήμαρχος όταν έχει να κάνει με ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους που δεν κουνιούνται απ τη θεση τους…..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΑΚΗ ????

    • ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΦΑΛΑΚΗ,,,,..ΨΩΡΟΚΟΣΤΑΙΝΑ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ …ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΑ…..

  • Αποκλείεται να φταίει ο σκύλος η ο Δήμος κοζανης…κάτι κάνατε εσείς ή το σκυλάκι σας και σας επιτέθηκε..για όλα οι άλλοι φταίνε με την λογική σας?

    • Δηλαδη τα τοσα παραδειγματα απο επιθεσεις αδεσποτων που εχουμε ειναι ολα στην φαντασια μας???

      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΟΥΤΑΚΙΑΣ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.