kozan.gr: Ακόμη ένα βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ συγκεντρωμένων κι αστυνομικών δυνάμεων έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας, πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού (Βίντεο)

12 Ιουλίου 2017
23:27

Ακόμη ένα βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ συγκεντρωμένων κι αστυνομικών δυνάμεων έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού.

8 σχόλια

  • Όλους αυτούς τους αστυνομικούς εμείς τους πληρώνουμε για να φυλάνε τον Τσίπρα; Πρώτη φορά βλέπω τόσους πολλούς σε υπηρεσία. Γι’αυτό δε σηκώνουμε κεφάλι από τους φόρους ενώ οι ληστείες πάνε σύνεφο!

    • Εσένα ποιος πληρώνει ήθελα να ξερα που υπερασπίζεσαι αυτούς που προκαλούν όλο τον κόσμο με τη συμπεριφορά τους τα πούρα τους τους μισθούς τους την αγραμματοσύνη τους το τουπέ και την τεμπελιά τους…

    • Ήθελα να ήξερα ποιος πληρώνει εσένα μάστορα…Μάλλον εισαι ενας από αυτούς με τα πούρα τους παχυλούς μισθούς το προκλητικό ύφος και ήθος την αγραμματοσύνη που όλη η κοινωνία τους φτύνει και αυτοί λένε…..βρέχει…και αν δεν είσαι σου εύχομαι να γίνεις σύντομα και θα γίνεις…εκλογές έρχονται αφισοκολλητες και οσφυοκαμπτες χρειάζονται…οπότε να είσαι έτοιμος….που πληρώνεις και τους αστυνομικους….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.