Λάζαρος Μαλούτας: «Προχωράμε μαζί με όσους αγαπούν τον τόπο μας»

27 Σεπτεμβρίου 2023
15:00

«Έχουμε  συνειδητοποιήσει ότι αυτό που διακυβεύεται μπροστά μας θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε ο  Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις Κοινότητες  Μηλιάς, Κάτω Κώμης, Κήπου, Καισαρειάς.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας», συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης, συνομίλησε με κατοίκους και έκανε αναφορές σε σημεία του δομημένου, ρεαλιστικού και με όραμα προγράμματος του συνδυασμού του.

Αναλυτικά, ο κ. Μαλούτας επεσήμανε πως «Δεν έχουμε την πολυτέλεια της αδιαφορίας, της απάθειας, της απουσίας.  Γι΄ αυτό σας ζητώ να προχωρήσουμε μαζί. Με τη συμμετοχή όλων όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο.  Με τη συνεργασία όλων εκείνων, οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να χάσουμε την ευκαιρία που έχουμε δημιουργήσει. Με ενεργοποίηση όλων όσοι εμπιστεύονται το σχέδιο και τη δουλειά που δυνατά έχουμε αρχίσει, όλα αυτά τα χρόνια».

Και συνέχισε «Η συμμετοχικότητα είναι το μήνυμα για να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στο έργο, στους στόχους, στη νέα πραγματικότητα του Δήμου Κοζάνης. Συνεχίζουμε μαζί!»

Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε συναντώντας τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου.

 

18 σχόλια

  • Ο Χάρης Κουζιάκης συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αξιόλογου υποψήφιου δημάρχου.

    Προσιτός, με μόρφωση, γνώση και εμπειρία στην υλοποίηση έργων.

    Πλαισιώνεται από συνυποψήφιους με ανάλογα χαρακτηριστικά.

    Καλή επιτυχία Χάρη!

  • Εμφανίστηκε προεκλογικά ο άφαντος. Οχι δε θα πάρουμε, ευχαριστούμε κύριε Μαλούτα, υπάρχουν καλύτεροι υποψηφιοι απο εσας. Χορτάσαμε

      • O τοπικός Συνδυασμός του Κουζιακη στο πρωτοχωρι έχει αξία εργατικά παιδιά και το έχουν αποδείξει πολλά χρόνια πρην έχουν προσφέρει πολλά στο χωριο δεν καθωνται στα καφενεία ολλη μέρα να πινουν καφεδες και να βρίζουν και ούτε έχουν προσωπικα συμφερωντα μεταθέσεις και αποσπάσεις έχουν τις δουλειές τους αλλά επειδει αγαπάν τον τόπο τους το χωριό τους θα ασχοληθούν με τα κοινά και δεν έχουν κάποιο προσωπικό όφελος ο κόσμος τους γνωρίζει στο χωριό ξέρουν τι είναι ο καθένας και γνωρίζουν ολλοι στο χωριό γιατί βάζει υποψηφιότητα ο καθενας ούτε περιμένουν το μισθό του Δήμου για να επιβιώσουν ούτε τους ταξανε κάτι ούτε τους δώσανε λίγα ευρουλακια για να βάλουν υποψηφιότητα και να γαβγιζουν

  • Κύριε Μαλουτά προς απλή ενημέρωση μην κάνετε το λάθος και κάνετε επίσκεψη στο Πρωτοχωρι δεν θα φύγετε με καλές εντυπώσεις πέραν που θα κουβαλήσετε άτομα από συνδυασμό σας θα είναι άλλοι 10 χωριανοί να έρθετε να μας πείτε τι?? Αυτά που λέγατε 30 χρόνια τώρα τα ίδια το Πρωτοχωρι το υποτιμισατε οπότε το 95% τον πρωτοχωριτων θα σας υποτιμισει ότι σπέρνεις μαζεύεις έτσι πάνε αυτά ο κόσμος του Πρωτοχωρίου είναι πολύ εξαγριωμένος με ολλες αυτές της καταστάσεις οπότε αν έρθετε θα ρίξετε λάδι στη φωτιά και πιστεύω δεν θα είναι καλό και για τους υποψηφίους που έχετε στο χωριο

  • Ο Ελλήσποντος τιμωρεί τον Μαλουτα για την αλαζονεία και το υπεροπτικό ύφος άσκησης εξουσίας. Δεν θα σταυρώσει ψήφο σε όλο τον Ελλήσποντο γιατί οι υποψήφιοι του έχουν λερωμένη τη φωλιά τους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.