Σέλτσας Κωνσταντίνος: “Επισήμως, πλέον, και οριστικά αναμένεται να ξεκινήσει η δημιουργία της σύγχρονης μονάδας βιομάζας 25MW στην περιοχή του Αμυνταίου”

13 Ιουλίου 2017
08:48
Κανένα σχόλιο

Επισήμως, πλέον, και οριστικά αναμένεται να ξεκινήσει η δημιουργία της σύγχρονης μονάδας βιομάζας 25MW στην περιοχή του Αμυνταίου, όπως ανακοίνωσαν από κοινού ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης και με επιστολή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες κ.Ηλίας Μοναχολιάς, από το βήμα του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η μεγάλη αυτή επενδυση, ύψους περιπου 75 εκ ευρώ θα συμβάλει καθοριστικά, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την τηλεθέρμανση του Αμυνταίου, θα ενισχύσει το εισόδημα των αγροτων, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα δώσει ενα νέο στίγμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξελιξη, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ” ΔΕΗ Ανανεωσιμες” θα είναι το πρώτο έργο τέτοιου μεγέθους στην Ελλάδα και το πρώτο που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία στη χώρα. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να έρθει αυτή η σημαντική επένδυση στην περιοχή μας, η οποία θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.